Τετάρτη , 16 Ιουνίου 2021
Αρχική / Κοινωνικά / 10χρονος- θύμα σοβαρού τροχαίου χρειάζεται τη βοήθειά μας. Μπορείτε να βοηθήσετε;

10χρονος- θύμα σοβαρού τροχαίου χρειάζεται τη βοήθειά μας. Μπορείτε να βοηθήσετε;

Pen Ένα 10χρονο αγόρι που έμεινε παράλυτο ύστερα από σοβαρό ατύχημα, χρειάζεται τη βοήθειά μας. Ας μην του γυρίσουμε την πλάτη, θα μπορούσε να είναι και δικό μας παιδί!

Στις 18.09.2017., ένας άτυχος 10χρονος έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος στον μόνιμο τόπο διαμονής του και έμεινε ανάπηρος από το λαιμό και κάτω.

Το παιδί έχει μόνο την μητέρα του στον κόσμο και μέχρι σήμερα έχει νοσηλευτεί σε 2 νοσοκομεία στην Αθήνα και αυτή την στιγμή νοσηλεύεται σε παιδιατρικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Όλο αυτόν τον καιρό έγινε μια προσπάθεια με πολύ κόπο, να βρεθεί ένα κέντρο αποκατάστασης στην Ελλάδα, που ίσως θα έδινε την δυνατότητα στο παιδί να κάνει εντατικά φυσικοθεραπείες που έχει ανάγκη,καθώς σε λίγες μέρες το παιδί κλείνει 2 χρόνια μέσα σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου.

Δυστυχώς, λόγω του ότι το παιδί χρειάζεται μόνιμη αναπνευστική υποστήριξη, η απάντηση από το κέντρο αποκατάστασης ήταν αρνητική.

Η μητέρα θα πρέπει μιας και δεν υπάρχει κάποια δομή στην χώρα μας που να φιλοξενεί τέτοια περιστατικά, αλλά ούτε και η οικονομική δυνατότητα, μιας και είναι άπορη, να βρει ένα σπίτι για να μπορέσει να συνεχίσει και να οργανώσει την δύσκολη καθημερινότητά της από εδώ και στο εξής μαζί με το παιδί.

Παρακαλείται λοιπόν, όποιος μπορεί να διαθέσει ένα σπίτι στην Θεσσαλονίκη για ένα χρονικό διάστημα ώστε να διαμείνει η μητέρα με το παιδί, να επικοινωνήσει με την γυναίκα που προσπαθεί να βοηθήσει την άτυχη μητέρα και το παιδί της ΕΔΩ.

Παρακαλώ, όπως να κοινοποιήσετε το παρόν άρθρο, ώστε η έκκληση για βοήθεια να διαδοθεί και να βοηθήσουμε το παιδί αυτό που μας έχει ανάγκη!

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

#PRESS_photostories 2020: Βραβεία και διπλή έκθεση

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης ανακοινώνει τα βραβεία της τέταρτης Διαγωνιστικής Έκθεσης Φωτορεπορτάζ …

Η περιζήτητη μαθήτρια και πρωταθλήτρια Εύα Κουρλέση

Η 17χρονη πατρινή μαθήτρια Εύα Κουρλέση, από το λύκειο Δεμενίκων στην Πάτρα έγινε αποδεκτή σε …

Πατρικό σπίτι! Η επίσκεψη, οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα!

Πατρικό σπίτι! Η επίσκεψη, οι σκέψεις, οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα!

Όσο κοντά ή μακριά και αν πάμε από το πατρικό μας σπίτι, ένα κομμάτι μας θα …

H Όπερα του Σίδνεϊ θα φωταγωγηθεί με τα ελληνικά χρώματα για να τιμηθούν τα 200 χρόνια από το 1821

Είμαστε υπερήφανοι που συνεορτάζουμε με τον Ελληνισμό αυτή τη ιστορική επέτειο, λέει η πρωθυπουργός της …