Παρασκευή , 22 Σεπτεμβρίου 2023
ψέματα γυναικών

5+1 ψέματα που έχουμε ακούσει οι άντρες από τις γυναίκες.

PenΜέσα στην γνωριμία ή μέσα στην σχέση  με μία γυναίκα, έχουμε ακούσει πολλά ψέματα. Οι ίδιες θα προσπαθήσουν να σε πείσουν πως δεν λένε ψέματα και πως τα εννοούν, μέσω του υποκριτικού τους ταλέντου. Έχουν μπει τόσο καλά στο πετσί του ρόλου, τα έχουν πει τόσες πολλές φορές , που θεωρώ πως και οι ίδιες τα πιστεύουν προς στιγμήν.

Πάμε να δούμε τα ψέματα που σίγουρα έχουμε ακούσει.

1. Δεν έχω τίποτα.

Το έχουμε ακούσει όλοι. Σπας το κεφάλι σου να θυμηθείς τι έκανες. Τι μπορεί να την πείραξε. Βέβαια μπορεί να μην είναι καν πρόσφατο γεγονός αυτό που την ενόχλησε. Το βλέπεις σε κάθε της κίνηση. Είναι νευριασμένη, μιλάει απότομα, θα μπορούσε άνετα να σε κόψει σε κομματάκια εκείνη την στιγμή. Αλλά όσες φορές και να την ρωτήσεις «τι έχεις;», η απάντηση θα είναι μία «τίποτα!».

2. Δεν με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις και πόσα βγάζεις.

Το συγκεκριμένο δεν ξέρω που πρέπει να το κατατάξω. Μου ταιριάζει καλύτερα στα ανέκδοτα, αλλά είναι ένα ψέμα. Θα το ακούσεις από το 99,9% των γυναικών. Φυσικά και τις νοιάζει. Βασικά είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που τις ενδιαφέρει πάνω σου. Δεν ξέρω γιατί συνεχίζουν και το λένε, πάντως όταν το ακούς θες να ξεκαρδιστείς στα γέλια, αλλά κρατιέσαι μην της χαλάσεις την ψευδαίσθηση πως την πιστεύεις.

3. Με ικανοποιείς απόλυτα στο σεξ.

Εντάξει, αυτό μπορεί να ισχυεί σε 2-3 περιπτώσεις που ήταν όντως παρούσα, ψυχή και σώματι, στις προσωπικές σας στιγμές. Οι περισσότερες είναι, όμως, καταναγκαστική εργασία, τύπου μην του χαλάσω το χατίρι. Εννοείται και δεν τις πιστεύεις, καθώς βλέπεις τις διαφορές, ανάμεσα στις φορές που το θέλει και που το κάνει για χάρη.

4. Δεν ζηλεύω.

Αυτό αποτελεί κοινό ψέμα, ανάμεσα στα 2 φύλα. Είναι, όμως, που οι γυναίκες το κάνουν λίγο θεατράλε. Από την μία το λένε και είναι σε φάση “Τι να ζηλέψω από τα άλλα τα κακόμοιρα κοριτσάκια” με ύφος ντίβας. Από την άλλη, μόλις χτυπήσει μήνυμα και δει γυναικείο όνομα μπορεί να τα κάνει όλα γης μαδιάμ.

5. Είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Δεν νομίζω να σε ξεπεράσω ποτέ αν χωρίσουμε.

Τι το πίστεψες; Έλα τώρα. Τι περίμενες να σου πει; Πως είσαι μέτριος ή το χειρότερο που της έχει συμβεί; Εκεί που είσαι σύμφωνα με αυτή τοπ, μόλις χωρίσετε αυτομάτως θα γίνεις ο χειρότερος που πέρασε από την ζωή της. Και όσο για το αν θα σε ξεπεράσει ποτέ; Θα το μάθεις το πολύ σε ένα τρίμηνο, όπου θα κυκλοφορεί με το νέο αμόρε.

6. Δεν έχω απατήσει ποτέ κανέναν.

Δεν λέμε, πως όλες, όλες έχουν απατήσει, όπως ούτε όλοι οι άντρες το έχουν κάνει. Αλλά το έχει κάνει ένα τόσο μεγάλο ποσοστό, που δύσκολα θα πέσεις πάνω σε κάποια που δεν το έχει πράξει. Σίγουρα δεν θα το παραδεχτεί. Σιγά μην το παραδεχτεί και να χαλάσει την εικόνα της ιδανικής γυναίκας ή να σου δώσει πατήματα.

Είναι ψέματα, που ακούγονται και θα συνεχίζουν να ακούγονται από τα γυναικεία στόματα. Όπως και ανάλογα ψέματα λέμε κι εμείς οι άντρες. Κι αυτό γίνεται, γιατί μπορεί όλοι να προτιμούμε την ειλικρίνεια θεωρητικά, πρακτικά όμως, μπορεί να πονέσει και αρεσκόμαστε στο να ακούσουμε κάτι καλό, έστω κι αν είναι ψέμα.

 

Σύνταξη: Γιάννης Παπαδόπουλος

Follow & Like Nancy’s Blog

Περί Γιάννης Παπαδόπουλος

Δείτε Επίσης

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Οι λέξεις ξεχύνονται στο χαρτί και τα φρένα σπάνε. Δεν βλέπει κανείς το ηφαίστειο που …

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Πόσα όμορφα συναισθήματα, έχουμε «θάψει», άραγε, κάτω από ηλίθιους εγωισμούς; Όταν είμαστε θυμωμένοι με …

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν! Συχνά συζητάμε, διαβάζουμε ή …

έρωτας. φωτάκια και αγκαλιές

Τα Χριστούγεννα θέλουν έρωτα, φωτάκια και αγκαλιές!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και οι μισοί είναι ήδη ερωτευμένοι και οι άλλοι μισοί περιμένουν τον …

Verified by ExactMetrics