Κυριακή , 14 Αυγούστου 2022
Της νύχτας το φεγγάρι είναι συντροφιά και χάδι

Της νύχτας το φεγγάρι είναι συντροφιά και χάδι! [Quote]

Pen Κάθε φορά που νυχτώνει περιμένω να δω το φεγγάρι. Μπορώ να το παρατηρώ για ώρες, γιατί είναι σαν να μου μιλάει, σαν κάτι να θέλει να μου πει.

Με γοητεύει, που τόσα άλλα μάτια το βλέπουν συγχρόνως με εμένα, αλλά από άλλη οπτική. Αν κάποιος σου λείπει, ζήτησέ του να βγει στο μπαλκόνι του, να κοιτάξει το φεγγάρι ταυτόχρονα με εσένα και αμέσως η απόστασή σας θα μειωθεί.

Δεν είναι τυχαίο που πολλοί εμπνεύστηκαν από το φεγγάρι και μεγαλούργησαν.

Κάτω από  το φως του φεγγαριού γράφτηκαν οι πιο όμορφες ιστορίες έρωτα και πάθους, Ακούστηκαν τα πιο αληθινά «σ’αγαπώ», γιατί την νύχτα η φωνή για να ακουστεί υψώνεται, υπό τον φόβο του σκοταδιού.

Το φεγγάρι οδηγεί τα πιο τετραγωνισμένα μυαλά σε ολοστρόγγυλες πλαγιές δίνοντας το σχήμα του σε κάθε σκέψη και συναίσθημα.

Το βράδυ τίποτα δεν είναι ίδιο με την ημέρα. Όλα φαίνονται πιο ερωτεύσιμα, πιο ήρεμα, πιο αληθινά. Τα γέλια είναι πιο δυνατά, γιατί βγαίνουν αυθόρμητα από την καρδιά. Το φεγγάρι φέγγει τόσο, που να μην σε εμποδίζει να διακρίνεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου που έχεις απέναντί σου, όσο και να μην θαμπωθείς τυφλά από το ρομαντισμό της βραδιάς.

Την νύχτα, οι υποσχέσεις μοιάζουν να είναι αληθινές… Σαν να σου φοράνε το φεγγάρι σαν βέρα στην καρδιά για να σου ορκιστούν πως αυτό που ζεις είναι αληθινό.

Κι εσύ δεν αντιδράς, δεν θες να αντιδράσεις, δεν σε νοιάζει τίποτα, ακόμα κι αν ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι αληθινό.

 

Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & Like Nancy’s Blog

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Σκλήρυνση κατά Πλάκας: 4η Ενημερωτική Ημερίδα ΣαμΣΚΠ Χίου [Βίντεο]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Ημερίδα Ενημέρωσης για την σκλήρυνση κατά πλάκας Χίου που διοργάνωσε …

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Έντρομη η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα από ένα οργισμένο πλήθος προσπαθεί να μπει στο …

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Γείτονας περιέγραψε τι συνέβη στον σύντομο χρόνο της αποχώρησης της Ρούλας Πισπιρίγκου Μέσα στο σπίτι …

Πάτρα: Πώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσήγαγαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Πώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσήγαγαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πληροφορίες αναφέρουν πως αναχώρησαν από την Πάτρα γύρω στις 5.30 και αναμένονται στην Αθήνα τις …