Τρίτη , 21 Σεπτεμβρίου 2021
Αρχική / Κοινωνικά / Inspirational Quotes / Αν θες να αλλάξει η καθημερινότητά σου, πρώτα άλλαξε εσύ! [QUOTE]
Η καθημερινότητά σου

Αν θες να αλλάξει η καθημερινότητά σου, πρώτα άλλαξε εσύ! [QUOTE]

Pen Μήπως παραπονιέσαι ότι τίποτα διαφορετικό δεν συμβαίνει στην καθημερινότητά  σου και απογοητεύεσαι; Μα πώς θα αλλάξει η ζωή σου, αν δεν αλλάξεις τις συνήθειές σου; 

Οι αλλαγές ξεκινούν από εμάς.

  • Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, γιατί υπάρχει στασιμότητα στη ζωή σου; Κάθεσαι στον αναπαυτικό καναπέ σου και σκέφτεσαι: «πού πήγαν τα όνειρά μου;» και απογοητεύεσαι όταν η απάντηση είναι: «πόσα χρόνια άφησα να περάσουν, χωρίς να κάνω τίποτα…» Πώς γίνεται να αλλάξει η καθημερινότητά σου αν δεν κάνεις εσύ κάποια αλλαγή σε αυτήν; 

Κινητοποιήσου!

Τα πάντα στην ζωή μας κινούνται, εσύ γιατί μένεις στάσιμος; Πάρε χαρτί και στυλό και κατέγραψε ποιές αλλαγές θα ήθελες να συμβούν στην καθημερινότητά σου. Έπειτα, σημείωσε τις αντίστοιχες ενέργειες που πρέπει να κάνεις, για να πετύχεις τους στόχους σου. Αφού γράψεις κάθε σου στόχο- ενέργεια ή επιθυμία, δημιούργησε μια λίστα με τις αλλαγές που πρέπει να κάνεις άμεσα. Έτσι, κάθε μέρα θα ξέρεις ότι κάνεις τα πάντα για να βγει από τη λίστα σου ο πρώτος σου στόχος. Και καθώς θα σβήνεις μία μια τις αλλαγές που θα υλοποιείς, θα βλέπεις την διάθεσή σου να ανεβαίνει,την αυτοπεποίθησή σου να βρίσκεται στα ύψη και τη ζωή σου να έχει αποκτήσει ουσία και σκοπό.

  • Με το να παραιτείσαι, δεν δίνεις κάποια καλή προοπτική στο παρόν σου, μήτε και στο μέλλον σου. Γεννήθηκες για τα δύσκολα, μένει μόνο να πιστέψεις στον εαυτό σου και να δραστηριοποιηθείς.

Θέσε κάθε μέρα ένα νέο στόχο και προσπάθησε να τον πετύχεις. Η ικανοποίηση που θα πάρεις όταν διαπιστώσεις ότι τελικά τα κατάφερες, θα είναι το έναυσμα για την επίτευξη ακόμα πιο δύσκολων και συναρπαστικών στόχων.

Καλή αρχή, μην αναβάλεις άλλο τα όνειρά σου. Αυτά είναι πάντα εκεί και σε περιμένουν! Εσύ θα πας σε αυτά;

Δική σου η ζωή, δική σου και η απόφαση!

 

Σύνταξη: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & Like Nancy’s Blog

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Ο κόσμος αλλάζει, αρκεί να τον δεις με μάτια μπλε θαλασσινά...

Ο κόσμος αλλάζει, αρκεί να τον δεις με μάτια μπλε θαλασσινά…

Τα βήματα βουλιάζουν αργά και χάνονται. Ένα ρόδισμα το πρώτο φως! Το κύμα αργά, μεθυστικά …

Τα εμπόδια δεν πρέπει να σε σταματάνε....

Όσα εμπόδια κι αν βρεις, συνέχισε μην σταματάς! [Quote]

Όσα εμπόδια κι αν συναντήσεις στην ζωή σου, ποτέ μην σταματήσεις να προσπαθείς μέχρι να …

Tί είναι αυτό που κάνει πραγματικά έναν άνθρωπο «κλασάτο»; [Quote]

Ορισμένοι άνθρωποι κάνουν μια υπερπροσπάθεια να δειχθούν, να φανούν, να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των άλλων, …

Κάποιοι άνθρωποι έρχονται για να μας μαυρίσουν τη ζωή

Κάποιοι άνθρωποι έρχονται για να μαυρίσουν τη ζωή μας… [Quote]

Κάποιοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή μας για να μας την ομορφύνουν και άλλοι για να …