Της νύχτας το φεγγάρι είναι συντροφιά και χάδι

Της νύχτας το φεγγάρι είναι συντροφιά και χάδι! [Quote]

Pen Κάθε φορά που νυχτώνει περιμένω να δω το φεγγάρι. Μπορώ να το παρατηρώ για ώρες, γιατί είναι σαν να μου μιλάει, σαν κάτι να θέλει να μου πει.

Με γοητεύει, που τόσα άλλα μάτια το βλέπουν συγχρόνως με εμένα, αλλά από άλλη οπτική. Αν κάποιος σου λείπει, ζήτησέ του να βγει στο μπαλκόνι του, να κοιτάξει το φεγγάρι ταυτόχρονα με εσένα και αμέσως η απόστασή σας θα μειωθεί.

Δεν είναι τυχαίο που πολλοί εμπνεύστηκαν από το φεγγάρι και μεγαλούργησαν.

Κάτω από  το φως του φεγγαριού γράφτηκαν οι πιο όμορφες ιστορίες έρωτα και πάθους, Ακούστηκαν τα πιο αληθινά «σ’αγαπώ», γιατί την νύχτα η φωνή για να ακουστεί υψώνεται, υπό τον φόβο του σκοταδιού.

Το φεγγάρι οδηγεί τα πιο τετραγωνισμένα μυαλά σε ολοστρόγγυλες πλαγιές δίνοντας το σχήμα του σε κάθε σκέψη και συναίσθημα.

Το βράδυ τίποτα δεν είναι ίδιο με την ημέρα. Όλα φαίνονται πιο ερωτεύσιμα, πιο ήρεμα, πιο αληθινά. Τα γέλια είναι πιο δυνατά, γιατί βγαίνουν αυθόρμητα από την καρδιά. Το φεγγάρι φέγγει τόσο, που να μην σε εμποδίζει να διακρίνεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου που έχεις απέναντί σου, όσο και να μην θαμπωθείς τυφλά από το ρομαντισμό της βραδιάς.

Την νύχτα, οι υποσχέσεις μοιάζουν να είναι αληθινές… Σαν να σου φοράνε το φεγγάρι σαν βέρα στην καρδιά για να σου ορκιστούν πως αυτό που ζεις είναι αληθινό.

Κι εσύ δεν αντιδράς, δεν θες να αντιδράσεις, δεν σε νοιάζει τίποτα, ακόμα κι αν ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι αληθινό.

 

Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & Like Nancy’s Blog

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Η Χρύσα Ηλιάδου είναι ένα κορίτσι 20 χρονών, που είχα τη χαρά να γνωρίσω μέσα από …

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

(Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ορεστιάδας) Μετά τη …

νοσοκομείο

Προσευχήσου για αυτούς που κάνουν Χριστούγεννα στο νοσοκομείο!

Δεν είναι όλα δεδομένα στην ζωή. Όπως δεδομένο δεν είναι ότι όλοι κάνουν γιορτές στα …

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Verified by ExactMetrics