Όλοι μας να στηρίξουμε τον Γιάννη Βέη για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Γιάννης Βέης: Χρειάζεται τη βοήθειά μας για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του – Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Pen Ο Γιάννης Βέης είναι ένα νέο παλικάρι που σχεδόν όλοι τον γνωρίζουμε, αφού σαν φανατικός λάτρης της μουσικής, μας ψυχαγωγούσε παίζοντας ξεχωριστά τραγούδια σε διάφορα μαγαζιά της Μυτιλήνης και εκείνο που τον έκανε να ξεχωρίζει ανάμεσά μας ήταν το λαμπερό χαμόγελό του και η ευγένειά του.

Ένα χαμόγελο που ξαφνικά και ελπίζουμε πρόσκαιρα χάθηκε από τα χείλη του, αφού η μοίρα του επιφύλασσε μία δυσάρεστη έκπληξη…

Στα 30 χρόνια του διαγνώσθηκε ότι πάσχει από τη σπάνια νευροεκφυλιστική νόσο ALS, που χρήζει της άμεσης θεραπείας του στο εξωτερικό, ώστε σύντομα ο Γιάννης να είναι και πάλι ανάμεσά μας, όπως και πριν…

Ένα χαμογελαστό και ευγενέστατο παλικάρι…

Όμως τα χρήματα που απαιτούνται για να κάνει τη θεραπεία του αυτή είναι πολλά και δυστυχώς ο Γιάννης δεν έχει αυτή την οικονομική δυνατότητα.

Έτσι λοιπόν όλοι εμείς οι Λέσβιοι, που διακρινόμαστε για την ανθρωπιά μας και τις ευαισθησίες πρέπει να σκύψουμε πάνω στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο συμπατριώτης μας και να του χαρίσουμε και πάλι το χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Ότι μπορεί ο καθένας μας από το υστέρημά του ας το δώσει στο Γιάννη Βέη για να μπορέσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να ταξιδέψει στο εξωτερικό και να επιστρέψει και πάλι κοντά μας υγιής.

Για το σκοπό αυτό έχει ανοιχτεί ένας τραπεζικός λογαριασμός με την ελπίδα ότι άμεσα θα συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται και ο Γιάννης μας να κάνει όσο το δυνατόν συντομότερα το ταξίδι της ελπίδας.

Ο τραπεζικός λογαριασμός είναι Τράπεζα Πειραιώς – Γιάννης Βέης / GR69 0172 7090 0057 0905 6767 816

Ο Γιάννης Βέης συγκινεί με την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook όπου αναφέρει:

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έκανα ένα τέτοιο post Όμως δεν Μπορείς να τα βάλεις με την μοίρα ούτε και με την υγεία. Δυστυχώς πρέπει να Περάσω το υπόλοιπο μου σε αναπηρικό αμαξίδιο και όχι μόνο. Γι’ αυτό το λόγο δεν μπορώ πλέον να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω περισσότερο στην ζωή μου να παίζω μουσική. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μαγαζιά και φυσικά όλους εσάς που κάνατε αυτά τα δώδεκα χρόνια τα καλύτερα της ζωής μου.

Υ.Γ. Το Παραπάνω post έγινε Καθώς αρκετοί μου στέλνετε ακόμα μηνύματα για δουλειά Και Πολύ είστε αυτοί που ρωτάτε γιατί δεν παίζω πλέον και εξαφανίστηκα, όπως είναι λογικό δεν μπορώ να εξηγώ στον καθένα ξεχωριστά.»

 

Πηγή: lesvosnews.gr

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Η Χρύσα Ηλιάδου είναι ένα κορίτσι 20 χρονών, που είχα τη χαρά να γνωρίσω μέσα από …

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

(Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ορεστιάδας) Μετά τη …

νοσοκομείο

Προσευχήσου για αυτούς που κάνουν Χριστούγεννα στο νοσοκομείο!

Δεν είναι όλα δεδομένα στην ζωή. Όπως δεδομένο δεν είναι ότι όλοι κάνουν γιορτές στα …

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Verified by ExactMetrics