Δευτέρα , Ιούλιος 22 2019
Αρχική / Κοινωνικά / Σκύλοι και παιδιά: Είναι οι καλύτεροι φίλοι! [YouTube]
Σκύλοι και παδιά βίντεο.

Σκύλοι και παιδιά: Είναι οι καλύτεροι φίλοι! [YouTube]

PenΕάν θες να μεγαλώσεις ένα παιδί υπεύθυνο, στοργικό και με αγάπη για τα ζώα, τότε μαζί με το παιδί σου μεγάλωσε και ένα σκύλο. Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε μερικές από τις πιο χαριτωμένες στιγμές, όπου σκύλοι ενστικτωδώς προσέχουν, παίζουν και μένουν δίπλα σε ένα μωρό. Είναι συγκινητικό και ταυτόχρονα αξιοθαύμαστο που οι τετράποδοι φίλοι μας, νιώθουν τόσο όμορφα, παιχνιδιάρικα και λειτουργούν τόσο προστατευτικά για ένα μωρό ή παιδί.

Ίσως είναι η αθωότητα που αποπνέουν τα παιδιά και το ένστικτο των σκύλων που τα κάνει τόσο αξιαγάπητα.

Μπορεί η εικόνα ενός σκύλου να χαϊδεύει ή να γλύφει ένα μωρό να είναι αταίριαστη, παράξενη ή και απεχθής. Όσοι, όμως, γνωρίζουν ότι το σάλιο ενός σκύλου έχει αντισηπτικές ιδιότητες και μπορεί να επουλώσει πληγές, δεν αισθάνονται άβολα.

Η συνύπαρξη με ένα σκύλο εμπνέει εμπιστοσύνη, συντροφικότητα, υπευθυνότητα και μαθαίνει πολλά πράγματα σε ένα παιδί. Γαληνεύει την ψυχή και παράλληλα γίνεται ο καλύτερος φίλος του παιδιού που πάντα θα έχει όρεξη για παιχνίδι.

Εάν έχετε λοιπόν τη δυνατότητα συντήρησης ενός σκύλου,  υιοθετείστε ένα σκυλάκι. Δεν φαντάζεστε πόσο καλό θα κάνετε στο παιδί σας. Θα δείτε πως, όσο πιο μικρό μάθει το παιδί σας να συναναστρέφεται με έναν σκύλο, τόσο μεγαλύτερο καλό θα έχετε κάνει στην ψυχή του μελλοντικά.

Συμβουλευτείτε έναν ειδικό πρώτα και στη συνέχεια κάντε αυτό  το δώρο στο παιδί σας!

Δείτε το βίντεο:

 

Σύνταξη: Ελεάνα Βέρδη

Επιμέλεια: Γιάννης Παπαδόπουλος

Follow & Like: Nancy’s Blog & @nancysblogspot

Περί Ελεάνα Βέρδη

Ελεάνα Βέρδη

Δείτε Επίσης

«Βόμβα» Τσελέντη: Περιμένουμε 30 φορές μεγαλύτερο σεισμό στην Αθήνα

«Βόμβα» Τσελέντη: Περιμένουμε 30 φορές μεγαλύτερο σεισμό στην Αθήνα

Σοκ προκαλούν οι προβλέψεις που έκανε ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης για μεγάλο χτύπημα του Εγκέλαδου στην Αθήνα. Όπως ανέφερε δεν …