Αγροδιατροφική σύμπραξη Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Δ. Ελλάδας με Ολυμπιονίκες Πρεσβευτές! [Συνεντευξη]

PenΣτο συμβολισμό των αθλητικών διακρίσεων, την αναγνωρισιμότητα και τη συμπάθεια που τρέφουν οι Έλληνες προς τους Ολυμπιονίκες, βασίζονται οι φετινές δραστηριότητες της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Σκοπός της είναι η προώθηση των αγροτικών προϊόντων της Δυτικής Ελλάδος και η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων του κλάδου και η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας του «κατακρεουργημένου» πρωτογενούς τομέα. Οι αγαπημένοι Ολυμπιονίκες (Όλγα Βασδέκη, Νίκη Μπακογιάννη και Νίκος Συρανίδης) καλούνται να «αγωνιστούν» για την προώθηση τοπικών και άριστης ποιότητας Ελληνικών προϊόντων.

Όλα  αυτά έγιναν το πρωί της Τετάρτης, 26 Σεπτεμβρίου 2018, κατά την διάρκεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Δείτε το σχετικό spot που δημιουργήθηκε με πρωταγωνιστές τις Ολυμπιονίκες μας, όπως παρουσιάστηκε στη σημερινή Συνέλευση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Αποκλειστική συνέντευξη της κας Όλγας Βασδέκη στο Nancy’s Blog

«Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε στην προβολή των προϊόντων της Δυτικής Περιφέρειας. Ως αθλητές και ως Ολυμπιονίκες, προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη σωστή διατροφή με τον αθλητισμό. Υπάρχουν προϊόντα της περιοχής αρίστης ποιότητας, τα οποία θα πρέπει να βοηθηθούν και να τα γνωρίσει όλος ο κόσμος. Και αυτό από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε εφικτό… Σε συνεργασία με τους παραγωγούς  θα μπορέσουμε να προωθήσουμε τα προϊόντα και με τη δική μας τη συμβολή να δώσουμε περισσότερη αναγνωρισιμότητα.  Από μικρή λάτρευα τη γη, εξ ου μάλλον και το αγώνισμά μου, με το οποίο προσγειωνόμουν μέσα στο χώμα. Έχω μια ιδιαίτερη αγάπη προς τη γη και το χώμα, γιατί νομίζω ότι είναι δημιουργία. «Γεννάει» και αν μπορέσεις να το αγαπήσεις  και να το δουλέψεις νομίζω ότι μπορούν να δημιουργηθούν πολλά πράγματα.»

Αποκλειστική Συνέντευξη κας Νίκης Μπακογιάννη.

«Εγώ και οι συναθλητές μου από τα παλιά, συμμετέχουμε εθελοντικά στην προώθηση των προϊόντων. Ουσιαστικά είμαστε κάτι σαν Πρεσβευτές της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Σκοπός μας είναι να γίνει καλύτερη προώθηση των αγροτικών προϊόντων και να τα μάθει ο κόσμος. Νομίζω ότι η συμμετοχή και το πάντρεμα αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί γίνεται μια γέφυρα επικοινωνίας και προώθησης σε όλο τον κόσμο μέσα από τον αθλητισμό. Γνωρίζουμε όλοι ότι, στην Αρχαία Ολυμπία έγιναν οι Πρώτοι Ολυμπιακοί αγώνες και μέχρι αυτή τη στιγμή είναι το μοναδικό γεγονός στον κόσμο, το οποίο έχει μεγάλη απήχηση και εύχομαι την ίδια απήχηση να έχουν και τα προϊόντα. Κατάγομαι από οικογένεια που έχει ασχοληθεί με την γεωργία, καθώς το χωριό μου είναι το Βούζι Δομοκού, το οποίο επισκέπτομαι συχνά.»   

Δείτε αποσπάσματα από τις ομιλίες των επίτιμων καλεσμένων, καθώς και του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολου Κατσιφάρα και του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Διευθυντή της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνου Μητρόπουλου.

https://www.facebook.com/pde.rwg/videos/2220512038004067/

 

Προσωπικά χαίρομαι ιδιαιτέρως που στην εποχή της οικονομικής ύφεσης υπάρχουν άνθρωποι που δραστηριοποιούνται και αντιστέκονται στην οικονομική δυσπραγία της χώρας. Είναι μια καλή ευκαιρία, μέσα από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη, να προωθηθούν τα προϊόντα που παράγει η Ελληνική γη. Η Ελληνική γη είναι τόσο ευλογημένη κι εμείς την απαξιώνουμε εισάγοντας και καταναλώνοντας εισαγόμενα προϊόντα. Ας μην ξεχνάμε ότι, τα αντίστοιχα Ελληνικά αγροτικά προϊόντα είναι ανώτερα ποιοτικά από τα εισαγόμενα (φρούτα, λαχανικά κ.ά.). Είναι καιρός, να στηρίξουμε την Ελληνική γη και τους Έλληνες παραγωγούς! 

 

Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου και βίντεο: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας / Region of Western Greece

Ρεπορτάζ και συνεντεύξεις: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & Like Nancy’s Blog

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Η Χρύσα Ηλιάδου είναι ένα κορίτσι 20 χρονών, που είχα τη χαρά να γνωρίσω μέσα από …

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

(Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ορεστιάδας) Μετά τη …

Μικαέλα Κολλιοπούλου: Μία αθλήτρια του Muay Thai γεννημένη για την κορυφή

Η Μικαέλα Κολλιοπούλου είναι μια 28χρονη αθλήτρια. Έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με αρκετά μαχητικά αθλήματα …

νοσοκομείο

Προσευχήσου για αυτούς που κάνουν Χριστούγεννα στο νοσοκομείο!

Δεν είναι όλα δεδομένα στην ζωή. Όπως δεδομένο δεν είναι ότι όλοι κάνουν γιορτές στα …

Verified by ExactMetrics