Πέμπτη , 18 Αυγούστου 2022
Ποια νύχτα σε σημμάδεψε;

Οι έρωτες της νύχτας σβήνουν το ξημέρωμα και χάνονται…

PenΗ νύχτα θέλει έρωτα λένε. Οι έρωτες της νύχτας, κρατάνε όσο ένα φεγγάρι. Μετά χάνονται, μαζί με τα αστέρια. Όταν αρχίζει να βγαίνει ο ήλιος, οι έρωτες της νύχτας έχουν ήδη χαθεί. Έχουν πάρει διαφορετικούς δρόμους, άλλες τροχιές και άλλη πορεία.

Η νύχτα είναι έρωτας, από μόνη της.

Οι μεγαλύτεροι έρωτες, προέκυψαν την νύχτα, μετά τα μεσάνυχτα. Αυτοί είναι οι παθιασμένοι έρωτες, οι μοιραίοι. Την νύχτα, όλα είναι διαφορετικά. Τα συναισθήματα και τα πάθη αυξάνονται. Δεν βλέπεις με την λογική, παρά μόνο με τις αισθήσεις της καρδιάς. Αφού έχεις σύμμαχο το φεγγάρι και τα αστέρια. Έτσι και αλλιώς το βράδυ το ερωτεύεσαι, μόνο και μόνο από την βουή που κάνει η σιωπή του. Από τον μαύρο ουρανό, που του δίνουν λάμψη μερικά αστέρια. Ακόμα και τα αστέρια αναζητούν ταίρι.

Η ζωή σου άλλαξε εκείνη την νύχτα.

Ήταν νύχτα, ο ουρανός ήταν γεμάτος από μορφές, από αστέρια και όνειρα. Δεν ήταν μια απλή νύχτα. Εκείνη την νύχτα συνάντησες τον μεγαλύτερό σου έρωτα. Τον έρωτα που σου άλλαξε την ζωή. Σε έκανε να αγαπήσεις δυνατά και παράλληλα να μισήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Περίεργος έρωτας, μοναδικός και αλλιώτικος. Τον συνάντησες μαγικά, στο ανυπέρβλητο φως της νυχτερινής ζωής. Εκείνο το βράδυ, άλλαξε η ζωή σου. Από τότε δεν αναγνωρίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Απλά, όμορφα και αλλόκοτα.

Αυτοί οι έρωτες σβήνουν το ξημέρωμα.

Διαρκούν όσο ένα όνειρο. Μερικά λεπτά ή μερικές ώρες. Ερωτεύεσαι τον ίδιο άνθρωπο, κάθε φορά, όπως εκείνη την νύχτα. Ο έρωτάς σου διαρκεί για πάντα και κάθε νύχτα παίρνει την δική του μορφή. Κάθε ξημέρωμα, όμως, σε ξεχνάει. Χάνεται στο φως του ήλιου. Δεν σε θυμάται, δεν επικοινωνεί μαζί σου. Σε ξεχνάει, όπως ξέχασε και το τελευταίο του τσιγάρο, λίγο πριν χαθεί το φεγγάρι. Αυτόν τον έρωτα, τον γνώρισες βράδυ και από εκείνο το βράδυ, έγινε το μεγαλύτερό σου όνειρο.

Εσένα, ποια νύχτα σε σημάδεψε; 

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Είμαι η Χαρά Παναγιωτακοπούλου, κατάφερα να κάνω ένα μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα, να γίνω παιδαγωγός! Αγαπώ τα ταξίδια και ό ,τι με κάνει να νιώθω ελεύθερη, δημιουργική και ευτυχισμένη. Ζω με ό,τι γεμίζει την ψυχή μου και με κάνει να είμαι ο εαυτός μου!

Δείτε Επίσης

έρωτας. φωτάκια και αγκαλιές

Τα Χριστούγεννα θέλουν έρωτα, φωτάκια και αγκαλιές!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και οι μισοί είναι ήδη ερωτευμένοι και οι άλλοι μισοί περιμένουν τον …

Φίλε άνδρα, ποτέ μην υποτιμήσεις τη δύναμη μιας γυναίκας!

Γυναίκα, μια λέξη, μια ιστορία και ένα μεγάλο αίνιγμα. Κρίμα σε όποιον άνδρα πιστεύει ότι …

Ποιος είναι ο μάγκας, το γνήσιο αρσενικό που ξεχωρίζει;

Ποιος είναι ο μάγκας, το γνήσιο αρσενικό που ξεχωρίζει;

Καθημερινά, πολλοί αποκαλούν τον εαυτό τους μάγκα, χωρίς να υποστηρίζουν τον τίτλο αυτό, εμπράκτως. Πολλοί …

Κιλά εγκυμοσύνης: Ο άντρας σέβεται, το αντράκι μειώνει!

Κιλά εγκυμοσύνης: Ο άντρας σέβεται, το αντράκι μειώνει!

Συχνά πυκνά γίνομαι μάρτυρας συζητήσεων που αφορούν τα κιλά της εγκυμοσύνης και τη στάση του …