Να ερωτεύεσαι το κάτι και να καταλήγει το απόλυτο τίποτα..

Pen Όταν ερωτεύεσαι δεν έχεις πάντοτε να δώσεις μια σαφή απάντηση σχετικά με το τί σε τράβηξε σε αυτόν τον άνθρωπο, τί είναι αυτό που σε έκανε να τον ερωτευτείς. Για να λέμε την αλήθεια ούτε που σε νοιάζει να βρεις ποιό είναι αυτό το κάτι, γιατί σου αρκεί αυτό το φτερούγισμα που νιώθεις στην καρδιά κάθε που τον βλέπεις, κάθε που του μιλάς, κάθε που τον σκέφτεσαι και μόνο!

Ο έρωτας λένε ότι είναι τυφλός και συμφωνώ απόλυτα! Όταν είσαι καψούρα δημιουργείται μια θολούρα στο μυαλό σε σημείο να μην μπορείς να διακρίνεις ξεκάθαρα αυτό που βλέπεις, αυτό που ακούς, αυτό που διαισθάνεσαι. Τα vibes του ερωτευμένου δεν αντέχονται από όλους .

Εκείνος που δεν νιώθει όπως εσύ, αυτός που δεν καίγεται κι αν δεν σε δει μια μέρα, όταν εσένα τα δευτερόλεπτα μακριά του περνούν μαρτυρικά.. αυτός δεν μπορεί να σηκώσει την εκδήλωση του έρωτά σου και σιγά σιγά σε βλέπει σαν βάρος.

Και πώς να μην αισθάνεται τον ενθουσιασμό σου σαν θηλιά στο λαιμό, όταν εκείνος είναι μαζί σου γιατί απλά περνάει καλά..

Στην πορεία αναρωτιέσαι που πήγε το ενδιαφέρον αυτού του ανθρώπου, οι καλοί του τρόποι, τα μηνύματα που σου έστελνε(στην αρχή) μέσα στην μέρα, η ανάγκη του να σε βλέπει καθημερινά. Κι εκεί που έχεις φάει πόσα άκυρα, τόση απαξίωση κι έχεις βαρεθεί να «ζητιανεύεις» το ενδιαφέρον του.. η θολούρα αρχίζει να φεύγει και σταδιακά το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει.

Σύντομα διαπιστώνεις ότι στην αρχή ο τύπος σου σέρβιρε στο «πιάτο» έναν ωραίο καμουφλαρισμένο εαυτό με σκοπό να σε ενθουσιάσει και το κατάφερε! Εσύ με τη σειρά σου θέλησες να δοκιμάσεις από αυτό το ωραίο «πιάτο» για να καταλάβεις εάν είναι ωραίο μόνο οπτικά ή μετράει εξίσου και «γευστικά». Στην πρώτη μπουκιά ο ουρανίσκος σου ξετρελάθηκε, στην δεύτερη το στομάχι σου ένιωσε πληρότητα, αλλά στην τελευταία μπουκιά κατάλαβες ότι το «φαγητό» δεν ήταν τόσο καλό όσο φαινόταν στην αρχή, γιατί το στομάχι σου έχει βαρύνει πολύ.

Δεν ήθελες να πιστέψεις αυτό που διαισθανόσουν, αλλά το βάρος δεν σε άφηνε να ησυχάσεις. Το βάρος έγινε πόνος και ο πόνος αηδία…ώσπου ο οργανισμός σου «ξέρασε» το καλοσερβιρισμένο, αλλά κατά τ’ άλλα μούφα «πιάτο» που έφαγες, για να σε προστατέψει από τις δηλητηριώδεις ουσίες αυτού του κάτι που ερωτεύτηκες, αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν ένα τίποτα.

 

Σύνταξη: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Οι λέξεις ξεχύνονται στο χαρτί και τα φρένα σπάνε. Δεν βλέπει κανείς το ηφαίστειο που …

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Πόσα όμορφα συναισθήματα, έχουμε «θάψει», άραγε, κάτω από ηλίθιους εγωισμούς; Όταν είμαστε θυμωμένοι με …

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν! Συχνά συζητάμε, διαβάζουμε ή …

έρωτας. φωτάκια και αγκαλιές

Τα Χριστούγεννα θέλουν έρωτα, φωτάκια και αγκαλιές!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και οι μισοί είναι ήδη ερωτευμένοι και οι άλλοι μισοί περιμένουν τον …

Verified by ExactMetrics