Σάββατο , 19 Σεπτεμβρίου 2020
Αρχική / Σχέσεις / Όταν «μιλάτε» με τα μάτια, τα λόγια είναι περιττά!
Όταν τα μάτια μιλούν, τα λόγια περισσεύουν.

Όταν «μιλάτε» με τα μάτια, τα λόγια είναι περιττά!

Pen Είναι κάποιες σχέσεις που παιδεύτηκαν πολύ για να βρουν κοινό κώδικα επικοινωνίας. Αλλά είναι και κάποια ζευγάρια που από το πρώτο λεπτό στέλνουν «τηλεγράφημα» με τα μάτια και τα λόγια περισσεύουν. Αυτό αποκαλείται «χημεία» μεταξύ δύο ανθρώπων και είναι πραγματικά υπέροχο!

Γιατί να χαλάς τσάμπα το «σάλιο» σου, όταν υπάρχει κάπου εκεί έξω αυτός που απλά θα σε κοιτάει και θα ξέρει τί θες; Τί πιο όμορφο από δύο ερωτευμένα μάτια που βγάζουν σπίθες όταν σε κοιτούν και σου «ψιθυρίζουν» τις πιο όμορφες λέξεις αγάπης και θαυμασμού!

Τι να τα κάνεις τα λόγια όταν ένα βλέμμα στα λέει όλα;

Αυτά τα μάτια θα πρέπει να ψάχνεις στη ζωή σου να βρεις, αυτά που θα τα κοιτάς και θα βλέπεις σε βάθος τη ψυχή που τα κουβαλάει. Αυτά τα μάτια που θα σε κοιτούν και θα ξεχνάς ό,τι σε βασανίζει και θα πετάς στα ουράνια!

Γι’ αυτά τα μάτια αξίζει να περιμένεις! Γιατί αυτή την επικοινωνία δεν την βρίσκεις εύκολα και δεν συγκρίνεται με λέξεις και με υποσχέσεις που εύκολα αρθρώνονται, αλλά δύσκολα πραγματοποιούνται. Γιατί μην ξεχνάς ότι τα μάτια λένε πάντα την αλήθεια και δεν μπορούν να σου κρυφτούν!

Σου εύχομαι να βρεις εκείνα τα μάτια που θα τα κοιτάς και θα λιώνεις. Εκείνα που θα σε κοιτούν και θα σου τραγουδούν, που θα κοιτάζεστε και θα «μιλάτε», χωρίς καν να αρθρώσετε την παραμικρή λέξη. 

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Like us on Facebook & Follow us on Instagram

Περί Nancy Avramopoulou

Nancy Avramopoulou
Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Να μάθεις να φεύγεις από τους τοξικούς ανθρώπους!

Μάθε να φεύγεις μακριά από τους τοξικούς ανθρώπους!

Να μάθεις να φεύγεις από τους τοξικούς ανθρώπους! Να μάθεις να απομακρύνεσαι, να φεύγεις μακριά! …