οικονομικοί μετανάστες
Για σένα που πήγες στην ξενιτιά

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ!

Pen Για εσένα που έφυγες μακριά από την οικογένειά σου, για να «κυνηγήσεις» τα όνειρά σου, σήμερα σπίτι σου θα είναι το μαξιλάρι που θα πάρεις αγκαλιά και θα το βρέξεις με τα δάκρυά σου. Οικογένειά σου, θα είναι το χέρι που θα σου σκουπίσει τις ανοιχτές βρύσες των ματιών σου. Φίλος σου θα είναι ο γείτονας που θα σου πει την πρώτη καλημέρα. Και εχθρός σου θα είναι καθετί που σου θυμίζει το σπίτι, την οικογένεια και τους φίλους που είναι μακριά σου, αλλά βρίσκονται στο σπίτι της καρδιάς σου!

Κάνε κουράγιο φίλε μου και θυμήσου γιατί επέλεξες την ξενιτιά. Κάθε που νιώθεις μοναξιά, σφίξε τα δόντια και θυμήσου τα όνειρα που κουβαλάς μαζί σου. Σήκω το πρωί και ξεκίνα να κάνεις τα πλάνα σου. Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει, πρέπει να κινητοποιηθείς.

Και την ώρα που θα βγεις στον στίβο της ζωής πρέπει να έχεις πείσμα και υπομονή. Και όταν κουραστείς κάνε μια μικρή παύση και ύστερα πείσμωσε ακόμα πιο πολύ.

Να ζεις για την στιγμή που θα κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα. Γιατί όταν έρθει η στιγμή που λαχταρούσες τόσο πολύ, φίλος σου θα είναι το επίτευγμά σου, οικογένειά σου θα είναι τα όνειρά σου και ο εχθρός θα είναι μακριά σου, γιατί θα φοβάται το μέγεθος της χαράς σου!

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Η Χρύσα Ηλιάδου είναι ένα κορίτσι 20 χρονών, που είχα τη χαρά να γνωρίσω μέσα από …

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

(Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ορεστιάδας) Μετά τη …

νοσοκομείο

Προσευχήσου για αυτούς που κάνουν Χριστούγεννα στο νοσοκομείο!

Δεν είναι όλα δεδομένα στην ζωή. Όπως δεδομένο δεν είναι ότι όλοι κάνουν γιορτές στα …

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Verified by ExactMetrics