Δευτέρα , 6 Ιουλίου 2020
Αρχική / Κοινωνικά / Κάθε άνθρωπος κουβαλάει τον δικό του Σταυρό..
Μην ξεχνάμε όσους μας έχουν ανάγκη!

Κάθε άνθρωπος κουβαλάει τον δικό του Σταυρό..

Pen Σκέφτομαι κάθε μητέρα που κοιμάται στην καρέκλα του νοσοκομείου, δίπλα στο παιδάκι της που κάνει τις θεραπείες του, κάθε πατέρα που παλεύει να βρεί χρήματα για να μην πεινάσουν τα παιδιά του, κάθε άνθρωπο που χάνει τον άνθρωπό του και μένει μόνος, κάθε ζευγάρι που δεν μπορεί να τεκνοποιήσει, όλους όσους δεν έχουν τροφή και σπίτι να μείνουν.

Σήμερα σας σκέφτομαι πολύ έντονα όλους και λυπάμαι που δεν μπορώ να σας απαλύνω τον πόνο.

Θα ευχηθώ, όμως, όλοι όσοι έχουν τα για άλλους αυτονόητα, να συνεχίσουν να τα έχουν και το πιο σημαντικό να τα μοιράζονται.

Χάρισε ό,τι μπορείς στην οικογένεια που ξέρεις ότι έχει ανάγκη, πρόσφερε μια αγκαλιά στον ασθενή, ένα χαμόγελο στον φτωχό που είναι κάτω στα πόδια σου και τον προσπερνάς, προσευχήσου για όλο τον κόσμο να είναι καλά!

Σύνταξη: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Περί Nancy Avramopoulou

Nancy Avramopoulou
Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Ένας μύθος και μια στυγερή δολοφονία

Στο Βιβλίο 2 της Πολιτείας του Πλάτωνα, δια στόματος του Γλαύκωνος, αφηγείται ο μύθος  για …