Ο τύπος την έκανε κι εσύ συνεχίζεις ακόμα να τον σκέφτεσαι;

PenΉταν μέρα χαρά Θεού έξω και εκεί που ετοιμαζόσουν να τον αγκαλιάσεις, εκείνος άνοιξε την πόρτα κι έφυγε σαν «κυνηγημένος». Και εσύ έμεινες πίσω να τον κοιτάς μουδιασμένη και απορημένη.

Το άσπρο μαντήλι έλειπε να του κουνήσεις και το σκηνικό θα θύμιζε κάτι από ελληνική ταινία. Θεέ μου τί ήταν κι αυτό. Ο τύπος έφυγε χωρίς να δώσει καμία εξήγηση. Και τώρα μένεις με τις απορίες σου και προσπαθείς να μαζέψεις τα κομμάτια σου.

Αλήθεια, πόσος καιρός πάει από εκείνο το πρωινό;

Σφύριγμα ήταν αυτό ή αέρας; Καταλαβαίνω ότι το σοκ ήταν μεγάλο. Φαντάζομαι πόσους εφιάλτες έχεις δει να τον αγκαλιάζεις και να φεύγει σε διάφορες εκδοχές. Άτιμο πράγμα το υποσυνείδητο.

Ας το δούμε ρεαλιστικά. Κατ’ αρχάς ο τύπος δεν υπάρχει στην ζωή σου πια, κοινώς είναι απών. Εάν άξιζε να τον σκέφτεσαι δεν θα είχε φύγει ποτέ από κοντά σου. Αυτό το γιατί είναι που δεν σε αφήνει να ξεκολλήσεις και σαλτάρεις και θες να τον πάρεις τηλέφωνο, αλλά θυμάσαι την αξιοπρέπειά σου και αλλάζεις σενάριο. Και το τερματίζεις μιας και τώρα έχεις την φαεινή ιδέα να του την στήσεις έξω από το σπίτι του.

Πράγματι, ζεις για την στιγμή που θα τον ξαναδείς και ας μην σου μιλήσει.

Παρκάρεις διακριτικά έξω από το γκαράζ του σπιτιού του και η καρδιά σου πάει να «σπάσει». Τί το ήθελες κι εσύ; Ανοίγει η γκαραζόπορτα και πέφτεις πάνω στο φιλί του νέου ζευγαριού της πόλης. Ω ναι είναι γεγονός ο πρώην σου προχώρησε παρακάτω, ενώ εσύ ακόμα τον «κλαίς».

Αυτή την φορά τα κομμάτια σου μοιάζουν με ρινίσματα και δεν μαζεύονται. Χρειάζεσαι κάτι πιο άμεσο και πιο δραστικό. Ήρθε νομίζω η ώρα να βγεις από το σύννεφο της ελπίδας και να έρθεις στην γη της πραγματικότητας.

Ξεκίνησε να βγαίνεις με τις παρέες σου, διασκέδασε, κάνε ταξίδια, διάβασε βιβλία, κάνε ό,τι μπορείς ώστε να έχεις γεμάτη την μέρα σου και να περνάς όμορφα.

Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά έχεις μάθει κάτι πολύ σημαντικό.

Πλέον ξέρεις να ξεχωρίζεις τους τύπους από τους τυπάκους!

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & Like: Nancy’s Blog

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Οι λέξεις ξεχύνονται στο χαρτί και τα φρένα σπάνε. Δεν βλέπει κανείς το ηφαίστειο που …

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Πόσα όμορφα συναισθήματα, έχουμε «θάψει», άραγε, κάτω από ηλίθιους εγωισμούς; Όταν είμαστε θυμωμένοι με …

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν! Συχνά συζητάμε, διαβάζουμε ή …

έρωτας. φωτάκια και αγκαλιές

Τα Χριστούγεννα θέλουν έρωτα, φωτάκια και αγκαλιές!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και οι μισοί είναι ήδη ερωτευμένοι και οι άλλοι μισοί περιμένουν τον …

Verified by ExactMetrics