Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023

Η υπογεννητικότητα στην Ελλάδα και οι συνέπειές της.

Pen Το μεγαλύτερο πρόβλημα για πολλές κυρίως ανεπτυγμένες χώρες είναι η γήρανση του πληθυσμού τους και η υπογεννητικότητα. Δυστυχώς, όμως, ανάμεσα σε αυτές είναι και η Ελλάδα, όπου εάν δεν δοθούν κίνητρα στους Έλληνες να γεννήσουν παιδιά θα απολεσθεί η ομοιογένεια της φυλής μας. Έτσι, θα ικανοποιηθεί η επιδίωξη των ξένων κέντρων που στοχεύουν στη δημιουργία μικτών κοινωνιών.

Μία σοφή παροιμία του λαού μας λέει, «ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε κι ο γάιδαρος και αποστράβωσε».

Η άμπελος της ελληνικής οικογένειας έχει προ πολλού στραβώσει από τις ανεύθυνες εφαρμοσμένες πολιτικές.

Τώρα με την οικονομική κρίση που προκάλεσαν ανίκανοι άνθρωποι, ήρθε η ώρα το κλίμα να το φάει ο γάιδαρος. Σκοπός είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα να μην δώσει καρπούς στην γερασμένη ελληνική κοινωνία.

Ο μόνος τρόπος «να μην φάει ο γάιδαρος το κλίμα» είναι να του βγάλουμε τα δόντια και να του βάλουμε φίμωτρο.
Αυτό το εγχείρημα προϋποθέτει την εύρεση θαρραλέων και αποφασισμένων ανθρώπων, γιατί ο γάιδαρος κλωτσάει πολύ άσχημα και επικίνδυνα όταν τον πειράζουν.

Πρόκειται για τους σύγχρονους μιμητές του Ηρώδη που προβαίνουν σε χιλιάδες δολοφονίες ανυπεράσπιστων ψυχών με τις αμβλώσεις, με μοναδικό κίνητρο το χρήμα.

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε την ευκολία που κάποιες μανάδες πηγαίνουν οι ίδιες τα κορίτσια τους στον γιατρό για να κάνουν έκτρωση. Μετά με την ίδια ευκολία κάνουν μεγάλους Σταυρούς και πλησιάζουν το Άγιο δισκοπότηρο, κοροϊδεύοντας τον εαυτό τους.

Εδώ αγαπητοί μου έχουμε δύο δεινά.

Πρώτον, ότι φαγώθηκε το κλίμα! Δεύτερον, ότι πολλές φορές καταστρέφεται το κλίμα και δεν μπορούν τα κορίτσια να τεκνοποιήσουν στο μέλλον. 

Κι αν επεκταθούμε στην τηλεόραση και τις πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές εύκολα διαπιστώνει κανείς την επιρροή που έχουν στις νεαρές γυναίκες που τις παρακολουθούν. Και ακόμα πιο εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως περνούν λανθασμένα μηνύματα που κατευθύνουν προς free καταστάσεις και όπου βγάλει. Στην απόκτηση ενός παιδιού χωρίς απαραίτητα να υπάρχει στη ζωή της μητέρας και του παιδιού ο πατέρας κ.ά.

Παρότι έχει χτυπήσει το καμπανάκι του κινδύνου, η ελληνική πολιτεία κάνει πως δεν ακούει. Αντί να δώσει γενναία κίνητρα για την γέννηση ελληνόπουλων κάνει ακριβώς το αντίθετο.

Κρίνεται αναγκαίο, λοιπόν, να δοθούν άμεσα κίνητρα για την γέννηση παιδιών στην Ελλάδα. Να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε οι νέοι να αποκτήσουν επιτέλους σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και σωστή ενημέρωση σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης. Γις συνέπειες που έχει μια έκτρωση σε σωματικό, ψυχικό και για τους πιστεύοντες σε πνευματικό επίπεδο.

 

Συντάκτης: Παναγιώτης Αβραμόπουλος

Follow & Like Nancy’s Blog

Περί Παναγιώτης Αβραμόπουλος

Δείτε Επίσης

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Πόσα όμορφα συναισθήματα, έχουμε «θάψει», άραγε, κάτω από ηλίθιους εγωισμούς; Όταν είμαστε θυμωμένοι με …

Ο σεβασμός προς τους άλλους είναι ένδειξη αυτοσεβασμού

Ο σεβασμός προς τους άλλους είναι ένδειξη αυτοσεβασμού

Σπουδαία λέξη ο σεβασμός. Σπουδαίο πράγμα ο αυτοσεβασμός. Ο σεβασμός προς τον εαυτό μου είναι …

Σκλήρυνση κατά Πλάκας: 4η Ενημερωτική Ημερίδα ΣαμΣΚΠ Χίου [Βίντεο]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Ημερίδα Ενημέρωσης για την σκλήρυνση κατά πλάκας Χίου που διοργάνωσε …

Verified by ExactMetrics