Παρασκευή , 22 Σεπτεμβρίου 2023
Σκαλιά εκκλησίας

Νύφη να ντυθείς μόνο στο πλευρό του μεγαλύτερού σου έρωτα.

PenΟ γάμος είναι ένα ιερό μυστήριο, αλλά και ονειρεμένο. Δεν υπάρχει κορίτσι που να μην έχει ονειρευτεί αυτήν την τελετή. Όλες οι γυναίκες ονειρεύονται την μέρα που θα ντυθούν νύφες. Τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως, να τα ανέβεις με τον μεγάλο σου έρωτα. Μόνο τότε θα νιώσεις την απόλυτη παραμυθένια ευτυχία.

Λένε ότι οι μεγάλοι έρωτες δεν φτάνουν ποτέ στην εκκλησία.

Αν νιώθεις ότι βρήκες τον απόλυτο έρωτα, τον μεγάλο και τον μοναδικό, τότε να καταρρίψεις αυτόν τον μύθο. Φτάσε στα άκρα μαζί του και γιατί όχι, μέχρι και τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι μεγάλοι έρωτες, δύσκολα συγχρονίζονται, αλλά και πιο δύσκολα χάνονται. Πάντα σε ακολουθούν, σε όλη σου την ζωή. Πάρε, λοιπόν, αυτόν τον άνθρωπο και δείξτε στον κόσμο πως, οι μεγαλύτεροι έρωτες φτάνουν στον γάμο.

Όταν φορέσεις το νυφικό θα νιώσεις την απόλυτη ευτυχία.

Την ονειρευόσουν από τα παιδικά σου χρόνια αυτήν την ημέρα. Την είχες φανταστεί, την είχες πλάσει ιδεατά στο κεφάλι σου. Ήρθε η στιγμή, που θα δοκιμάσεις το δικό σου νυφικό. Όλα τα νυφικά, θα μοιάζουν τέλεια επάνω σου, γιατί θα είσαι ευτυχισμένη. Δεν θα σε νοιάζει το ύφασμα, παρά μόνο ότι παντρεύεσαι τον έρωτα της ζωής σου. Μέσα στο λευκό ύφασμα, θα υφαίνει η μορφή αυτού του ανθρώπου. Το νυφικό σου, θα το αγαπήσεις από την πρώτη στιγμή που θα το φορέσεις. Αφού αυτό το νυφικό θα ντύσει την ομορφότερη μέρα της ζωής σου.

Στα σκαλιά της εκκλησίας σε περιμένει ο έρωτας της ζωής σου.

Εκείνη την στιγμή, θα νιώσεις την καρδιά σου να χτυπά τόσο δυνατά. Το μεγαλύτερο σου όνειρο, είναι μπροστά σου και είναι πραγματικότητα πλέον. Έφτασε η μεγάλη ώρα, θα ενώσεις την ζωή σου με τον άντρα που ονειρευόσουν χρόνια τον γάμο σας. Με εκείνον τον άνθρωπο που σε έκανε να νιώσεις τόσα πολλά. Τι άλλο να ζητήσεις; Το νιώθεις άλλωστε, ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα γεράσετε μαζί. Τώρα αρχίζει η πρώτη σελίδα, της δικής σας ιστορίας αγάπης.

Ποτέ μην παντρευτείς με «πρέπει».

Ποτέ μην παντρευτείς, επειδή πρέπει ή επειδή συμβιβάστηκες για να ξεπεράσεις κάποιον άλλον άνθρωπο. Τα «πρέπει», θα σου κάνουν την ομορφότερη μέρα σου, να μοιάζει με εφιάλτη. Ναι είναι εφιάλτης, να ντυθείς νύφη, για κάποιον που δεν αγάπησες, για κάποιον που δεν χτύπησε η καρδιά σου. Θα νιώθεις άσχημη εσωτερικά, και αυτή η ασχήμια δεν καλύπτεται.

Η ώρα η καλή σε όσες πήγαν στην πρόβα νυφικού για τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωή τους!

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Follow & Like: Nancy’s Blog

Περί Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Είμαι η Χαρά Παναγιωτακοπούλου, κατάφερα να κάνω ένα μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα, να γίνω παιδαγωγός! Αγαπώ τα ταξίδια και ό ,τι με κάνει να νιώθω ελεύθερη, δημιουργική και ευτυχισμένη. Ζω με ό,τι γεμίζει την ψυχή μου και με κάνει να είμαι ο εαυτός μου!

Δείτε Επίσης

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Οι λέξεις ξεχύνονται στο χαρτί και τα φρένα σπάνε. Δεν βλέπει κανείς το ηφαίστειο που …

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Πόσα όμορφα συναισθήματα, έχουμε «θάψει», άραγε, κάτω από ηλίθιους εγωισμούς; Όταν είμαστε θυμωμένοι με …

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν! Συχνά συζητάμε, διαβάζουμε ή …

έρωτας. φωτάκια και αγκαλιές

Τα Χριστούγεννα θέλουν έρωτα, φωτάκια και αγκαλιές!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και οι μισοί είναι ήδη ερωτευμένοι και οι άλλοι μισοί περιμένουν τον …

Verified by ExactMetrics