Υπόθεση Novartis: Στο αρχείο η δικογραφία για τον Αντώνη Σαμαρά

Υπόθεση Novartis – Αντώνης Σαμαράς: Στο αρχείο η δικογραφία!

Pen Στο αρχείο τέθηκε σήμερα με εντολή της επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη η δικογραφία για την υπόθεση της Nοvartis που αφορά στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε δεν προέκυψε η παραμικρή ένδειξη τέλεσης οποιουδήποτε αδικήματος από τον πρώην Πρωθυπουργό, το όνομα του οποίου ενέπλεξε στην υπόθεση προσταστατευόμενος μάρτυρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Σαμαράς από την πρώτη στιγμή που η υπόθεση έφτασε στη Βουλή έκανε λόγο για σκευωρία και έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Η μήνυσή του μάλιστα περί μεθοδεύσεων πρόσφατα ανασύρθηκε από αρχείο μετά από σχετική αναφορά του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή και διενεργείται έρευνα από τους αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγουκ.κ.Ζαχαρή και Σοφουλάκη.

Οι δύο ανώτατοι εισαγγελείς στο πλαίσιο της έρευνας που τους ανατέθηκε ερευνούν και τις μηνύσεις των κ.κ. Βενιζέλου και Αβραμόπουλου για την ιδια υπόθεση.

Τις επόμενες ημέρες η Ελένη Τουλουπάκη και οι επίκουροι συνάδελφοί της στην Εισαγγελία Κατά της Διαφθοράς Χρήστος Ντζούρας και Στέλιος Μανώλης θα αποφασίσουν και για τα αλλα 3 πολιτικά πρόσωπα για τα οποία ο φάκελος παραμένει ανοιχτός. Πρόκειται για τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη ,τον Ευρωπαίο Επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

 

Πηγή: newsbomb.gr

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Ένα κορίτσι αποδρά από την κλειτοριδεκτομή – Αποφασίζει να ξεφύγει από τη σκληρή μοίρα του

Στην Τανζανία ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που «κόβουν» τις γυναίκες. Δεν έχει καμία σημασία …

Ποιοι θυσιάστηκαν για το καλό μας

Ποιοι άνθρωποι αυτοθυσιάστηκαν για το καλό και ποιοι για το κακό μας;

Τι να πει κανείς για όσους αυτοθυσιάστηκαν για μια Ελλάδα Ελεύθερη και τι να πει …

Πάτρα: H στιγμή που το περιπολικό φτάνει στο Ρίο με το 20 μηνών κοριτσάκι- ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Η στιγμή που αστυνομικοί σώζουν 20 μηνών κοριτσάκι- ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία νωρίτερα σήμερα το πρωί στην Πάτρα για τη γρήγορη μεταφορά ενός κοριτσιού 20 …

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Η Χρύσα Ηλιάδου είναι ένα κορίτσι 20 χρονών, που είχα τη χαρά να γνωρίσω μέσα από …

Verified by ExactMetrics