Τετάρτη , 5 Οκτωβρίου 2022

Οι επιπτώσεις της ανισορροπίας μεταξύ γεννήσεων και θανάτων στην Ελλάδα.

Pen Η συνέχιση μιας ομοιογενούς χώρας εξαρτάται από την επαρκή γέννηση νέων ανθρώπων, ώστε να υπάρχει ισορροπία μεταξύ θανάτων και γεννήσεων. Αυτή η νέα γενιά θα διατηρήσει τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα,την θρησκεία και εν γένει την ιστορία της χώρας, ώστε να την παραδώσει ακέραια στην επόμενη γενιά.

Κάποτε οι ελληνικές οικογένειες, παρά τις αντίξοες συνθήκες διαβίωσης, τροφοδοτούσαν τη χώρα με επαρκή αριθμό νέων πολιτών, χωρίς μάλιστα να έχουν την ανάλογη στοργή και υποστήριξη του κράτους, το οποίο έφθασε σήμερα να τιμωρεί όποιον έκανε το λάθος να γεννήσει ελληνόπουλα (ντροπή και αίσχος).

Το κακό, όμως, δεν περιορίζεται στους λιγοστούς πολύτεκνους της χώρας, αλλά εδώ και αρκετά χρόνια από σοβαρά λάθη και παραλήψεις των πολιτικών δημιουργείται ένα δυσχερές οικονομικό περιβάλλον, που είναι απαγορευτικό για την δημιουργία οικογένειας από τους νέους μας.

Έχετε αναρωτηθεί πώς και με ποιόν τρόπο θα έχει συνέχεια η ιστορικότερη χώρα του κόσμου όταν δεν γεννιούνται παιδιά;

Η απάντηση και οι ευθύνες μας ακουμπούν όλους εξίσου και είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε πορεία, πρίν είναι αργά για εμάς και τα παιδιά μας.

 

Συντάκτης: Παναγιώτης Αβραμόπουλος

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Σκλήρυνση κατά Πλάκας: 4η Ενημερωτική Ημερίδα ΣαμΣΚΠ Χίου [Βίντεο]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Ημερίδα Ενημέρωσης για την σκλήρυνση κατά πλάκας Χίου που διοργάνωσε …

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Έντρομη η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα από ένα οργισμένο πλήθος προσπαθεί να μπει στο …

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Γείτονας περιέγραψε τι συνέβη στον σύντομο χρόνο της αποχώρησης της Ρούλας Πισπιρίγκου Μέσα στο σπίτι …

Πάτρα: Πώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσήγαγαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Πώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσήγαγαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πληροφορίες αναφέρουν πως αναχώρησαν από την Πάτρα γύρω στις 5.30 και αναμένονται στην Αθήνα τις …