Τετάρτη , 8 Δεκεμβρίου 2021
Αρχική / Κοινωνικά / Σκέφτομαι το σακατεμένο σώμα σου και πονάω. Προς κάθε κακοποιημένη γυναίκα.
Ενδοοικογενειακή βία
Κακοποιημένες γυναίκες

Σκέφτομαι το σακατεμένο σώμα σου και πονάω. Προς κάθε κακοποιημένη γυναίκα.

Pen Σήμερα, σκέφτομαι πολύ έντονα κάθε κακοποιημένη γυναίκα. Θα ήθελα να σε πάρω μια αγκαλιά, όχι σφιχτή γιατί δεν θέλω να σε πονέσω κι εγώ. Μόνο να σου πω ότι δεν είσαι μόνη και είσαι δυνατή.

Σκέφτομαι το σακατεμένο σώμα σου και πονάω.

Για να αντέχεις τέτοια ταπείνωση, τόσο ξύλο καλή μου, είσαι πολύ δυνατή. Απλά ξέρεις τί σου έχει περάσει το κτήνος; Ότι χωρίς την τσέπη του, χωρίς την παρουσία του είσαι ένα μηδενικό.

Ναι ο άνανδρος σε έχει κατατάξει σαν μηδενικό και στο έχει περάσει σαν να είναι πραγματικό γεγονός και ως αδύναμη που σε έκανε να νιώθεις, τον φοβάσαι. Γιατί αυτός αυτό θέλει, να τον τρέμεις για να ξεσπάει το άρρωστο μυαλό του πάνω στο σώμα σου και την ψυχή σου με τρόπο απάνθρωπο. Θέλει να τον φοβάσαι για να μην ζητήσεις ποτέ την βοήθεια κάποιου, ώστε να απεγκλωβιστείς από το κακοποιό στοιχείο που έχεις στο σπιτικό σου.

Μην συμβιβάζεσαι καλή μου, σήκωσε το τηλέφωνο και ζήτησε βοήθεια. Μην τον φοβάσαι, υπάρχουν πολλοί που σε αγαπούν αληθινά και θα σε βοηθήσουν.

Και μην επιστρέψεις σκεπτόμενη τις καλές σας στιγμές.

Μην το κάνεις ακόμα κι αν σου πει ότι δεν θα το ξανακάνει, γιατί ξέρεις καλά ότι δεν το εννοεί. Θα το ξανακάνει και η κάθε φορά είναι πιο επικίνδυνη, αφού δεν ξέρεις πόσο άσχημα θα σε χτυπήσει την επόμενη.

Μακάρι να σε ήξερα, μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω… Μακάρι να μπορούσα να είμαι εκεί και πριν σε ακουμπήσει να τον έδενα να έρθει να τον συλλάβει η αστυνομία.

Σε αγαπώ γλυκιά μου κι ας μην σε ξέρω.

Σώσε τον εαυτό σου κι αν έχεις παιδιά σώσε και αυτές τις ψυχούλες από την κτηνωδία που βιώνουν στο σπίτι τους. Δεν φταίνε και είσαι η μόνη που μπορεί να τα απεγκλωβίσει από το ανθρωπόμορφο τέρας.

Είσαι δυνατή, μπορείς!

Εύχομαι να σηκώσεις το κεφάλι ψηλά και να ζητήσεις βοήθεια είτε από γνωστούς είτε να απευθυνθείς σε οργανισμούς που βοηθούν τις κακοποιημένες γυναίκες- μητέρες ανήλικων παιδιών.

 Ελπίζω σύντομα να βρεις την δύναμη που κρύβεις μέσα σου και όλο αυτό να το θυμάσαι σαν ένα πολύ κακό εφιάλτη.

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & Like Nancy’s Blog & @nancysblogspot

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Κανενός η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα! [QUOTE]

Κανενός η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, γιατί όπως υπάρχει το καλό, υπάρχει και …

Ελλάδα μου, πάλι σε καίνε οι άθλιοι. Ποιοι φθονούν την ομορφιά σου;

Ελλάδα μου, ακόμα ένα καλοκαίρι που σε καίνε οι άθλιοι. Κλαις για τα παιδιά σου …

Θρήνος: Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος

Τόλης Βοσκόπουλος: Φτωχότερο είναι από σήμερα το ελληνικό τραγούδι – Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 …

Ενδοοικογενειακή βία: Δε θα σου πω φύγε, θα σου πω σκέψου!

Ενδοοικογενειακή βία: Δε θα σου πω φύγε, θα σου πω σκέψου!

Η ενδοοικογενειακή βία, είναι ένα έντονο φαινόμενο της κοινωνίας μας, που δυστυχώς, δεν είναι λίγες …