Τρίτη , 4 Οκτωβρίου 2022
Μια βόλτα με τέρμα την μουσική

Μια βόλτα με το αυτοκίνητο και την μουσική στο τέρμα.

PenΜπες στο αυτοκίνητό σου, εσύ και ο εαυτός σου. Βάλε την μουσική στο τέρμα και άνοιξε τα παράθυρα να μπει καθαρός αέρας. Η ελευθερία και η δύναμη που θα νιώσεις, θα ανακουφίσουν την ύπαρξή σου.

Εσύ, το αμάξι σου και η μουσική σου.

Δεν θέλει πολλά ένας άνθρωπος, για να νιώσει όμορφα. Στα μικρά και στα ασήμαντα βρίσκονται οι πιο ωραίες στιγμές. Φόρεσε το ομορφότερο χαμόγελό σου, πάρε συνοδηγό την καρδιά σου και επιβάτη την διάθεσή σου. Η βόλτα σου, θα είναι η καλύτερη της ζωής σου. Δεν χρειάζεσαι παρέα, ο εαυτός σου είναι ο καλύτερός σου φίλος. Έχεις άλλωστε παρέα, την μουσική. Βάλε στο στικάκι σου τα αγαπημένα σου τραγούδια, αυτά που αγαπάς και δεν βαριέσαι να τα ακούς.

Άνοιξε τα παράθυρα και τραγούδα. 

Ποιος είπε ότι όσοι δεν έχουν καλή φωνή, δεν τραγουδάνε; Τραγουδάνε όσοι το λέει η ψυχούλα τους. Βάλε μπροστά το αυτοκίνητο, πιάσε μια ευθεία και ξεκίνα το δικό σου live. Αφιέρωσε το στον εαυτό σου. Μην σε νοιάζει, αν σε κοιτάζουν οι υπόλοιποι οδηγοί στον δρόμο. Εσύ σήμερα, κάνεις την πιο διασκεδαστική βόλτα. Τραγούδα πιο δυνατά, μέχρι να νιώσεις ότι έβγαλες τα εσώψυχα σου. Ο αέρας που σε «χτυπάει», αισθάνεται την έντασή σου.

Μην σε νοιάζει ο προορισμός.

Οδήγησε, χωρίς προορισμούς. Μην κοιτάζεις τις ταμπέλες και τις διευθύνσεις. Οδήγησε και όπου σε βγάλει ο δρόμος. Βγάλε απ’ το μυαλό σου κάθε σκέψη. Άνοιξε το παράθυρο και «πέταξε τες». Αυτή σου η βόλτα, είναι μόνο για εσένα. Πήγαινε στο μέρος που αγαπάς, εκεί που σου ζητάει η ψυχή σου, εκεί να πας. Σημασία, δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι. Όλα τα χιλιόμετρα που διένυσες θα σε βοηθήσουν να βρεις κάθε κρυφή πτυχή του εαυτού σου.

Οδήγησε και σκέψου, τον άνθρωπο της καρδιάς σου. 

Πάτα λίγο παρά πάνω το γκάζι και σκέψου τον. Σκέψου έντονα τον άνθρωπο που παιδεύει την καρδιά σου και την ύπαρξή σου. Στην άσφαλτο θα αποτυπωθούν οι σκέψεις σου. Αφιέρωσέ του, το τραγούδι που παίζει τώρα στο ραδιόφωνο. Θυμήσου στιγμές του παρελθόντος. Από αυτές τις στιγμές φτιάξε ένα καλύτερο μέλλον.

Πάντα ότι έρχεται, είναι καλύτερο από αυτό που έφυγε.

Και όταν σε ρωτάει ο εαυτός σου «που πάμε;»,

εσύ να του απαντάς «όπου θέλει η ψυχή μας!»

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Follow & Like: Nancy’s Blog

Περί Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Είμαι η Χαρά Παναγιωτακοπούλου, κατάφερα να κάνω ένα μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα, να γίνω παιδαγωγός! Αγαπώ τα ταξίδια και ό ,τι με κάνει να νιώθω ελεύθερη, δημιουργική και ευτυχισμένη. Ζω με ό,τι γεμίζει την ψυχή μου και με κάνει να είμαι ο εαυτός μου!

Δείτε Επίσης

έρωτας. φωτάκια και αγκαλιές

Τα Χριστούγεννα θέλουν έρωτα, φωτάκια και αγκαλιές!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και οι μισοί είναι ήδη ερωτευμένοι και οι άλλοι μισοί περιμένουν τον …

Φίλε άνδρα, ποτέ μην υποτιμήσεις τη δύναμη μιας γυναίκας!

Γυναίκα, μια λέξη, μια ιστορία και ένα μεγάλο αίνιγμα. Κρίμα σε όποιον άνδρα πιστεύει ότι …

Ποιος είναι ο μάγκας, το γνήσιο αρσενικό που ξεχωρίζει;

Ποιος είναι ο μάγκας, το γνήσιο αρσενικό που ξεχωρίζει;

Καθημερινά, πολλοί αποκαλούν τον εαυτό τους μάγκα, χωρίς να υποστηρίζουν τον τίτλο αυτό, εμπράκτως. Πολλοί …

Κιλά εγκυμοσύνης: Ο άντρας σέβεται, το αντράκι μειώνει!

Κιλά εγκυμοσύνης: Ο άντρας σέβεται, το αντράκι μειώνει!

Συχνά πυκνά γίνομαι μάρτυρας συζητήσεων που αφορούν τα κιλά της εγκυμοσύνης και τη στάση του …