Πέμπτη , Οκτώβριος 17 2019
Αρχική / Κοινωνικά / Συγκλονίζει πασίγνωστος τραγουδιστής: Σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω (pics)
Συγκλονίζει πασίγνωστος τραγουδιστής: Σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω (pics)

Συγκλονίζει πασίγνωστος τραγουδιστής: Σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω (pics)

Pen «Ήταν κάποια στιγμή στη ζωή μου που σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω την εποχή που έπαιρνα πολλά ναρκωτικά» αποκάλυψε ο πασίγνωστος τραγουδιστής σε συνέντευξή του.

Ο Βρετανός σουπερστάρ μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα της ψυχικής του υγείας και τη χρήση ουσιών ενώ ζούσε σε ένα «σκοτεινό» σπίτι στα βόρεια του Λονδίνου με μία πρώην σύντροφό του, σύμφωνα με το metro.co.uk.

Ο καλλιτέχνης ισχυρίστηκε ότι άκουγε βήματα που διαρκώς επιταχύνονταν, κάτι που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το σπίτι από τρόμο και επέμενε ότι θα αυτοκτονούσε αν έπρεπε να επιστρέψει.

«Ήταν κάποια στιγμή στη ζωή μου που σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω την εποχή που έπαιρνα πολλά ναρκωτικά» αποκάλυψε ο πασίγνωστος τραγουδιστής σε συνέντευξή του.

 

Ο Βρετανός σουπερστάρ μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα της ψυχικής του υγείας και τη χρήση ουσιών ενώ ζούσε σε ένα «σκοτεινό» σπίτι στα βόρεια του Λονδίνου με μία πρώην σύντροφό του.

 

Ο Robbie Williams ισχυρίστηκε ότι άκουγε βήματα που διαρκώς επιταχύνονταν, κάτι που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το σπίτι από τρόμο και επέμενε ότι θα αυτοκτονούσε αν έπρεπε να επιστρέψει.

 

Αναφερόμενος στο σπίτι είπε: «Μου φαινόταν ότι ήταν περίεργο και σκοτεινό και είχε περίεργη ενέργεια. Ήμουν στο σπίτι αλλά άκουγα βήματα στις σκάλες. Επιταχύνονταν διαρκώς. Η πρώην σύντροφός μου νόμιζε ότι ήταν ο παππούς της. Δύο μήνες μετά, δεν άντεχα να το διαχειριστώ άλλο. Σκεφτόμουν ότι αν αυτό το πράγμα έμενε μαζί μου θα αυτοκτονούσα».

 

Πηγή:newsbomb.gr

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Nancy Avramopoulou

Nancy Avramopoulou
Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Τι δείχνει για σας η δουλειά που μισείτε περισσότερο στο νοικοκυριό

Τι δείχνει για σας η δουλειά που μισείτε περισσότερο στο νοικοκυριό

Οι ψυχολόγοι λένε ότι ακόμα και τα πιο μικρά πράγματα δείχνουν κάτι για τον χαρακτήρα …