Σκλαβενίτης, ειδικό καρότσι για ΑμΕΑ

Ο Σκλαβενίτης διαθέτει στα ΑμΕΑ ειδικά καρότσια για τα ψώνια τους!

Pen Ο Σκλαβενίτης, μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα, ξεκίνησε από τον περασμένο Ιούλιο να διαθέτει Ειδικά καροτσάκια αγορών για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες. Η πρωτοβουλία αυτή έγινε γνωστή ύστερα από την διαδικτυακή ανάρτηση μιας φωτογραφίας ενός χρήστη του Facebook, στην οποία φαίνεται ένα ειδικό καρότσι για ψώνια να έχει ενσωματωθεί σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο για ΑμΕΑ.

Η μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, διαθέτει σιγά σιγά το ειδικό καρότσι αγορών για ΑμΕΑ σε όλα τα υποκαταστήματά του. Έτσι σύντομα, όλοι οι συμπολίτες μας θα έχουν ίση αντιμετώπιση και πρόσβαση στην αγορά των καθημερινών τους αγαθών πρώτης ανάγκης.

https://www.facebook.com/KalimeraEllada.gr/photos/a.776825249038817/1731859140202085/?type=3


Η κοινωνική ευαισθησία και η ανθρωπιά που υπέδειξε αυτή η μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ας γίνει παράδειγμα προς μίμηση και από τις υπόλοιπες αλυσίδες σούπερ μάρκετ της χώρας.

Ας κάνουμε τη ζωή των ΑμΕΑ πιο εύκολη, πιο ανθρώπινη και πιο δίκαιη.

Το Nancy’s Blog συγχαίρει την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης που φροντίζει ώστε όλοι οι πελάτες του να έχουν ίση πρόσβαση στα καταναλωτικά αγαθά που διαθέτει στα καταστήματά του, δίχως διακρίσεις.

Παροτρύνουμε και τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες καταστημάτων σούπερ μάρκετ της Ελλάδας, να δείξουν την αντίστοιχη ευαισθητοποίηση και να διαθέσουν όλοι ανεξαιρέτως, το ειδικό καρότσι αγορών, που είναι ειδικά σχεδιασμένο για να εφαρμόζεται στα αναπηρικά αμαξίδια.

 

Σύνταξη: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Πηγή φωτογραφίας: @KalimeraEllada.gr

Follow & Like Nancy’s Blog & @nancysblogspot

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Πάτρα: H στιγμή που το περιπολικό φτάνει στο Ρίο με το 20 μηνών κοριτσάκι- ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Η στιγμή που αστυνομικοί σώζουν 20 μηνών κοριτσάκι- ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία νωρίτερα σήμερα το πρωί στην Πάτρα για τη γρήγορη μεταφορά ενός κοριτσιού 20 …

Μαθήματα ζωής που μας διδάσκουν τα παιδιά μας!

Μαθήματα ζωής που μας διδάσκουν τα παιδιά μας!

Μαθήματα ζωής που μας διδάσκουν τα παιδιά μας! Όταν φέρνουμε μία νέα ζωή στον κόσμο, …

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Η Χρύσα Ηλιάδου είναι ένα κορίτσι 20 χρονών, που είχα τη χαρά να γνωρίσω μέσα από …

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

(Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ορεστιάδας) Μετά τη …

Verified by ExactMetrics