Γυναίκες με κόκκινο κραγιόν και δυναμικό αέρα

Οι γυναίκες με το κόκκινο κραγιόν και τον δυναμικό αέρα!

PenΕίναι αυτές οι γυναίκες- κυρίες που φοράνε στα χείλη τους το αγαπημένο τους κόκκινο κραγιόν και τραβούν τα βλέμματα. Εκείνες, που παίρνουν πάντα την ζωή στα χέρια τους. Τα χείλη τους τα προτιμούν κόκκινα, γιατί και η ζωή τους είναι στο κόκκινο! Αναζητούν πάντα, την ένταση, το πάθος και το απόλυτο.

Οι γυναίκες με το κόκκινο κραγιόν και την ισχυρή προσωπικότητα.

Είναι εκείνες, που δεν βγαίνουν από το σπίτι αν δεν φορέσουν το αγαπημένο τους κόκκινο κραγιόν. Αυτές οι γυναίκες διαθέτουν ισχυρή προσωπικότητα και σιγουριά για τον εαυτό τους. Ξέρουν τι ζητάνε, δεν κάνουν εκπτώσεις, ούτε ξεπουλάνε. Σαφέστερα, ο,τι ακριβό έχουν το κρατάνε φυλαγμένο σε ένα χρυσό κουτάκι και στο δίνουν με τόκο και με επιστροφή, αν χρειαστεί. 

Είναι Κυρίες του εαυτού τους.

Δεν τις απασχολεί αν θα βρουν το σύντροφο που θα τους φτιάξει τη ζωή. Τη ζωή τους, την φτιάχνουν μόνες τους. Φοράνε το κόκκινο κραγιόν τους, βάζουν τις ψηλοτάκουνες γόβες τους και αρπάζουν κάθε ευκαιρία της ζωής από τα μαλλιά. Ξέρουν να «αγοράζουν» αυτό που τους αξίζει. Πληρώνουν ακριβά κάθε τίμημα και τα ρέστα τους, στα χαρίζουν. Έχουν μάθει να διεκδικούν, χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες, γιατί ξέρουν εξ΄αρχής τι έπεται.

Όταν η ζωή δεν τους χαμογελάει, της χαμογελάνε εκείνες με τα κόκκινα φλογερά τους χείλη.

Αυτές οι γυναίκες στέκονται στα δικά τους πόδια. Γνωρίζουν τις δυσκολίες της ζωής, τις αφουγκράστηκαν και τους έκλεισαν το μάτι. Κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους με μεγάλη επιτυχία, αλλά και πολύ κόπο. Σέβονται την προσωπικότητά τους και την διαφυλάσσουν από στιγμιαία λάθη και πάθη. Είναι εκείνες που δεν θα δημιουργήσουν μια οικογένεια από ανάγκη, αλλά από συνειδητή επιλογή.

Όταν θα έρθει η ώρα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, θα βάλουν το κόκκινο κραγιόν τους και θα τα ανέβουν σταθερά και ευσυνείδητα. Επίσης, τον εκλεκτό της καρδιά τους θα τον επιλέξουν, αφού τον έχουν περάσει από σαράντα κύματα.

Τέλος, όταν έρθει η ιερή στιγμή της μητρότητας, θα είναι έτοιμες να την καλωσορίσουν και να την υποστηρίξουν με μοναδικό τρόπο! 

 

Αυτό το άρθρο το αφιερώνω, στην δική μας Νάνσυ!

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Follow & Like: Nancy’s Blog

Περί Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Είμαι η Χαρά Παναγιωτακοπούλου, κατάφερα να κάνω ένα μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα, να γίνω παιδαγωγός! Αγαπώ τα ταξίδια και ό ,τι με κάνει να νιώθω ελεύθερη, δημιουργική και ευτυχισμένη. Ζω με ό,τι γεμίζει την ψυχή μου και με κάνει να είμαι ο εαυτός μου!

Δείτε Επίσης

Μεγάλο Σάββατο: Γιατί γιορτάζουμε στις 12 μετά τα μεσάνυχτα;

Μεγάλο Σάββατο: Γιατί γιορτάζουμε στις 12 μετά τα μεσάνυχτα;

Το Μεγάλο Σάββατο είναι η τελευταία μέρα της Μεγάλης Εβδομάδας και της Μεγάλης Σαρακοστής. Τα …

Αποκαθήλωση και επιτάφιος.

Την Μεγάλη Παρασκευή, όλη η πλάση πενθεί

Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή είναι ημέρα πένθιμη, ημέρα μελαγχολίας, γιατί πάσχει όλη η φύση, ημέρα άκρας …

Τα γεγονότα της Μεγάλης Πέμπτης.

Τα Ιερά γεγονότα της Μεγάλης Πέμπτης [Εικόνες]

Για την Ορθόδοξη Εκκλησία, η Μεγάλη Πέμπτη είναι ιερή ημέρα και εορτάζονται τέσσερα γεγονότα. Το νίψιμο …

Μεγάλη Τετάρτη: μετανιωμένη πόρνη γυναίκα

Μεγάλη Τετάρτη: Η μετάνοια μιας αμαρτωλής γυναίκας και το ολίσθημα του Ιούδα

Τη Μεγάλη Τετάρτη ψάλλονται ανεπανάληπτοι ύμνοι για την αμαρτωλή πόρνη γυναίκα που μετανιωμένη άλειψε τα πόδια …

Verified by ExactMetrics