Τετάρτη , 8 Δεκεμβρίου 2021
Αρχική / Κοινωνικά / Νέα Ζηλανδία: Τουριστική καμπάνια βάζει «φρένο» στην κοινοτοπία των social media

Νέα Ζηλανδία: Τουριστική καμπάνια βάζει «φρένο» στην κοινοτοπία των social media

PenΗ Νέα Ζηλανδία ξεκίνησε μια νέα τουριστική εκστρατεία, προτρέποντας τους ταξιδιώτες να σταματήσουν να μιμούνται φωτογραφίες που βλέπουν στα social media και να «μοιράζονται κάτι νέο».

Η έκκληση προς τους τουρίστες και τους ταξιδιώτες, οπτικοποιήθηκε εύστοχα μέσα από ένα σύντομο βίντεο, με πρωταγωνιστή τον κωμικό Tom Sainsbury ως μέλος της «Social Observation Squad(SOS)».

Ο «φύλακας» ακολουθεί τους τουρίστες σε μερικά από τα πιο διάσημα τοπία της Νέας Ζηλανδία και τους παροτρύνει να σταματήσουν να ταξιδεύουν «υπό την επιρροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης».

«Έχω κληθεί να αντιμετωπίσω ένα φαινόμενο που παρατηρείται ολοένα κι πιο συχνά»  λέει στην αρχή του βίντεο, εξηγώντας στη συνέχεια:

«Πολλοί βλέπουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσπαθούν να τις αντιγράψουν».

«Τους ξέρετε», προσθέτει παρουσιάζοντας μια λίστα με αναρτημένες δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με δημοφιλείς πόζες.

Το νέο αυτό βίντεο, αποτελεί μέρος της εκστρατείας «Do Something New» του τουριστικού συμβουλίου της Νέας Ζηλανδίας.

Η πανέξυπνη τουριστική καμπάνια έρχεται σε μια δύσκολη στιγμή για τον τουρισμό, με τους περισσότερους διεθνείς ταξιδιώτες να απαγορεύονται να εισέλθουν στη χώρα.

Η πρωθυπουργός Jacinda Ardern δήλωσε την Τρίτη ότι τα σύνορα της Νέας Ζηλανδίας θα παραμείνουν κλειστά για το μεγαλύτερο μέρος του τρέχοντος έτους, καθώς η πανδημία Covid-19 μαίνεται, αλλά ότι η χώρα θα συνεχίσει τις ταξιδιωτικές ρυθμίσεις με τις γειτονικές χώρες.

«Δεδομένων των κινδύνων στον κόσμο γύρω μας και της αβεβαιότητας της παγκόσμιας διάθεσης του εμβολίου, θεωρούμε δεδομένο ότι θα επηρεαστούν τα σύνορά μας για μεγάλο μέρος της χρονιάς», δήλωσε η Άρντερ σε συνέντευξη Τύπου.

Για την επανεκκίνηση του τουρισμού, οι αρχές είτε χρειάζεται να γνωρίζουν ότι όσοι εμβολιάστηκαν δεν μεταδίδουν την Covid-19 – κάτι που δεν είναι ακόμη γνωστό –  ή μεγάλο μέρος του πληθυσμού να εμβολιαστεί, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να εισέλθουν με ασφάλεια στη Νέα Ζηλανδία.

 

Πηγή: in.gr

Like us on Facebook & follow us on Instagram

 

 

Περί Κωνσταντίνος Γκούτης

Με λένε Κωνσταντίνο και σπουδάζω φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Λατρεύω τις ταινίες, τις σειρές και τα βιβλία. Απολαμβάνω τις πολύωρες συζητήσεις και αναζητώ συνεχώς γνώση για νέα πράγματα.Τις υπόλοιπες πτυχές του εαυτού μου μπορείτε να τις ανακαλύψετε μόνοι σας διαβάζοντας ένα άρθρο μου.

Δείτε Επίσης

Κανενός η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα! [QUOTE]

Κανενός η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, γιατί όπως υπάρχει το καλό, υπάρχει και …

Ελλάδα μου, πάλι σε καίνε οι άθλιοι. Ποιοι φθονούν την ομορφιά σου;

Ελλάδα μου, ακόμα ένα καλοκαίρι που σε καίνε οι άθλιοι. Κλαις για τα παιδιά σου …

Θρήνος: Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος

Τόλης Βοσκόπουλος: Φτωχότερο είναι από σήμερα το ελληνικό τραγούδι – Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 …

Ενδοοικογενειακή βία: Δε θα σου πω φύγε, θα σου πω σκέψου!

Ενδοοικογενειακή βία: Δε θα σου πω φύγε, θα σου πω σκέψου!

Η ενδοοικογενειακή βία, είναι ένα έντονο φαινόμενο της κοινωνίας μας, που δυστυχώς, δεν είναι λίγες …