Θαυμάστριες που είναι ερωτευμένες με τραγουδιστή

Πάντα θα υπάρχουν οι θαυμάστριες που ερωτεύονται τους τραγουδιστές.

PenΚρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Πάντα θα υπάρχουν οι ερωτευμένες θαυμάστριες. Εκείνες οι θαυμάστριες, που κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν την καρδιά της αγαπημένης τους φωνής. Αυτή η φωνή, είναι ο τραγουδιστής της καρδιάς τους, αλλά και ο άντρας των ονείρων τους.

Το επάγγελμα του τραγουδιστή είναι ερωτεύσιμο.

Αυτό το επάγγελμα, είναι έρωτας από μόνο του. Ο τραγουδιστής, κλέβει πάντα την καρδιά των κοριτσιών, χωρίς κόπο, αλλά με τρόπο. Ο τρόπος, δεν είναι άλλος από την φωνή του. Από την παρουσία του στην πίστα, από μία μόνο αφιέρωση, η από ένα πέταγμα λουλουδιού προς το τραπέζι της. Αυτά είναι αρκετά, για να γεννηθεί ο έρωτας από την μεριά κάθε κοπέλας, που θα πάει τυχαία να τον ακούσει στο μαγαζί που εμφανίζεται.

Η δεδομένη θαυμάστρια «ξεχωρίζει».

Ξεχωρίζει, γιατί πλέον έχει γίνει η μεγαλύτερη φαν του. Η δεδομένη του. Αυτή που θα τον ακολουθήσει πάντα και παντού. Σε κάθε εμφάνισή του και σε κάθε του πρεμιέρα, θα έχει κλείσει το πρώτο τραπέζι. Τον έχει συνδυάσει με ένα συγκεκριμένο τραγούδι, αυτό το τραγούδι θέλει να το ακούει μόνο από αυτόν. Είναι εκείνη η θαυμάστρια που θα επιστρατεύσει τις φίλες της, για να είναι κάθε Σάββατο στο κέντρο που τραγουδάει αυτός ο τραγουδιστής. Η συγκεκριμένη θαυμάστρια, ξέρει απέξω όλο του το πρόγραμμα, όλη του την δισκογραφία, αλλά και κάθε λεπτομέρεια της ζωής του. Όσα δεν ξέρει ο κόσμος όλος, τα ξέρει αυτή!

Μια φωτογραφία μόνο φτάνει, πανικό στο καμαρίνι να κάνει.

Το αγαπημένο της μέρος, δεν είναι άλλο από το καμαρίνι. Εκεί θα στηθεί με τις ώρες για να βγάλουν μια φωτογραφία, να πάρει μια αγκαλιά και μια καληνύχτα. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε, που έρχεται κάθε Σάββατο. Όταν φτάνει η σειρά της να μπει στο καμαρίνι, αποκτά νόημα όλη η βραδιά της. Δεν βγάζει μόνο μία φωτογραφία, φτιάχνει ολόκληρο άλμπουμ, αλλά παίρνει και ένα αυτόγραφο, έτσι για το καλό της συλλογής της.

Ο τραγουδιστής της καρδιάς της, την αναγνωρίζει στο πλήθος.

Την ξεχωρίζει και την αναγνωρίζει, ανάμεσα σε πλήθος κόσμου. Την αντιλαμβάνεται πια, νιώθει τον παλμό της. Ο τραγουδιστής, μπορεί να τραγουδάει στην πίστα, αλλά πάντα θα ψάξει μέσα στους θαμώνες, την αγαπημένη του θαυμάστρια. Εκείνη την κοπέλα, που όλα της τα Σαββατόβραδα τα περνάει κοντά του. Υπάρχει μια ιδιαίτερη αγάπη ανάμεσά τους. Το καλύτερο γαρύφαλλο το πετάει σε αυτήν με αγάπη και με αίσθημα ανταπόδοσης.

Εσένα ποιος τραγουδιστής σου πέρασε από το μυαλό;

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Follow & Like: Nancy’s Blog

Περί Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Είμαι η Χαρά Παναγιωτακοπούλου, κατάφερα να κάνω ένα μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα, να γίνω παιδαγωγός! Αγαπώ τα ταξίδια και ό ,τι με κάνει να νιώθω ελεύθερη, δημιουργική και ευτυχισμένη. Ζω με ό,τι γεμίζει την ψυχή μου και με κάνει να είμαι ο εαυτός μου!

Δείτε Επίσης

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Η Χρύσα Ηλιάδου είναι ένα κορίτσι 20 χρονών, που είχα τη χαρά να γνωρίσω μέσα από …

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

(Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ορεστιάδας) Μετά τη …

νοσοκομείο

Προσευχήσου για αυτούς που κάνουν Χριστούγεννα στο νοσοκομείο!

Δεν είναι όλα δεδομένα στην ζωή. Όπως δεδομένο δεν είναι ότι όλοι κάνουν γιορτές στα …

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Verified by ExactMetrics