Πες ΟΧΙ σε ότι σου βιάζει την ψυχή... Έχεις το δικαίωμα!

Πες ΟΧΙ σε ότι σου βιάζει την ψυχή… Έχεις το δικαίωμα!

PenΠες ΟΧΙ σε ό,τι τρομοκρατεί το πνεύμα σου! Πες ΟΧΙ σε ό,τι αγγίζει άθελά σου το σώμα σου. Ο κάθε άνθρωπος γεννήθηκε με το αναφαίρετο δικαίωμα να ζει στο έπακρο την ελευθερία του και να απολαμβάνει τις αξίες της ζωής του. Ανεξάρτητα από τον τρόπο που μεγάλωσε, από την οικονομική του κατάσταση, την θρησκευτική του πεποίθηση, την καταγωγή του, το φύλο του, την ηλικία του ή την ευφυΐα του.

Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να εκπληρώσει τον σκοπό της ύπαρξής του και να είναι ευτυχισμένος!

Έχει δικαίωμα και είναι εφικτό να είναι προστατευμένος από την ύψιστη θεϊκή ενέργεια και να νιώθει ασφάλεια! Υπάρχουν, όμως, και οι περιπτώσεις εκείνες που οι άνθρωποι δεν γεννήθηκαν με ίσα δικαιώματα ή με τις ίδιες προϋποθέσεις, όπως οι υπόλοιποι. Υπάρχουν και οι περιπτώσεις που οι άνθρωποι πρέπει παλέψουν και να διεκδικήσουν για τα δικαιώματα τους είτε γιατί γεννήθηκαν σε ένα βίαιο και σκληρό οικογενειακό περιβάλλον είτε γιατί στην χώρα τους ένιωθαν απροστάτευτοι.

Σε όποια συνθήκη και αν γεννήθηκες θυμήσου πως έχεις το δικαίωμα να ζεις ελεύθερος.

Πως δεν έχει κανείς το δικαίωμα να σε καταδυναστεύει, να σε μειώνει, να σε υπονομεύει και να σε χειροδικεί. Μην πέσεις στην παγίδα να σκεφτείς πως είσαι καταδικασμένος. Θυμήσου πώς το παρελθόν σου είναι ανίσχυρο να ορίσει το μέλλον σου, γιατί κυρίαρχος της ζωής σου είσαι ΕΣΥ και όχι ότι σου συνέβη κάποτε στο παρελθόν.

Μια πληγωμένη ψυχή και υποσυνείδητα δεσμευμένη από τις αρνητικές της πεποιθήσεις, όταν έχει βιώσει λεκτική ή σωματική βία στη ζωή της  έλκει (ακόμα και αν δεν το θυμάται) τέτοιες καταστάσεις ξανά και ξανά μέχρι να βρει την δύναμη να βάλει τέρμα σε αυτόν τον φαύλο κύκλο της ζωής της και να θεραπευτεί.

Στην πράξη, όμως, δεν είναι τόσο εύκολο γιατί ο φόβος είναι αυτός που κυριαρχεί στις πράξεις, οι ενοχές είναι αυτές που λαμβάνουν χώρα στο συναίσθημα και η αδυναμία είναι αυτή που καθιστά τον άνθρωπο ανίσχυρο στο να πάρει τη ζωή στα χέρια του. Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν κακοποιούνται λεκτικά ή σωματικά μέσα στην οικογένεια από τον σύντροφο, στην δουλειά, στο σχολείο ή από οποιονδήποτε άλλον παράγοντα, το πρώτο που κάνουν είναι να το κρύψουν. Νιώθουν πως εκείνοι φταίνε μιας και τους είναι οικείο να ζούνε με ενοχές. Ή πιο συχνά φοβούνται πως κάτι χειρότερο μπορεί να συμβεί και πιθανολογούν πως η ζωή τους μπορεί να καταστραφεί εντελώς. Μα όλοι οι φόβοι και τα αρνητικά μας συναισθήματα δημιουργούνται από τις υποσυνείδητες πεποιθήσεις μας,  απλά κατοικούν στην σφαίρα της φαντασίας μας και δεν μπορούν να πάρουν πραγματικές διαστάσεις, εκτός και αν εμείς το επιτρέψουμε στον εαυτό μας!

Γι’ αυτό πάρε την συνειδητή απόφαση και οπλίσου με θάρρος και μην το επιτρέπεις άλλο στη ζωή σου!

Αν βλέπεις τον εαυτό σου μέσα σε αυτή τη περιγραφή ρώτα τον, γιατί συγχρονίζεσαι με τέτοιες καταστάσεις; Ποιο σημείο του εαυτού σου χρειάζεται να δυναμώσεις για να πάψεις πια να εξαρτάσαι από άλλους ανθρώπους; Ρώτα τον εαυτό σου, ποιο είναι το χειρότερο σενάριο του φόβου σου και αποδυνάμωσε τον.

Ο φόβος ενισχύει τον φόβο.

Χρησιμοποίησε τη φωνή σου για όπλο και μίλησε για ό,τι σε τρομάζει, για ό,τι σε φοβίζει. Απευθύνσου σε φορείς που μπορούν να σε βοηθήσουν. Οραματίσου την καλύτερη έκβαση της υπόθεσής σου με αυτοπεποίθηση και σιγουριά πως εκεί βρίσκεται η λύση για σένα και ενίσχυσε την ενέργεια του πεδίου σου!

Η Μέθοδος Θήτα εισχωρεί με αγάπη  στο υποσυνείδητο του ανθρώπου και του επιτρέπει την θεραπεία του.

Εντοπίζει και θεραπεύει όλες τις υποσυνείδητες πεποιθήσεις που κάνουν το άτομο να νιώθει αδύναμο και θύμα. Το βοηθά να εξελιχθεί  σε έναν άνθρωπο ισχυρό και  δυναμικό που ξέρει τι θέλει και πώς να το διεκδικήσει!

Πάρα πολλοί άνθρωποι άλλαξαν την ζωή τους μέσα από τον πόνο, αλλά όχι πια!

Μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας μέσα από την αγάπη και να εξελιχθούμε μέσα από την δύναμη της αυτογνωσίας και της αυτοβελτιωσης. Με την μέθοδο Θήτα θεραπεύουμε οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια που μας κρατά δέσμιους με το παρελθόν μας  και οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια σχετίζεται με ανθρώπους που φοβόμαστε στο παρόν και που μας κάνουν να νιώθουμε υπερένταση και που απειλούν τη ζωή μας.

Μία είναι η οδός για την θεραπεία μας και την απελευθέρωσή μας… η αγάπη για τον εαυτό μας. Εμπιστοσύνη στην αξία μας και πως ό,τι βιώνουμε τώρα μπορεί να τελειώσει… και έτσι γίνεται.

Μίλησε για ό,τι σε απασχολεί και θα έχεις πολλούς περισσότερους συμμάχους από ότι νομίζεις. Θεράπευσε την πληγωμένη σου ψυχούλα και το μέλλον σου θα είναι πολύ καλύτερο από όσο πιστεύεις.

Και να θυμάσαι πως, αν στο τέλος δεν πάνε όλα καλά, τότε δεν ήρθε ακόμα το τέλος!

 

Σύνταξη: Θεώνη Καράμπαλη, Πιστοποιημένη σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα

Like Theoni on Facebook & follow on Instagram

Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Θεώνη Καράμπαλη

Είμαι η Θεώνη Καράμπαλη και είμαι πιστοποιημένη Σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα. Από πάντα πίστευα στην δύναμη του ανθρώπου και η ζωή με έφερε κάποια στιγμή αντιμέτωπη με την δική μου μέσω της δύναμης της αγάπης. Από τότε δεσμεύτηκα στον εαυτό μου αυτή μου την γνώση να την κάνω λειτούργημα! Ένα πουλί που κάθεται σε ένα δέντρο ποτέ δε φοβάται πως το κλαδί θα σπάσει, διότι η εμπιστοσύνη του δεν βρίσκεται στο κλαδί, αλλά στα φτερά του. ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!

Δείτε Επίσης

Οι ψυχικά κενοί άνθρωποι δεν είναι σε θέση να προσφέρουν!

Ψυχή: Οι ψυχικά κενοί άνθρωποι δεν είναι σε θέση να προσφέρουν!

Οι ψυχικά κενοί άνθρωποι δεν είναι σε θέση να προσφέρουν! Σίγουρα, κάπου, κάποτε θα τους …

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Οι λέξεις ξεχύνονται στο χαρτί και τα φρένα σπάνε. Δεν βλέπει κανείς το ηφαίστειο που …

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Πόσα όμορφα συναισθήματα, έχουμε «θάψει», άραγε, κάτω από ηλίθιους εγωισμούς; Όταν είμαστε θυμωμένοι με …

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν! Συχνά συζητάμε, διαβάζουμε ή …

Verified by ExactMetrics