Τρίτη , 4 Οκτωβρίου 2022
Χώρισες και είσαι στα πατώματα;

Χώρισες και είσαι στα πατώματα για τον πρώην; Enough!

Pen Χώρισες και είναι στιγμές που πιάνεις τον εαυτό σου να μην ξέρει τί του φταίει, μια πιάνεις το κινητό, μια το αφήνεις, μια νιώθεις τους χτύπους της καρδιάς σου να έχουν τρελαθεί και μια ίσα που τους ακούς;

Τελικά, διαπιστώνεις ότι έχεις φάει τρελό κόλλημα με τον τύπο που την έκανε, αφού ακόμα περιμένεις ένα μήνυμά του, μια καλή δικαιολογία που έφυγε σαν κυνηγημένος. Μάταια όμως! Αυτός έχει πάει παρακάτω σε νέους σταθμούς, περνάει τέλεια, ποστάρει στο facebook φωτογραφίες από τα ξενύχτια του για να βλέπεις πόσο χαρούμενος είναι μακριά σου κι εσύ έχεις πέσει στα πατώματα.. Δεν τρως! Μόνο πίνεις, καπνίζεις, έχεις γίνει η σκιά του εαυτού σου και την πληρώνει η κολλητή σου που είναι στην άλλη γραμμή.

Εκείνη σε ακούει με προσοχή και στο τέλος σου λέει «ξεκόλλα». Eσυ ξεσπάς σε κλάματα, λυτρώνεσαι προς στιγμήν και την επόμενη μέρα ξανά προς την δόξα τραβάς!

Enough is enough, κοινώς φτάνει!

Εντάξει τον έκλαψες τον «μακαρίτη», του έκανες και μνημόσυνο πόσο άλλο πια; Αρκετά μάγκα δεν νομίζεις οτι τον έκανες με τα μεθύσια σου; Είναι καιρός να αρχίσεις να βγαίνεις για την πάρτη σου και όχι για να ξεχάσεις τον πρώην.

Βγες, διασκέδασε, κοινωνικοποιήσου, φλέρταρε, χαμογέλασε! Τράβα, λοιπόν, σε όλα μια κόκκινη γραμμή (που λέει και η Νατάσα Θεοδωρίδου)… τί νομίζεις τυχαία αγαπήθηκαν αυτά τα τραγούδια;

Ξεκόλλα από το ρεμάλι φίλη μου και μην απογοητεύεσαι,

γιατί υπάρχουν και άντρες που τιμούν τα παντελόνια που φορούν!

 

Σύνταξη: Νάνσυ Αβραμοπούλου

 

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

έρωτας. φωτάκια και αγκαλιές

Τα Χριστούγεννα θέλουν έρωτα, φωτάκια και αγκαλιές!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και οι μισοί είναι ήδη ερωτευμένοι και οι άλλοι μισοί περιμένουν τον …

Φίλε άνδρα, ποτέ μην υποτιμήσεις τη δύναμη μιας γυναίκας!

Γυναίκα, μια λέξη, μια ιστορία και ένα μεγάλο αίνιγμα. Κρίμα σε όποιον άνδρα πιστεύει ότι …

Ποιος είναι ο μάγκας, το γνήσιο αρσενικό που ξεχωρίζει;

Ποιος είναι ο μάγκας, το γνήσιο αρσενικό που ξεχωρίζει;

Καθημερινά, πολλοί αποκαλούν τον εαυτό τους μάγκα, χωρίς να υποστηρίζουν τον τίτλο αυτό, εμπράκτως. Πολλοί …

Κιλά εγκυμοσύνης: Ο άντρας σέβεται, το αντράκι μειώνει!

Κιλά εγκυμοσύνης: Ο άντρας σέβεται, το αντράκι μειώνει!

Συχνά πυκνά γίνομαι μάρτυρας συζητήσεων που αφορούν τα κιλά της εγκυμοσύνης και τη στάση του …