Τρίτη , 9 Αυγούστου 2022
Ευθυμία και χαμόγελο

Ευθυμία και χαμόγελο, τα αντίδοτα στις δυσκολίες της ζωής!

Pen Στις εποχές και τις καταστάσεις που ζούμε, η ευθυμία και το χαμόγελο επιβάλλονται να υπάρχουν στην καθημερινότητά μας. Χωρίς αυτά, δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και τα σύγχρονα προβλήματα της ζωής.

Κάποιοι άνθρωποι είναι εκ φύσεως χαρούμενοι και εύθυμοι χαρακτήρες. Άλλους τους κάνει χαρούμενους η αγάπη για την εργασία τους, άλλους η δημιουργική ενασχόληση με την τέχνη και κάποιους άλλους η προσφορά αγάπης.

Επειδή η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, έτσι πρέπει να φροντίζεις να ξεκινάει η ημέρα σου χωρίς νεύρα, εντάσεις και άγχος. Η πρωινή προσευχή, ένα ωραίο βάζο με αγαπημένα λουλούδια, η καταγραφή μιας σκέψης σου στο ημερολόγιο είναι ικανά να δώσουν στην ημέρα σου χρώμα και γαλήνη.

Άλλωστε, με την ευθυμία μπορείς να κάνεις μια μέρα μουντή και συννεφιασμένη, να φαίνεται ηλιόλουστη! Ο εύθυμος χαρακτήρας σου, θα σου προσδώσει μια ελκυστική ομορφιά και προσωπική γοητεία, η οποία θα διαχέεται στους άλλους.

Δεν σου χαμογέλασε η ζωή;

Μην τα παρατάς! Έχοντας καλή διάθεση και ευθυμία στις καλές και στις κακές σου στιγμές, να είσαι σίγουρος ότι θα έρθει η σειρά σου να σου χαμογελάσει η ζωή! Όταν η ψυχική σου διάθεση δεν είναι καλή, επιστράτευσε όση σοφία έχεις, ώστε να αποκτήσεις καλή διάθεση και ευθυμία.

Στη ζωή θα αντιμετωπίσεις πολλές επιτυχίες και αποτυχίες, αλλά δεν πρέπει να χάσεις την ψυχική σου υγεία και την ευθυμία, ούτε στη μία ούτε στην άλλη κατάσταση.

Δείξε ανωτερότητα, καλή ψυχική διάθεση και ευθυμία και όχι κακομοιριά και μεμψιμοιρία, που σε τραβάει προς τα κάτω. Ανακάλυψε τρόπους και μεθόδους, ώστε να διατηρείς την ψυχική σου διάθεση και τον εύθυμο χαρακτήρα σου, σε υψηλά επίπεδα. Έτσι, θα ξεπερνάς τις δύσκολες καταστάσεις της ζωής πιο εύκολα και χωρίς σημαντικές απώλειες!

«Είναι φτωχή καρδιά, αυτή που ποτέ δεν χαίρεται.»

Αγγλική παροιμία

 

Συντάκτης: Παναγιώτης Αβραμόπουλος

Follow & Like Nancy’s Blog

Περί Παναγιώτης Αβραμόπουλος

Δείτε Επίσης

Σκλήρυνση κατά Πλάκας: 4η Ενημερωτική Ημερίδα ΣαμΣΚΠ Χίου [Βίντεο]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Ημερίδα Ενημέρωσης για την σκλήρυνση κατά πλάκας Χίου που διοργάνωσε …

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Έντρομη η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα από ένα οργισμένο πλήθος προσπαθεί να μπει στο …

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Γείτονας περιέγραψε τι συνέβη στον σύντομο χρόνο της αποχώρησης της Ρούλας Πισπιρίγκου Μέσα στο σπίτι …

Πάτρα: Πώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσήγαγαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Πώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσήγαγαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πληροφορίες αναφέρουν πως αναχώρησαν από την Πάτρα γύρω στις 5.30 και αναμένονται στην Αθήνα τις …