Τρίτη , 4 Οκτωβρίου 2022
δάκρυ αγάπης

Όσα δεν λέγονται με το στόμα, το κάνουν τα μάτια με το δάκρυ.

PenΤο δάκρυ της αγάπης!!! Πόσο πόνο και πόση μοναξιά μπορεί να κρυβεί; Πόση θλίψη μπορεί να κουβαλάει; Κοίταξε τον άλλον βαθιά στα μάτια. Nαί είναι πληγωμένη η ψυχή του, γιατί αυτός ο έρωτας έμεινε ανεκπλήρωτος.Όσα δεν λέγονται με το στόμα, το κάνουν τα μάτια με τα δάκρυα.

Ο άνθρωπος δεν θέλει πολλά, μια αγκαλιά κι ένα σ’αγαπώ. Λόγια παρήγορα, λόγια τρυφερά, να γλυκαθεί για λίγο ο πόνος του. Τα παιδιά, όταν κλαίνε, τρέχουν στην αγκαλιά των γονιών τους. Ξέρουν ότι εκεί υπάρχει αληθινή αγάπη και δεν φοβούνται.

Υπάρχουν εκεί έξω αγκαλιές;

Πώς μπορεί άλλωστε να τις δει ένας πληγωμένος, απεγνωσμένος, λυπημένος άνθρωπος; Καμιά φορά, τα δάκρυα μπορεί να είναι και εσωτερικά, αυτά της ψυχής. Είναι από αυτά που δεν φαίνονται, αυτά είναι και τα πιο βασανιστικά για μια αγάπη που τελείωσε. Για μια προδομένη αγάπη που πήρε τη θέση της η μοναξιά.

Ξελογιάστρα και πλανεύτρα είναι η αγάπη! Την μια στιγμή πετάς στα ουράνια και την άλλη τρέχουν τα δάκρυα «ποτάμι». Δάκρυα, από αυτά που δεν στεγνώνουν και μένουν για καιρό. Ναι, υπάρχει πόνος, θλίψη και μοναξιά κι όλα αυτά σε ένα δάκρυ μόνο. Μακάρι να μην πληγωθεί κανείς από την αγάπη. Κανείς να μην νοιώσει αυτόν τον πόνο.

Εγώ ήθελα να σου δείξω μόνο την αγάπη μου…

Τί σε φόβισε; Γιατί χάθηκες; Στον κόσμο μου υπάρχουν μόνο:

(Σ) Σταθερότητα

(Α) Αξιοπρέπεια

(Γ) Γενναιοδωρία

(Α) Αξιοπιστία

Π) Πίστη

(Ω) Ωριμότητα.

Αν μου έδινες λίγη σημασία θα έβλεπες το πόσο σ’ αγαπώ. Δυστυχώς,δεν το κατάλαβες ποτέ… Ίσως φοβήθηκες, μα ο φόβος τα νίκησε όλα.

Εσύ χάθηκες κι εγώ έμεινα αγκαλιά με τον πόνο!!!

 

Σύνταξη: Ευαγγελία Κλώνη

Περί Ευαγγελία Κλώνη

Ονομάζομαι Ευαγγελία Κλώνη, γέννημα θρέμμα Πατρινιά! Είμαι απόφοιτη Τ.Ε.Ε., με ειδικότητα «βοηθός Νοσηλευτών». Βέβαια στην κουζίνα μπήκα από 8 χρονών και δεν ξαναβγήκα. Λάτρης της καλής κουζίνας και του γλυκού, αγαπημένες στιγμές να μαγειρεύω και να φροντίζω ανθρώπους. Πάμε, λοιπόν, να γνωριστούμε και να γευτούμε πεντανόστιμα φαγητά και γλυκά μέσα από την πιο όμορφη σελίδα, το Nancy's Blog. Όλοι γνωρίζουμε ότι το αλατοπίπερο μπαίνει στο φαγητό, αλλά και στον έρωτα, γι' αυτό θα μοιράζομαι μαζί σας και ιστορίες αγάπης! Έτσι για να δώσουμε μια γλυκιά και πικάντικη γεύση και στο φαγητό μας, αλλά και στους έρωτές μας!!!

Δείτε Επίσης

έρωτας. φωτάκια και αγκαλιές

Τα Χριστούγεννα θέλουν έρωτα, φωτάκια και αγκαλιές!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και οι μισοί είναι ήδη ερωτευμένοι και οι άλλοι μισοί περιμένουν τον …

Φίλε άνδρα, ποτέ μην υποτιμήσεις τη δύναμη μιας γυναίκας!

Γυναίκα, μια λέξη, μια ιστορία και ένα μεγάλο αίνιγμα. Κρίμα σε όποιον άνδρα πιστεύει ότι …

Ποιος είναι ο μάγκας, το γνήσιο αρσενικό που ξεχωρίζει;

Ποιος είναι ο μάγκας, το γνήσιο αρσενικό που ξεχωρίζει;

Καθημερινά, πολλοί αποκαλούν τον εαυτό τους μάγκα, χωρίς να υποστηρίζουν τον τίτλο αυτό, εμπράκτως. Πολλοί …

Κιλά εγκυμοσύνης: Ο άντρας σέβεται, το αντράκι μειώνει!

Κιλά εγκυμοσύνης: Ο άντρας σέβεται, το αντράκι μειώνει!

Συχνά πυκνά γίνομαι μάρτυρας συζητήσεων που αφορούν τα κιλά της εγκυμοσύνης και τη στάση του …