Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
ΕΚΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Καβάλα - Διπλό φονικό με θύματα μάνα και γιο

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Καβάλα – Διπλό φονικό με θύματα μάνα και γιο

PenΑσύλληπτη τραγωδία για ασήμαντη αφορμή εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Χρυσούπολη της Καβάλας.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ένας άνδρας περίπου 50 ετών πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα δύο γείτονες του, μητέρα και γιο. Ο γιός ήταν 43 ετών και είχε δύο παιδιά, ενώ η άτυχη γειτόνισσα του δράστη ήταν ηλικίας 67 ετών.

Το διπλό φοντικό έγινε στη συνοικία Ποντιάδα. Ο δράστης που συνελήφθη και αρχικά κρατήθηκε στο ΑΤ Χρυσούπολης πυροβόλησε και κατά δύο ακόμη γειτόνων που φέρονται να βγήκαν από το σπίτι τους για να δουν τι συμβαίνει. Τόσο ο δράστης όσο και τα θύματα είναι Έλληνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος για τον οποίο έγινε το διπλό φονικό έχει να κάνει με το που θα παρκάρει το φορτηγό του ο άνδρας, που .έπεσε νεκρός απο τα πυρά του γείτονα του. Δράστης και θύμα φέρονται να είχαν συχνά διαφωνίες για το σημείο στάθμευσης του μεγάλου οχήματος. Ο τελευταίος καυγάς τους, το βράδυ της Πέμπτης, είχε τραγική κατάληξη.

Σύμφωνα με νεότερες λεπτομέρειες, ο χθεσινοβραδινός καυγάς ξεκίνησε όταν το ένα εκ των δύο θυμάτων, η άτυχη γυναίκα, βγήκε από το σπίτι της να πετάξει τα σκουπίδια. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο (ίσως για το σημείο που είχε παρκάρει ο γιός της το φορτηγό) είχε έντονη λογομαχία με τον δράστη. Στη συνέχεια η γυναίκα μαζί με τον γιό της πήγαν στο σπίτι του δράστη για να ζητήσουν εξηγήσεις και εκεί έγινε το κακό.

Ο δράστης, σύμφωνα με τον ιστότοπο proininews.gr, φέρεται να είναι υπάλληλος του Δήμου Νέστου.

 

Πηγή: newsbomb.gr

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

(Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ορεστιάδας) Μετά τη …

νοσοκομείο

Προσευχήσου για αυτούς που κάνουν Χριστούγεννα στο νοσοκομείο!

Δεν είναι όλα δεδομένα στην ζωή. Όπως δεδομένο δεν είναι ότι όλοι κάνουν γιορτές στα …

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Πόσα όμορφα συναισθήματα, έχουμε «θάψει», άραγε, κάτω από ηλίθιους εγωισμούς; Όταν είμαστε θυμωμένοι με …

Verified by ExactMetrics