Παρασκευή , 21 Ιανουαρίου 2022
Αρχική / Γονείς & Παιδιά / Προαγωγή για αστυνομικό στην Αργεντινή που θήλασε ξένο μωρό εν ώρα υπηρεσίας
Προαγωγή για αστυνομικό στην Αργεντινή που θήλασε ξένο μωρό εν ώρα υπηρεσίας

Προαγωγή για αστυνομικό στην Αργεντινή που θήλασε ξένο μωρό εν ώρα υπηρεσίας

Pen Μια νεαρή αστυνομικός στην Αργεντινή πήρε τιμητική προαγωγή επειδή εν ώρα υπηρεσίας θήλασε ένα μωρό που έκλαιγε.

H Celeste Ayala βρισκόταν στο καθήκον στο νοσοκομείο Sor María Ludovica κοντά στο Μπουένος Άιρες όταν άκουσε το κλάμα του μωρού. Αφότου μίλησε με τη διοίκηση του νοσοκομείου και πήρε άδεια, θήλασε το μωρό, το οποίο είχε πριν από λίγο απομακρυνθεί από τη μητέρα του, ανέφερε η αστυνομία του Μπουένος Άιρες στο CNN.

Τα νέα και η φωτογραφία της πράξης της Ayala εξαπλώθηκαν στο διαδίκτυο από το συνάδελφό της, Marcos Heredia, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Facebook. Ο Hereida έγραψε: «Θέλω να δημοσιοποιήσω αυτή τη μεγάλη αγάπη που έδειξες σήμερα με αυτό το μωρό, το οποίο δεν γνώριζες, αλλά για τον οποίο δεν δίστασες να ενεργήσεις σαν μητέρα. Δεν σε ενδιέφερε αν ήταν βρώμικο ή αν δεν μύριζε ωραία … Τέτοια εικόνα δεν την συναντάς κάθε μέρα».

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 14 Αυγούστου, η οποία είναι η εθνική επέτειος στην Αργεντινή. Η φωτογραφία άρχισε να γίνεται viral και να συγκεντρώνει πάνω από 100 χιλιάδες κοινοποιήσεις.

Η Ayala είπε στην ιστοσελίδα Cronica: «Παρατήρησα ότι ήταν πεινασμένος, καθώς έβαζε το χέρι του στο στόμα του, γι ‘αυτό ζήτησα να τον αγκαλιάσω και να τον θηλάσω. Ήταν μια θλιβερή στιγμή, ράγισε η ψυχή μου που τον έβλεπα έτσι. Η κοινωνία πρέπει να είναι ευαίσθητη στα ζητήματα που αφορούν τα παιδιά».

Τα τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι το μωρό ήταν ένα μόνο από μια οικογένεια με έξι ακόμη παιδιά που ήταν υποσιτισμένα και απομακρύνθηκαν από τη μητέρα τους, η οποία φαίνεται να τα κακομεταχειρίζονταν. Αναγγέλλοντας την προαγωγή της Celeste Ayala σε λοχία, ο υπουργός ασφαλείας του Μπουένος Άιρες, Cristian Ritondo, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε προσωπικά για αυτή τη χειρονομία αγάπης που ηρέμησε το μωρό».

«Αυτό είναι το πρότυπο της αστυνομίας για το οποίο είμαστε υπερήφανοι. Αυτή είναι η αστυνομία που θέλουμε» κατέληξε ο ίδιος.

 

Πηγή: lifo.gr

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Χριστούγεννα, εποχή ξεγνοισιάς.

Πώς να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας τα Χριστούγεννα

Οι μέρες περνούν και τα Χριστούγεννα φτάνουν… Η εποχή της απόλυτης χαράς και της ξεγνοιασιάς …

άγιες μέρες

Χριστούγεννα: Μια γιορτή με πνευματικά νοήματα και παραδόσεις.

Τα Χριστούγεννα, όπως λέει και η λέξη γιορτάζουμε την «Γέννηση του Σωτήρος Χριστού.» Ενσαρκώθηκε, δηλαδή, …

Αξίζει να υπάρχουν, θλιμμένα παιδικά ματάκια τα Χριστούγεννα;

Αξίζει να υπάρχουν θλιμμένα παιδικά ματάκια τα Χριστούγεννα;

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Έχεις αναρωτηθεί, τι μπορείς να κάνεις για να δώσεις χαμόγελα στα μικρά …

Τι να κάνουμε για να έχουμε ευτυχισμένα παιδιά;

Τι να κάνουμε για να έχουμε ευτυχισμένα παιδιά;

Τα τελευταία 15 χρόνια τα πράγματα έχουν αλλάξει όσον αφορά τη ψυχολογία των παιδιών. Στατιστικές …