Σάββατο , 3 Ιουνίου 2023
Θαυμάστριες που είναι ερωτευμένες με τραγουδιστή

Πάντα θα υπάρχουν οι θαυμάστριες που ερωτεύονται τους τραγουδιστές.

PenΚρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Πάντα θα υπάρχουν οι ερωτευμένες θαυμάστριες. Εκείνες οι θαυμάστριες, που κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν την καρδιά της αγαπημένης τους φωνής. Αυτή η φωνή, είναι ο τραγουδιστής της καρδιάς τους, αλλά και ο άντρας των ονείρων τους.

Το επάγγελμα του τραγουδιστή είναι ερωτεύσιμο.

Αυτό το επάγγελμα, είναι έρωτας από μόνο του. Ο τραγουδιστής, κλέβει πάντα την καρδιά των κοριτσιών, χωρίς κόπο, αλλά με τρόπο. Ο τρόπος, δεν είναι άλλος από την φωνή του. Από την παρουσία του στην πίστα, από μία μόνο αφιέρωση, η από ένα πέταγμα λουλουδιού προς το τραπέζι της. Αυτά είναι αρκετά, για να γεννηθεί ο έρωτας από την μεριά κάθε κοπέλας, που θα πάει τυχαία να τον ακούσει στο μαγαζί που εμφανίζεται.

Η δεδομένη θαυμάστρια «ξεχωρίζει».

Ξεχωρίζει, γιατί πλέον έχει γίνει η μεγαλύτερη φαν του. Η δεδομένη του. Αυτή που θα τον ακολουθήσει πάντα και παντού. Σε κάθε εμφάνισή του και σε κάθε του πρεμιέρα, θα έχει κλείσει το πρώτο τραπέζι. Τον έχει συνδυάσει με ένα συγκεκριμένο τραγούδι, αυτό το τραγούδι θέλει να το ακούει μόνο από αυτόν. Είναι εκείνη η θαυμάστρια που θα επιστρατεύσει τις φίλες της, για να είναι κάθε Σάββατο στο κέντρο που τραγουδάει αυτός ο τραγουδιστής. Η συγκεκριμένη θαυμάστρια, ξέρει απέξω όλο του το πρόγραμμα, όλη του την δισκογραφία, αλλά και κάθε λεπτομέρεια της ζωής του. Όσα δεν ξέρει ο κόσμος όλος, τα ξέρει αυτή!

Μια φωτογραφία μόνο φτάνει, πανικό στο καμαρίνι να κάνει.

Το αγαπημένο της μέρος, δεν είναι άλλο από το καμαρίνι. Εκεί θα στηθεί με τις ώρες για να βγάλουν μια φωτογραφία, να πάρει μια αγκαλιά και μια καληνύχτα. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε, που έρχεται κάθε Σάββατο. Όταν φτάνει η σειρά της να μπει στο καμαρίνι, αποκτά νόημα όλη η βραδιά της. Δεν βγάζει μόνο μία φωτογραφία, φτιάχνει ολόκληρο άλμπουμ, αλλά παίρνει και ένα αυτόγραφο, έτσι για το καλό της συλλογής της.

Ο τραγουδιστής της καρδιάς της, την αναγνωρίζει στο πλήθος.

Την ξεχωρίζει και την αναγνωρίζει, ανάμεσα σε πλήθος κόσμου. Την αντιλαμβάνεται πια, νιώθει τον παλμό της. Ο τραγουδιστής, μπορεί να τραγουδάει στην πίστα, αλλά πάντα θα ψάξει μέσα στους θαμώνες, την αγαπημένη του θαυμάστρια. Εκείνη την κοπέλα, που όλα της τα Σαββατόβραδα τα περνάει κοντά του. Υπάρχει μια ιδιαίτερη αγάπη ανάμεσά τους. Το καλύτερο γαρύφαλλο το πετάει σε αυτήν με αγάπη και με αίσθημα ανταπόδοσης.

Εσένα ποιος τραγουδιστής σου πέρασε από το μυαλό;

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Follow & Like: Nancy’s Blog

Περί Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Είμαι η Χαρά Παναγιωτακοπούλου, κατάφερα να κάνω ένα μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα, να γίνω παιδαγωγός! Αγαπώ τα ταξίδια και ό ,τι με κάνει να νιώθω ελεύθερη, δημιουργική και ευτυχισμένη. Ζω με ό,τι γεμίζει την ψυχή μου και με κάνει να είμαι ο εαυτός μου!

Δείτε Επίσης

Ο σεβασμός προς τους άλλους είναι ένδειξη αυτοσεβασμού

Ο σεβασμός προς τους άλλους είναι ένδειξη αυτοσεβασμού

Σπουδαία λέξη ο σεβασμός. Σπουδαίο πράγμα ο αυτοσεβασμός. Ο σεβασμός προς τον εαυτό μου είναι …

Σκλήρυνση κατά Πλάκας: 4η Ενημερωτική Ημερίδα ΣαμΣΚΠ Χίου [Βίντεο]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Ημερίδα Ενημέρωσης για την σκλήρυνση κατά πλάκας Χίου που διοργάνωσε …

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Έντρομη η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα από ένα οργισμένο πλήθος προσπαθεί να μπει στο …

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Γείτονας περιέγραψε τι συνέβη στον σύντομο χρόνο της αποχώρησης της Ρούλας Πισπιρίγκου Μέσα στο σπίτι …