Δευτέρα , 6 Δεκεμβρίου 2021
Αρχική / Κοινωνικά / Κριός: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του και με ποια ζώδια ταιριάζει;
Κριός: χαρακτηριστικά του ζωδίου της φωτιάς

Κριός: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του και με ποια ζώδια ταιριάζει;

Pen 21 ΜΑΡΤΙΟΥ – 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ο Κριός ανήκει στα ζώδια της Φωτιάς, χαρακτηρίζεται από δημιουργικότητα, δυναμισμό και ευθύτητα. Ένα ζώδιο παθιασμένο με την δημιουργία, παθιασμένο με την ποιότητα και φυσικά ζει την ζωή του στο έπακρον. Παίρνει πρωτοβουλίες και ρίσκα, θέλει να ζει την κάθε στιγμή με «extreme» θα λέγαμε τρόπο. Του αρέσει να δοκιμάζει τα πάντα και θυσιάζει πολλά για μια εμπειρία ή για ένα ταξίδι. Είναι ένας τύπος έξω καρδιά!

Πως είναι ο Κριός στις ερωτικές του σχέσεις;

Αν ένας Κριός έχει δυνατά συναισθήματα για σένα, θα κάνει άπειρα πράγματα για να στο δείξει στην πράξη. Όμως, μην του περιορίσεις τα θέλω του και την ανεξαρτησία του, γιατί τότε μη τον είδατε, μη τον ακούσατε. Για να λέμε και την αλήθεια μας, είναι λίγο ζηλιαρόγατος και μπορεί να φανεί λίγο καταπιεστικός, αλλά μην ανησυχείς γιατί όλα αυτά γίνονται επειδή έχει αισθήματα το παιδί!

Είναι η ρομαντική ψυχή!

Θα σου φέρει λουλούδια, σοκολατάκια και τα συναφή, αλλά επιθυμεί και η σύντροφός του να διαθέτει ρομαντισμό. Δεν ξεχνά ποτέ σημαντικές ημερομηνίες για τη σχέση του και φροντίζει πάντα τον άνθρωπό του.

Είναι πιστός, αρκεί να…

Ο Κριός ανήκει κατά βάση στα πιστά ζώδια, αρκεί να κρατάς την σπίθα ζωντανή! Κοινώς, να του κρατήσεις το ενδιαφέρον, κάνοντας μικρές χειρονομίες όπως μικροεκπλήξεις και γενικώς να έχεις αυθορμητισμό και δυναμικότητα.

Ο Κριός θέλει ένα σύντροφο που να παίρνει πρωτοβουλίες, να προτείνει τρόπους ανανέωσης για την σχέση τους και πάνω απ’ όλα αναζητά ένα σύντροφο αποφασιστικό (το τονίζω αυτό!). Πιστεύει πως η αγάπη αποδεικνύεται με τις πράξεις και ποτέ με τα λόγια, για αυτόν τον λόγο είναι περιποιητικός και δείχνει με τον τρόπο του, πως πάντοτε θα προσπαθεί για σένα.

Τα αρνητικά στοιχεία του Κριού

Είναι υπερβολικά κτητικός και ζηλιάρης και θα εκφράσει την ζήλια του και μάλιστα με έντονο τρόπο.  Μην δώσεις αλλού την προσοχή σου, γιατί το μεγαλοπρεπές Κριάρι θα ενοχληθεί αφάνταστα. Κι επειδή είναι λίγο «Drama Queen»,  μπορεί σου κάνει σκηνή  ζηλοτυπίας.

Είναι απρόβλεπτος – να τα περιμένεις όλα

Ως ζώδιο της Φωτιάς, θα μπορούσα να πω πως είναι αρκετά εριστικός. Κοινώς, νευριάζει εύκολα και εκφράζει με πολύ έντονο τρόπο τα συναισθήματά του. Όπως προανέφερα, ο Κριός χαρακτηρίζεται από ευθύτητα που αυτό θεωρείται θετικό, αλλά και αρνητικό.

Όταν ένας Κριός ασκεί κριτική μπορεί να φανεί προσβλητικός, όμως είναι αληθινός. Δεν πρόκειται ποτέ να σου πει αυτό που επιθυμείς να ακούσεις. Δεν είναι ιδιαίτερα προσαρμοστικό ζώδιο, διαθέτει έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα και αυτό εμφανίζει προς τα έξω. Προτιμά να περνά τον χρόνο του με άτομα που διαθέτουν ευθύτητα, τολμηρότητα και που έχουν κοινές επιθυμίες στην ζωή. Είναι επίμονος, εγωιστής και  όταν έχει σχηματίσει άποψη για κάτι, δεν του αλλάζεις με κανένα τρόπο την αρχική του γνώμη. Είναι αγύριστο κεφάλι!

Ποια είναι τα θετικά χαρακτηριστικά του Κριού;

Είναι συνεπέστατος και ολοκληρώνει με επιτυχία οποιαδήποτε δουλειά του ανατεθεί. Προσφέρει στήριξη στις φιλικές, αλλά και στις ερωτικές του σχέσεις και επιθυμεί πάντοτε να έχει επιτυχίες σε όλους τους τομείς. Δεν συμπαθεί την αποτυχία, γι’ αυτό και προσπαθεί αρκετά για να επιτύχει τον στόχο του.

Ένας Κριός γνωρίζει καλά πως να σας κάνει να γελάσετε

Ένα επίσης θετικό χαρακτηριστικό του είναι το ιδιαίτερο χιούμορ του (εντάξει, μπορεί να ξεφύγει μερικές φορές, αλλά ας το προσπεράσουμε αυτό εφόσον μιλάμε για τα θετικά του!). Είναι λάτρης των λεγόμενων «κρύων αστείων», λατρεύει τα λογοπαίγνια, του αρέσει κάθε είδους χιούμορ, αλλά ο ίδιος προτιμά το μπλακ χιούμορ ή το έξυπνο χιούμορ. Επιπρόσθετα, στα θετικά του προσμετράται και το γεγονός ότι σου δείχνει πάντα πως να εκτιμάς την ζωή και να την ζεις όσο πιο έντονα μπορείς. Εδώ που τα λέμε είναι καλό να ξεφεύγουμε και λίγο από την καθημερινότητα, έτσι δεν είναι;

Ένας Κριός είναι προετοιμασμένος για οτιδήποτε. Είναι πάντα ετοιμόλογος και έχει ισχυρά επιχειρήματα. Μπορεί να συζητήσει για πολλών ειδών θέματα, καθώς ψάχνει και διαρκώς μαθαίνει ακόμα και για πράγματα που δεν τον ενδιαφέρουν, καθώς θέλει να είναι μέσα σε όλα.

 

Ταιριάζει (Ιδανικά) με: Λέων, Τοξότη.

Ταιριάζει (Λιγότερο) με: Δίδυμο,  Ζυγό, Υδροχόο, Αιγόκερω, Σκορπιό, Κριό.

Δεν Ταιριάζει με: Καρκίνο, Ιχθύ, Παρθένο, Ταύρο.

 

Σύνταξη: Μαρίλια Λιαποπούλου

Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & Like Nancy’s Blog & @nancysblogspot

Περί Μαρίλια Λιαποπούλου

Είμαι η Μαρίλια Λιαποπούλου και λατρεύω να ασχολούμαι με τα ζώδια. Αγαπώ τα ταξίδια και οτιδήποτε vintage . Έμπνευσή μου; Τα συναισθήματά μου!

Δείτε Επίσης

Κανενός η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα! [QUOTE]

Κανενός η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, γιατί όπως υπάρχει το καλό, υπάρχει και …

Ελλάδα μου, πάλι σε καίνε οι άθλιοι. Ποιοι φθονούν την ομορφιά σου;

Ελλάδα μου, ακόμα ένα καλοκαίρι που σε καίνε οι άθλιοι. Κλαις για τα παιδιά σου …

Θρήνος: Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος

Τόλης Βοσκόπουλος: Φτωχότερο είναι από σήμερα το ελληνικό τραγούδι – Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 …

Ενδοοικογενειακή βία: Δε θα σου πω φύγε, θα σου πω σκέψου!

Ενδοοικογενειακή βία: Δε θα σου πω φύγε, θα σου πω σκέψου!

Η ενδοοικογενειακή βία, είναι ένα έντονο φαινόμενο της κοινωνίας μας, που δυστυχώς, δεν είναι λίγες …