Σάββατο , Απρίλιος 20 2019
Αρχική / Art & Beauty / Πως θα κάνεις μόνη σου το μακιγιάζ των 90s για σούπερ chic εμφανίσεις;
Μακιγιάζ 90s για chic εμφανίσεις

Πως θα κάνεις μόνη σου το μακιγιάζ των 90s για σούπερ chic εμφανίσεις;

Pen Μολύβι ματιών, περίγραμμα χειλιών και καφέ κραγιόν αποτελούν τα χαρακτηριστικά του μακιγιάζ των 90s. Φέτος, είναι η αγαπημένη μου χρόνια όσον αφορά την χρωματική παλέτα στη μόδα, αλλά και στο μακιγιάζ. Αγαπώ πολύ το καφέ και όλες τις αποχρώσεις του.

Φέτος, λοιπόν, βρίσκουμε το αγαπημένο καμηλό χρώμα στα ρούχα και όπως είναι φυσικό τα χρώματα αυτά θα κυριαρχήσουν και στο μακιγιάζ το οποίο τώρα εμπνέεται από τα ένδοξα 90s, αλλά με μια πιο φρέσκια ματιά.

Όλες μπορούμε να θυμηθούμε το χαρακτηριστικό μακιγιάζ της Σίντι Κρόφορντ με το μαύρο μολύβι στο εσωτερικό των ματιών και το μολύβι χειλιών με το καφέ κραγιόν. Απλά τώρα, τα εφαρμόζουμε διαφορετικά.

Στην εποχή των 90s, δεν υπήρχε περίπτωση μια κοπέλα να μην είχε μέσα στην τσάντα της ένα μαύρο μολύβι ματιών και ένα καφέ κραγιόν.

Όμως, τότε δεν γνώριζε ότι το μαύρο μολύβι στην εσωτερική πλευρά των ματιών τα κάνει να φαίνονται μικρότερα. Μπορεί να κάνουν κοντράστ και να δίνουν ένταση, αλλά σίγουρα δεν θέλουμε να τα μάτια μας να δίνουν την αίσθηση ότι έχουν μικρύνει.

Tip!

  • Μια ήπια απόχρωση, όπως το καφέ μπορούν να μας δώσουν την λύση. Ολοκληρώνουμε με ένα ωραίο Smokey μακιγιάζ σε γήινους τόνους.

Υπάρχουν αρκετές παλέτες, με τις οποίες μπορούμε να δημιουργήσουμε το αποτέλεσμα που ταιριάζει καλύτερα σε εμάς.

Μολύβι χειλιών VS απόχρωση κραγιόν!

Δίνουμε ωραίο σχήμα στα χείλη μας, τονίζοντας το περίγραμμά τους, όμως αυτό που κάνει την διαφορά είναι η απόχρωση. Την εποχή των 90s η απόχρωση ήταν μέχρι και δυο τόνους πιο έντονη από το κραγιόν (προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου). Φέτος επιλέγουμε την ίδια απόχρωση με το κραγιόν και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό. Τα κραγιόν, όπως είπα είναι σε ζεστούς καφέ τόνους και η υφή του είναι ματ, σε αντίθεση με τα gloss.

Το μακιγιάζ με αναφορές 90s δεν θέλει λάμψη.

Προσωπικά το συγκεκριμένο μακιγιάζ το λατρεύω και είναι αυτό που επιλέγω καθημερινά και σίγουρα ταιριάζει σε όλες! Γιατί, πόση λάμψη θα βάλεις βρε παιδί μου στο πρόσωπο σου; Είναι δυνατόν πρωί πρωί να λαμπυρίζει σαν Χρυσαλλίδα;

 

Σύνταξη: Ιωάννα Μαργέλη (Beauty Editor & Fashion Illustrator with Beauty Products)

Follow: @makeup_illustrations

Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & LikeNancy’s Blog @nancysblogspot

Περί Ιωάννα Μαργέλη

Ιωάννα Μαργέλη
Η τέχνη είναι διαχρονική και μέσα από αυτή χρησιμοποιώντας τα καλλυντικά τα οποία αντιπροσωπεύουν το εφήμερο, φτιάχνω έργα τέχνης. Η δημιουργία αυτής της στήλης, έχει ως απώτερο σκοπό κάθε εβδομάδα να σας παρουσιάζω καινούργια προϊόντα ομορφιάς, να φτιάχνουμε ωραία έργα και να ανταλλάσσουμε απόψεις γύρω από την ομορφιά και την τέχνη. Είμαι η Μαργέλη Ιωάννα, Beauty Editor and Fashion Illustrator with Beauty Products. @makeup_illustrations #drawingwithbeautyproducts

Δείτε Επίσης

face

Ο σωστός καθαρισμός προσώπου, ενάντια στην Ατμοσφαιρική ρύπανση.

Θα σας παρουσιάσω το βασικό κομμάτι στην περιποίηση του προσώπου για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής …