Πέμπτη , Απρίλιος 18 2019
Αρχική / Art & Beauty / Serum προσώπου: Mάθε γιατί πρέπει να το αγοράσεις στις εκπτώσεις!
serum μια σωστή αγορά στις εκπτώσεις.

Serum προσώπου: Mάθε γιατί πρέπει να το αγοράσεις στις εκπτώσεις!

PenΟι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει και έχουμε αποφασίσει εάν θα κάνουμε κάποιες αγορές, σύμφωνα με τις ανάγκες μας. Θέλει προσοχή να μην παρασυρθούμε από τις χαμηλές τιμές. Αλλά μετά από έρευνα να αποφασίσουμε τι είναι αυτό που πραγματικά έχουμε ανάγκη και να φροντίσουμε να πετύχουμε την καλύτερη προσφορά. Εάν είναι να αγοράσουμε κάτι το οποίο γνωρίζουμε και χρησιμοποιούμε, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Εάν λοιπόν φίλες μου, θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές όσον αφορά την φροντίδα του προσώπου, θα σας συνιστούσα, εάν δεν χρησιμοποιείτε ακόμη κάποιο serum προσώπου, να το εντάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς.

Τι είναι το serum; Πρέπει να το εντάξω στην καθημερινή μου φροντίδα;

Το serum ή διαφορετικά οροί, είναι μια κρέμα με λεπτόρευστη υφή, που επιτρέπει στις βιταμίνες, να απορροφώνται ταχύτερα. Ενυδατώνουν, χαρίζουν σύσφιξη, ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και ενισχύουν την άμυνα του δέρματος. Τα serum λειτουργούν ταυτόχρονα με την κρέμα, δεν την αντικαθιστούν. Απλά η σύνθεσή τους  κάθε φορά δρα στοχευμένα, δηλαδή άλλο είναι για λάμψη, άλλο για ενυδάτωση, άλλο για πρόληψη και άλλο για την αντιγήρανση κ.α.

Δεν έχουμε περιορισμό, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε περισσότερα από ένα.

Οι γυναίκες στην Ασία εφαρμόζουν την μέθοδο «layering», όπου εφαρμόζουν καθημερινά επτά διαφορετικά προϊόντα στο πρόσωπό τους, ανάμεσα τους τρία έως τέσσερα serum. Είναι ιδανικό να ξεκινήσουμε την χρήση τους από την ηλικία των 30, όπου έχουμε και τα πρώτα σημάδια κούρασης.

Πώς πρέπει να χρησιμοποιούμε ένα serum;

Σωστό είναι να χρησιμοποιούμε ενυδατική κρέμα προσώπου και serum της ίδιας σειράς και εταιρείας, γιατί θα υπάρχει καλύτερη δράση. Μετά το μπάνιο ή τον καθαρισμό του προσώπου, είναι η καλύτερη στιγμή να τοποθετήσουμε το serum στο πρόσωπο μας. Μικρή ποσότητα, εφαρμογή με κυκλικές κινήσεις και φυσικά δεν αφήνουμε την περιοχή του λαιμού και το ντεκολτέ.

Έτσι φίλες μου, εάν είναι η πρώτη φορά που θα επενδύσετε σε ένα προϊόν serum, καλό είναι να συμβουλευτείτε έναν ειδικό, ο οποίος θα σας προτείνει το κατάλληλο προϊόν για εσάς και αυτό το οποίο έχει ανάγκη η επιδερμίδα σας.

Επωφεληθείτε την περίοδο των εκπτώσεων και αγοράστε ένα serum! Θα κάνετε ένα δώρο σε εσάς και στην επιδερμίδα σας.

 

Σύνταξη: Ιωάννα Μαργέλη (Beauty Editor & Fashion Illustrator with Beauty Products)

Follow: @makeup_illustrations

Επιμέλεια: Γιάννης Παπαδόπουλος

Follow & Like: Nancy’s Blog @nancysblogspot

Περί Ιωάννα Μαργέλη

Ιωάννα Μαργέλη
Η τέχνη είναι διαχρονική και μέσα από αυτή χρησιμοποιώντας τα καλλυντικά τα οποία αντιπροσωπεύουν το εφήμερο, φτιάχνω έργα τέχνης. Η δημιουργία αυτής της στήλης, έχει ως απώτερο σκοπό κάθε εβδομάδα να σας παρουσιάζω καινούργια προϊόντα ομορφιάς, να φτιάχνουμε ωραία έργα και να ανταλλάσσουμε απόψεις γύρω από την ομορφιά και την τέχνη. Είμαι η Μαργέλη Ιωάννα, Beauty Editor and Fashion Illustrator with Beauty Products. @makeup_illustrations #drawingwithbeautyproducts

Δείτε Επίσης

face

Ο σωστός καθαρισμός προσώπου, ενάντια στην Ατμοσφαιρική ρύπανση.

Θα σας παρουσιάσω το βασικό κομμάτι στην περιποίηση του προσώπου για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής …