Κυριακή , 5 Ιουλίου 2020
Αρχική / Κοινωνικά / Αρετουσάριστες Αλήθειες / «Severna Makedonja»: Ο Αλέξης Τσίπρας πουλάει την Ελλάδα..

«Severna Makedonja»: Ο Αλέξης Τσίπρας πουλάει την Ελλάδα..

Pen Για να γίνει μια αγοραπωλησία ενός οικοπέδου, όπως για παράδειγμα μεταξύ ιδιωτών, όλοι γνωρίζουμε πόσες μέρες και πόσα δικαιολογητικά χρειάζονται και πόσοι πρέπει να υπογράψουν, ώστε να μεταβιβασθεί.

Δεν περίμενα, όμως, ότι για τη παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας και της ιστορίας της θα αρκούσε ένα τηλεφώνημα και μια υπογραφή από έναν ανιστόρητο πρωθυπουργό και από έναν πολλάκις  αυτοαποκαλούμενο υπερπατριώτη-συγκυβερνήτη του (Πάνο Καμένο).

«Severna Makedonja»

Αυτό είναι το νέο όνομα της ΠΓΔΜ, που σημαίνει Δημοκρατία της βόρειας Μακεδονίας, με την κυβέρνηση να χαρακτηρίζει τη συμφωνία αυτή ως ιστορική.

Κύριε Πρωθυπουργέ, να είστε βέβαιος ότι αυτή η συμφωνία θα γραφτεί στην Ελληνική Ιστορία σαν μια μορφή ύψιστης προδοσίας προς την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

Το θλιβερό είναι ότι όλες οι αντιπατριωτικές και ανθελληνικές συμφωνίες ανακοινώνονται και υπογράφονται στις παραμεθόριες περιοχές της Ελλάδας, με ό,τι συμβολίζει αυτό το γεγονός.

Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γεώργιος Παπανδρέου, μας έβαλε στο μνημόνιο από το ακριτικό Καστελόριζο. Και ο σημερινός Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας θέλει να υπογράψει τη συμφωνία- παραχώρηση του ονόματος «Μακεδονία» στις Πρέσπες.

Το πώς ακριβώς θα φτάσει ο Πρωθυπουργός στις Πρέσπες είναι άλλο ζήτημα, καθώς οι Βορειοελλαδίτες ήδη έχουν ξεσηκωθεί. Αλλά τί λέω, υπάρχουν και τα ιδιωτικά ελικόπτερα..

Κατά τ’ άλλα, ικανοποιημένη εμφανίζεται η διεθνής κοινότητα, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Νάτο και χαιρετίζουν τη συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ.

Δείτε ολόκληρο το διάγγελμα του Έλληνα Πρωθυπουργού.

Ήδη, ο Ζόραν Ζάεφ ενημέρωσε τον ηγέτη της αντιπολίτευσης για την έκβαση των διαπραγματεύσεων, ζητώντας του να υποστηρίξει τη συμφωνία, η οποία θα τεθεί σε δημοψήφισμα.

Γιατί επιτρέπουμε σε έναν προσωρινό και ανιστόρητο Πρωθυπουργό να πουλάει την Ελλάδα;

Την δική του ηχηρή απάντηση θέλησε να δώσει ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, Μίκης Θεοδωράκης στον Αλέξη Τσίπρα μέσω μιας επιστολής.

Προς τον Εξοχότατο Πρωθυπουργό της Ελλάδας

Αγαπητέ Αλέξη,

Η αγάπη – αγάπη και η Λογική – Λογική.

Κάποτε πίστευες και διαδήλωνες με το «Κάτω οι δολοφόνοι των Λαών». Τι σου λέει άραγε η Λογική σου, όταν όλοι αυτοί σε συγχαίρουν;

Ποιο είναι το κακό που έκανες για να σε επαινούν ομαδικώς με τόσο μεγάλη θέρμη;

Εγώ δεν κάνω τίποτα άλλο από το να σου υπενθυμίζω ότι θα πρέπει να ανησυχείς.

Αυτή είναι η Λογική της δικής μου αγάπης.

Σε χαιρετώ,
Μίκης

 

Συντάκτης: Παναγιώτης Αβραμόπουλος

Περί Παναγιώτης Αβραμόπουλος

Παναγιώτης Αβραμόπουλος

Δείτε Επίσης

Καθάρισε τη σκόνη του παρελθόντος που σε εμποδίζει να ζήσεις το παρόν σου

Καθάρισε τη σκόνη του παρελθόντος που σε εμποδίζει να ζήσεις το παρόν σου

Το παρελθόν κάποιων είναι σαν ένα παλιό εγκαταλελειμμένο σπίτι, γεμάτο σκουρόχρωμα έπιπλα, που ξέχασες να …