Μια ανάσα πριν από τους καλοκαιρινούς έρωτες!!

PenΒρισκόμαστε μία ανάσα πριν από το καλοκαίρι και μαζί με τις βουτιές και τα κοκτέιλ έρχονται και οι καλοκαιρινοί έρωτες! Δεν είναι τυχαίο που στο τέλος κάθε καλοκαιρινής σεζόν, όλοι έχουν μια ιστορία να πουν, συνήθως κάπως πολύπλοκη και σαν να έζησαν πέντε ζωές μαζί σε ένα καλοκαίρι.

Είναι γεγονός ότι το καλοκαίρι λίγο ο ήλιος και που η ημέρα μεγαλώνει, το απίστευτο φεγγάρι που το απολαμβάνεις με τον ίδιο ρομαντισμό είτε είσαι στο μπαλκόνι σου, είτε πάνω στην Ακρόπολη, λίγο η ζέστη, η ηρεμία της θάλασσας, τα λουλουδένια αρώματα, όλα αυτά μαζί συντελούν στο να θες να ζήσεις το απόλυτο και ας μην είναι, αλλά εσύ θες να «μεθύσεις» από την ομορφιά της ζωής.

Δεν γνωρίζω γιατί οι έρωτες της ζέστης δεν κρατούν πολύ, αλλά ως ρομαντική θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν και σχέσεις που ξεκίνησαν καλοκαίρι και δεν τέλειωσαν ποτέ!

Ετοιμαστείτε να ζήσετε το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής σας, προετοιμαστείτε γι’ αυτό.. διώξτε την μιζέρια από πάνω σας, κάντε κάτι διαφορετικό που θα σας ανανεώσει μέσα κι έξω, «λουστείτε» με αισιοδοξία και θετική διάθεση και που ξέρετε ίσως αυτό το καλοκαίρι να είναι το καλοκαίρι σας!

Εύχομαι οι ελεύθεροι να ζήσετε το πιο ερωτικό καλοκαίρι της ζωής σας, να είστε ειλικρινείς και συνεπείς.

Για τους δεσμευμένους θα ευχηθώ αυτό το καλοκαίρι να αναθερμάνετε τη σχέση σας και να ερωτευτείτε τον άνθρωπό σας από την αρχή.

«Βουτήξτε» στην αγκαλιά του έρωτα!

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Οι λέξεις ξεχύνονται στο χαρτί και τα φρένα σπάνε. Δεν βλέπει κανείς το ηφαίστειο που …

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Πόσα όμορφα συναισθήματα, έχουμε «θάψει», άραγε, κάτω από ηλίθιους εγωισμούς; Όταν είμαστε θυμωμένοι με …

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν! Συχνά συζητάμε, διαβάζουμε ή …

έρωτας. φωτάκια και αγκαλιές

Τα Χριστούγεννα θέλουν έρωτα, φωτάκια και αγκαλιές!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και οι μισοί είναι ήδη ερωτευμένοι και οι άλλοι μισοί περιμένουν τον …

Verified by ExactMetrics