Πέμπτη , 29 Σεπτεμβρίου 2022

Εσύ τι προτιμάς, το «τίμιο ρεμάλι;» ή «σκέτο ρεμάλι;»

Pen Υπάρχουν άντρες εξηγημένοι, ρεμάλια μεν, αλλά τίμια δε. Είναι εκείνοι που ξέρουν τί θέλουν και το λένε χωρίς μα- μου- σου- του. Κοπέλα μου εγώ θέλω μόνο σεξ, θες καλώς, δεν θες κανένα θέμα..next!

Υπάρχουν όμως και κάτι ρεμάλια που ενώ ξέρουν τι θέλουν, δεν διστάζουν να πουλήσουν έρωτες με το κιλό και να πληγώσουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Στην αρχή το παίζουν περιποιητικοί και καψούρα και αφότου πάρουν αυτό που θέλουν βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Το γνήσιο ρεμάλι, αφού ρίξει το θύμα του στο κρεβάτι και πάρει την ικανοποίηση μιας ακόμη κατάκτησης, αρχίζει να χάνεται την ημέρα, να σε αναζητά μόνο το βραδάκι, να κάνει το πρόγραμμά του το οποίο, όλως τυχαίως, είναι πάντοτε φορτωμένο και όταν δεν μπορείς να τον δεις σου κάνει ζήλιες και σε αποσαλτάρει!

Κάπου εκεί ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση, όπου προσπαθεί να πιαστεί από ένα πταίσμα σου για να στο προσάψει σαν αιτία χωρισμού. Χωρισμός; Μα καλά, αυτό δεν προϋποθέτει να υπάρχει σχέση πρώτα; Από πότε το ωμό σεξ θεωρείται σχέση, μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε δηλαδή!

Εκεί σαλτάρεις και με το δίκιο σου, αναρωτιέσαι γιατί δεν στο έλεγε εξ’ αρχής ότι ήθελε μόνο σεξ και γιατί να παριστάνει τον ερωτευμένο πιγκουίνο τόσο καιρό, αλλά σύντομα αντιλαμβάνεσαι ότι η λογική στο ρεμάλι περισσεύει, οπότε υψώνεις 10 μέτρα εγωισμό και λες «ως εδώ δεν χαριστώ άλλο».

Τον πιάνεις και του λες τα καθέκαστα και ω του θαύματος προσπαθεί να σε βγάλει τρελή. Μην ανησυχείς, όμως, είναι η τακτική που χρησιμοποιούν όλα τα ρεμάλια του είδους και συγχρόνως βαράει ακατάπαυστα το messenger και το viber και δεν διστάζουν να απαντήσουν, καθώς υποτιμούν την νοημοσύνη όλων των γυναικών.

Κατά βάθος είναι μισογύνηδες, γι’ αυτό βλέπουν κάθε γυναίκα σαν ένα κομμάτι κρέας και δεν λογαριάζουν να την κάνουν να τους ερωτευτεί μόνο και μόνο για να τρέχει από πίσω τους και να λένε στο σινάφι τους «κοίτα την έριξα κι αυτή την γκόμενα».

Και καταλήγεις να εκτιμάς το τίμιο ρεμάλι, αν και ρεμάλι!

Λες, τουλάχιστον αυτός μου είπε εξ’ αρχής τί ήθελε, δικό μου το πρόβλημα αν ενέδωσα και «έφαγα τα μούτρα μου».

Μην εθελοτυφλείς, αυτό που καταλαβαίνεις γίνεται…μην σου φαίνεται σουρεαλιστικό το να μιλάει μπροστά σου με το επόμενο θύμα του! Φύγε τρέχοντας με το κεφάλι ψηλά, γιατί όπως λέει ένας γνήσιος επιστήμονας:

«τα ρεμάλια παιδί μου δεν αλλάζουν».

Καμία αντίρρηση;

Είμαι ανοιχτή σε οποιαδήποτε αντίθετη άποψη να την συζητήσουμε!

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & Like: Nancy’s Blog

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

έρωτας. φωτάκια και αγκαλιές

Τα Χριστούγεννα θέλουν έρωτα, φωτάκια και αγκαλιές!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και οι μισοί είναι ήδη ερωτευμένοι και οι άλλοι μισοί περιμένουν τον …

Φίλε άνδρα, ποτέ μην υποτιμήσεις τη δύναμη μιας γυναίκας!

Γυναίκα, μια λέξη, μια ιστορία και ένα μεγάλο αίνιγμα. Κρίμα σε όποιον άνδρα πιστεύει ότι …

Ποιος είναι ο μάγκας, το γνήσιο αρσενικό που ξεχωρίζει;

Ποιος είναι ο μάγκας, το γνήσιο αρσενικό που ξεχωρίζει;

Καθημερινά, πολλοί αποκαλούν τον εαυτό τους μάγκα, χωρίς να υποστηρίζουν τον τίτλο αυτό, εμπράκτως. Πολλοί …

Κιλά εγκυμοσύνης: Ο άντρας σέβεται, το αντράκι μειώνει!

Κιλά εγκυμοσύνης: Ο άντρας σέβεται, το αντράκι μειώνει!

Συχνά πυκνά γίνομαι μάρτυρας συζητήσεων που αφορούν τα κιλά της εγκυμοσύνης και τη στάση του …