Τετάρτη , Ιούνιος 19 2019
Αρχική / Κοινωνικά / Inspirational Quotes / Για ένα υγιές μυαλό, διάβαζε βιβλία! [QUOTE]
Το διάβασμα μας κάνει καλό

Για ένα υγιές μυαλό, διάβαζε βιβλία! [QUOTE]

Pen Διαβάζεις βιβλία;

Τα βιβλία ή που θα λατρεύονται και θα έχουν φανατικούς αναγνώστες ή που θα είναι εντελώς αδιάφορα και άγνωστη λέξη σε μερικούς. Δεν ήμουν πάντοτε φίλη με τα βιβλία, αλλά από τότε που ανακάλυψα τί καλό κάνει η ανάγνωσή τους δεν τα αποχωρίζομαι με τίποτα.

Το όφελος του διαβάσματος είναι τεράστιο, οι γνώσεις που αποκτάς είναι πολλές και το μυαλό σου κάθε φορά σε ευγνωμονεί για το καλό που του κάνεις.

Αν δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα τα οφέλη του διαβάσματος, σου προτείνω να επισκεφτείς σύντομα ένα βιβλιοπωλείο, να ξεφυλλίσεις αρκετά βιβλία μέχρι να βρεις ποιό είναι το αναγνωστικό σου προφίλ.

Tip: Για αρχή, βάλε στόχο να διαβάζεις ένα βιβλίο τον μήνα.

Περί Nancy Avramopoulou

Nancy Avramopoulou
Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Κάποιοι άνθρωποι έρχονται για να μας μαυρίσουν τη ζωή

Κάποιοι άνθρωποι έρχονται για να μαυρίσουν τη ζωή μας… [Quote]

Κάποιοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή μας για να μας την ομορφύνουν και άλλοι για να …