γυναίκες και παραλογισμός

Όταν οι γυναίκες παραλογίζονται και οι άντρες φτάνουμε στο ΑΜΗΝ!

PenΟι γυναίκες είτε το παραδέχονται είτε όχι, μέσα σε μία σχέση γίνονται αρκετές φορές παράλογες. Έχουν παράλογες απαιτήσεις από τους άντρες, κάνουν παράλογα πράγματα. Πάμε να δούμε μερικά από αυτά.

Οι παράλογες απαιτήσεις των γυναικών από τους άντρες!

Παρεμβαίνουν στο ντύσιμο του άντρα.

Σαν μια άλλη μαμά, έχει άποψη για το πώς θα ντυθείς. Δεν έχει σημασία αν σε ερωτεύτηκε έτσι. Όχι, καμία σημασία. Θα πρέπει να έχει λόγο στο ντύσιμο σου. Δεν μπορεί να κυκλοφορεί με κάποιον που είναι σαν λέτσος. Γι’ αυτό, τα ψώνια τα δικά σου τα αναλαμβάνει κατά αποκλειστικότητα η ίδια, σύμφωνα με το δικό της γούστο και όχι με το δικό σου φυσικά! Εσύ δεν ξέρεις τί σου αρέσει…σύμφωνα με την ίδια πάντα!

Βέβαια, μην ξεγελαστείς και της κάνεις υποδείξεις εσύ, στο δικό της ντύσιμο ή μην της πεις να μην φορέσει κάτι που μπορεί να μην την κολακεύει ή να είναι προκλητικό. Στο ντύσιμό της, δεν παρεμβαίνει κανείς. Θα φοράει ότι της αρέσει και δεν θα δίνει λογαριασμό… Αν πέσεις στην παγίδα να κάνεις κάποια παρατήρηση, τότε στα μάτια της γίνεσαι ένας φαλλοκράτης, ένας μισογύνης, που θέλει την γυναίκα υπό, δούλα και κυρά.

Προσπαθούν να αλλάξουν τον χαρακτήρα και τους τρόπους συμπεριφοράς του συντρόφου τους.

Πλέον πρέπει να σοβαρευτείς!Μια γυναίκα δεν μπορεί να είναι με κάποιον που είναι χύμα γενικά σαν χαρακτήρας. Δεν πρέπει να είσαι ο εαυτός σου, δεν πρέπει να συμπεριφέρεσαι όπως θες. Πρέπει να αποκτήσεις τρόπους. Πώς θα πηγαίνετε μαζί έξω, να συναναστρέφεστε με κόσμο; Τί να την κουτσομπολεύει ο κόσμος και να λέει, «πώς μπορεί να είναι με έναν τόσο άξεστο;»…

Η συμπεριφορά σου απέναντι στις φίλες  της και η δική της απέναντι στους δικούς σου φίλους αγγίζει τον παραλογισμό!

Όταν βγαίνετε με τις φίλες της, εσύ πρέπει να είσαι αγαπητός, χαμογελαστός, ευγενικός, να συμφωνείς με όλα και φυσικά να μην δείξεις την αντιπάθειά σου για κάποια, όσο αχώνευτη κι αν είναι. Είναι οι φίλες της και πρέπει να το σεβαστείς και να τις θελήσεις για φίλες σου κι εσύ με το ζόρι.

Αντίθετα, η ίδια, έχει κάθε δικαίωμα να μην θέλει τους φίλους σου και να τους κοιτάζει με μισό μάτι.  Γιατί; Γιατί κάνετε σαν δεκάχρονα όταν βρίσκεστε μαζί και το χειρότερο; Μιλάτε συνέχεια για γυναίκες! Οπότε, σαν παιδάκι που είσαι, μπορεί να σε παρασύρουν οι κακοί οι φίλοι σου και να κάνεις ατασθαλίες.

Στο τέλος βρίσκεται, το κερασάκι στην τούρτα που λέγεται, «δεν είσαι ο ίδιος με  αυτόν που γνώρισα κάποτε.»

Θα ειπωθεί είτε σε καβγά, είτε λίγο πριν ένα χωρισμό. Να είσαι σίγουρος πως θα το ακούσεις. Αφού το προσπάθησε αρκετά να σε αλλάξει και εσύ κάθισες και σε έκανε όπως ήθελε για να την ευχαριστήσεις, πλέον δεν είσαι αυτός που γνώρισε κάποτε και ερωτεύτηκε.

Είμαι σίγουρος, πως πολλές από εσάς που το διαβάζετε, έστω και σε χιουμοριστικό σημείο, αναγνωρίζετε είτε σε μικρό είτε σε μεγαλύτερο βαθμό τον εαυτό σας. Πάντως, είναι μερικά από τα πράγματα που μας εκνευρίζουν τρελά, γι’ αυτό κορίτσια..μην τα κάνετε!

 

Σύνταξη: Γιάννης Παπαδόπουλος

Περί Γιάννης Παπαδόπουλος

Δείτε Επίσης

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Οι λέξεις ξεχύνονται στο χαρτί και τα φρένα σπάνε. Δεν βλέπει κανείς το ηφαίστειο που …

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Πόσα όμορφα συναισθήματα, έχουμε «θάψει», άραγε, κάτω από ηλίθιους εγωισμούς; Όταν είμαστε θυμωμένοι με …

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν! Συχνά συζητάμε, διαβάζουμε ή …

έρωτας. φωτάκια και αγκαλιές

Τα Χριστούγεννα θέλουν έρωτα, φωτάκια και αγκαλιές!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και οι μισοί είναι ήδη ερωτευμένοι και οι άλλοι μισοί περιμένουν τον …

Verified by ExactMetrics