Κυριακή , 5 Δεκεμβρίου 2021
Αρχική / Κοινωνικά / Ποιοι άνθρωποι αυτοθυσιάστηκαν για το καλό και ποιοι για το κακό μας;
Ποιοι θυσιάστηκαν για το καλό μας

Ποιοι άνθρωποι αυτοθυσιάστηκαν για το καλό και ποιοι για το κακό μας;

Pen Τι να πει κανείς για όσους αυτοθυσιάστηκαν για μια Ελλάδα Ελεύθερη και τι να πει κανείς για εκείνους που παριστάνουν ότι αυτοθυσιάστηκαν για να καταδικάσουν την Ελλάδα στη φτώχεια;

Γενναιόδωρος είναι αυτός που έχει 10 πράγματα και δίνει τα 5 καλύτερα κομμάτια του. Ήρωας είναι ο γονιός που μαθαίνει ότι θα γεννήσει ένα παιδί με Σύνδρομο Ντάουν και δεν κάνει έκτρωση. Αυτοθυσία σημαίνει θυσιάζω κάτι από τον εαυτό μου για να επωφεληθεί ένας συνάνθρωπός μου.

Γεμίσαμε από ανθρώπους που δήθεν αυτοθυσιάζονται στο βωμό του καλού της κοινωνίας και ουσιαστικά μας στέλνουν στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Τι να το κάνω όταν υπάρχουν παιδιά που πεθαίνουν από την πείνα, ενώ οι μεγάλοι αρχηγοί των κρατών τρώνε με χρυσά κουτάλια.

Αλλά έτσι ήταν πάντοτε η παγκόσμια ελίτ, θα αλλάξει σήμερα;

Δυστυχώς όχι, δεν θα αλλάξει. Αν άλλαζε κάτι θα φαινόταν. Τα παγκάκια και τα πεζοδρόμια δεν θα ήταν γεμάτα από άστεγους και ναρκομανείς. Η εγκληματικότητα θα είχε εξαλειφθεί και τα ψυχιατρεία δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης.

Αντί να κοιτάμε πως θα κάνουμε μια κοινωνία που θα διέπεται από νόμους, οι οποίοι θα τηρούνται, εμείς ζούμε σε μια ζούγκλα που ο ένας κοιτάει να φάει τον άλλον. Μας έμαθαν να πατάμε επί πτωμάτων για μια θέση εργασίας, να εξαπατούμε τον πλησίον μας για να ζούμε εμείς πιο κυριλέ.

Για ποια γενναιοδωρία και για ποια αυτοθυσία μας μιλάτε κύριοι στα πολιτικά παραθυράκια; Εσείς, που αντί να προσπαθήσετε να συμμαχήσετε μεταξύ σας και να βρείτε μια λύση για το πραγματικό καλό της κοινωνίας μας, τρώγεστε στα τηλεοπτικά παραθυράκια σαν τα κοράκια;

Για ποιο κράτος μιλάμε; Για ποια κοινωνική αλληλεγγύη; Ποιο κόμμα να έρθει να ψηφίσει κανείς στις επόμενες εκλογές;

Προκαλείτε τον οίκτο και την οργή της κοινωνίας με όλη αυτή την αυτοθυσία που πλασάρετε κάθε τόσο. Είναι ντροπή η πολιτική κατάντια της Ελλάδας. Ζω μονάχα με τις αναμνήσεις των ηρώων μας, που έδωσαν τη ζωή τους για μια Ελλάδα Ελεύθερη. Και ντρέπομαι για όλους εσάς που την υποδουλώσατε για λίγες μαύρες σακούλες με χρήμα.

Σήμερα τα κόκαλα των ηρώων μας και των προγόνων μας θα τρίζουν πιο πολύ από ποτέ…

 

Σύνταξη: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & Like Nancy’s Blog & @nancysblogspot

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Κανενός η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα! [QUOTE]

Κανενός η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, γιατί όπως υπάρχει το καλό, υπάρχει και …

Ελλάδα μου, πάλι σε καίνε οι άθλιοι. Ποιοι φθονούν την ομορφιά σου;

Ελλάδα μου, ακόμα ένα καλοκαίρι που σε καίνε οι άθλιοι. Κλαις για τα παιδιά σου …

Θρήνος: Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος

Τόλης Βοσκόπουλος: Φτωχότερο είναι από σήμερα το ελληνικό τραγούδι – Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 …

Ενδοοικογενειακή βία: Δε θα σου πω φύγε, θα σου πω σκέψου!

Ενδοοικογενειακή βία: Δε θα σου πω φύγε, θα σου πω σκέψου!

Η ενδοοικογενειακή βία, είναι ένα έντονο φαινόμενο της κοινωνίας μας, που δυστυχώς, δεν είναι λίγες …