
Υλικά:
- Μισό καρπούζι καθαρισμένο
- 200 ml βότκα
- 1 κ.σ. μέλι
- Χυμό από μισό λεμόνι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε το καρπούζι από τα κουκούτσια και τις φλούδες και το πολτοποιούμε. Το περνάμε από ένα σουρωτήρι για να κρατήσουμε μόνο το χυμό του. Κρατάμε όμως το πολτοποιημένο καρπούζι, το παγώνουμε στην κατάψυξη και το χρησιμοποιούμε αντί τριμμένου πάγου. Ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού με το μέλι και το ρίχνουμε σε ένα γυάλινο μπουκάλι όπου έχουμε ρίξει ήδη τη βότκα και το χυμό καρπουζιού.
Σερβίρουμε σε ψηλά ποτήρια με το παγωμένο καρπουζοπολτό αντί τριμμένου πάγου και φυλλαράκια δυόσμου!
Στην υγειά σας!
*Αντίστοιχα μπορεί να γίνει το ίδιο κοκτέιλ με πεπόνι! Είναι εξίσου απολαυστικό!
Σύνταξη: Λίτσα Μπράχου
Follow & Like Nancy’s Blog