Παρασκευή , 3 Δεκεμβρίου 2021
Αρχική / Κοινωνικά / Αυτό το video πρέπει να το δείτε όλοι οι γονείς που είστε εθισμένοι με τα κινητά & τα social media
Αυτό το video πρέπει να το δείτε όλοι οι γονείς που είστε κολλημένοι με τα κινητά & τα social media

Αυτό το video πρέπει να το δείτε όλοι οι γονείς που είστε εθισμένοι με τα κινητά & τα social media

PenΈνα βίντεο animation δημιουργήθηκε με πρωταγωνιστή έναν πατέρα, ο οποίος είναι εθισμένος με το κινητό τόσο που κατά την διάρκεια του βίντεο φαίνεται να χάνει την επαφή του με το μικρό του κοριτσάκι και στο τέλος και με τη γυναίκα του.

Κάθε παιδί χαίρεται όταν βλέπει τους γονείς του να μπαίνουν στο σπίτι και θέλει να τρέξει στην αγκαλιά τους, να μοιραστεί μαζί τους τα νέα του από το σχολείο, τα άγχη του, τη χαρά του.

Αλήθεια, πόσοι γονείς σήμερα δίνουν πραγματικά σημασία στα παιδιά τους;

Πόσοι αφήνουν στην άκρη το κινητό και το διαδίκτυο για να απαντήσουν στις απορίες των παιδιών τους; Πόσοι περνούν ουσιαστικό χρόνο με τα παιδιά τους χωρίς να κοιτούν την οθόνη του κινητού; Πόσοι εκνευρίζονται όταν τους διακόπτουν από τη συνομιλία που έχουν στα social media και φωνάζουν τα παιδιά τους που τους ρωτούν κάτι σημαντικό για εκείνα;

Ο εθισμένος πατέρας του animation περιφέρεται μέσα στο σπίτι του κοιτώντας μόνο την οθόνη του κινητού του. Το παιδί του προσπαθεί να τον προσεγγίσει δείχνοντάς του μια ζωγραφιά, έναν καλό βαθμό που πήρε, αλλά εκείνος το αγνοεί. Φαίνεται να είναι τόσο πωρωμένος που δεν αντιλαμβάνεται ότι έχει οικογένεια, δεν αναζητά τη γυναικά του… περιφέρεται σαν ρομπότ μέσα σε ένα σπίτι που δεν υπάρχει χαρά, γιατί ο ίδιος «κερνάει» την οικογένειά του πίκρες.

Το τέλος του video είναι συγκλονιστικό!

Όταν τελειώνει η μπαταρία από το κινητό του, απογοητεύεται και πάει να σηκώσει το κεφάλι του. Εκεί όμως αντικρίζει την πραγματικότητα.

Στο παιδικό δωμάτιο που καθόταν βλέπει γύρω του να υπάρχουν κλειστές κούτες και τη γυναίκα του να κρατάει 2 βαλίτσες έτοιμη να φύγει από το σπίτι τους, μακρυά από τον αδιάφορο σύζυγό της. Τότε, ο άνδρας της συνειδητοποιεί τι συμβαίνει και πέφτει το κινητό από τα χέρια του. Πλέον, καλείται να να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις των πράξεών του.

Είναι άραγε αργά για να επανορθώσει;

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Κανενός η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα! [QUOTE]

Κανενός η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, γιατί όπως υπάρχει το καλό, υπάρχει και …

Ελλάδα μου, πάλι σε καίνε οι άθλιοι. Ποιοι φθονούν την ομορφιά σου;

Ελλάδα μου, ακόμα ένα καλοκαίρι που σε καίνε οι άθλιοι. Κλαις για τα παιδιά σου …

Θρήνος: Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος

Τόλης Βοσκόπουλος: Φτωχότερο είναι από σήμερα το ελληνικό τραγούδι – Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 …

Ενδοοικογενειακή βία: Δε θα σου πω φύγε, θα σου πω σκέψου!

Ενδοοικογενειακή βία: Δε θα σου πω φύγε, θα σου πω σκέψου!

Η ενδοοικογενειακή βία, είναι ένα έντονο φαινόμενο της κοινωνίας μας, που δυστυχώς, δεν είναι λίγες …