Σχέση Κριός με Κριό!

Κριός με Κριό: Μια σχέση ασύμβατη ή μήπως αξιοζήλευτη;

Pen Κριός με Κριό, σαν να λέμε Φωτιά με Φωτιά… Πώς να είναι άραγε αυτή η σχέση; Θα σου πω εγώ! Είναι άκρως εκρηκτική με μπόλικο πάθος, περιπέτεια, αλλά και πολύ δράμα. Ομιλούμε για την απόλυτη ερωτική κυριαρχία και την απόλυτη φλόγα. Για να δούμε, όμως, μπορούν αυτοί οι δυο να έχουν έναν ευτυχισμένο και μακροχρόνιο δεσμό ή θα κυριαρχήσει ο εγωισμός τους;

  Κριός με Κριό στη σχέση!

Ο Κριός, σαν ζώδιο της Φωτιάς χαρακτηρίζεται από έντονα συναισθήματα, πάθος, αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Σε μια τέτοια σχέση όπου έχουμε δυο ίδια ζώδια είναι δύσκολη η συμβίωση, αλλά όχι απίθανη. Υπάρχει πολύ πάθος, κυριαρχεί το συναίσθημα και ο αισθησιασμός, όμως, δεν λείπουν οι έντονοι τσακωμοί και το πείσμα.

Ποια είναι τα αρνητικά στοιχεία της σχέσης αυτής;

Όταν υπάρξει τσακωμός κανείς από τους δυο δεν πρόκειται να υποχωρήσει και πιστέψτε με θα είναι πολύ ισχυρός τσακωμός, όπως όλοι οι τσακωμοί τους. Είναι και οι δύο ιδιαίτερα κτητικοί και δεν αφήνουν ο ένας στον άλλον περιθώρια ανεξαρτησίας, κάτι που είναι εύκολο να διαλύσει αυτή τη σχέση. Έπειτα είναι και οι δυο χειριστικοί χαρακτήρες, δεν σέβονται τα θέλω του άλλου, διότι θέλουν και οι δύο σε αυτή την περίπτωση να έχουν τον έλεγχο ή κοινώς το πάνω χέρι στη σχέση.

Τα θετικά της σχέσης μεταξύ δύο Κριών!

Ας μην ξεχνάμε, όμως, ότι υπάρχουν πολλά που τους ενώνουν. Είναι από κοινού πιστοί (εκτός αν δεν επιβεβαιώνονται συχνά και οι δύο) και αφοσιωμένοι στο να κάνουν ο ένας τον άλλον χαρούμενο. Είναι και οι δύο φιλόδοξοι και δημιουργικοί και οδηγούν πάντοτε ο ένας τον άλλον στην επιτυχία. Είναι τρυφεροί, δοτικοί και μοιράζονται τα όνειρα για το κοινό τους μέλλον. Πάντα θα παίρνουν πρωτοβουλίες για να ανανεώσουν την σχέση τους είτε με ένα ταξίδι, είτε με μικροεκπλήξεις. Αυτή η σχέση δεν θα είναι ποτέ βαρετή. Τέλος από αυτή τη σχέση δεν θα λείψουν τα κοπλιμέντα και οι κολακίες, θα υπάρχει από κοινού σεβασμός και θα κάνουν ο ένας τον άλλον να νιώθει ξεχωριστός.

Πως είναι το σεξ μεταξύ δύο Κριών;

Κάνει πολύ ζέστη ή μου φαίνεται; Το σεξ αυτών των δύο είναι φλογερό, παθιασμένο και έχει ποικιλία. Ο Κριός γενικότερα αγαπά το αργό και αισθησιακό σεξ και είναι λάτρης των προκαταρτικών. Μαζί ταξιδεύουν σε έναν κόσμο ηδονής, συναισθημάτων και πάθους. Επίσης να αναφέρω, πως εκτός από το πάθος, τους αρέσει και το παιχνίδι στο σεξ, δηλαδή η εναλλαγή και η ποικιλία. Αυτό το σεξ δεν είναι βαρετό. Έχουν και οι δύο υψηλή επίδοση, εφόσον βάζουν όλη τους την «μαεστρία», απολαμβάνουν το αργό και βασανιστικό σεξ, με ένταση και ισχυρά συναισθήματα. Ενδιαφέρεται για την προετοιμασία που θα κάνει η σύντροφός του, όπως αισθησιακά εσώρουχα, αισθησιακό χορό κ.ά. Επίσης του αρέσει αρκετά να κάνει σεξ μετά τον τσακωμό . Εντάξει δεν είπαμε να έρθετε και στα μαχαίρια, αλλά μια μικρή λογομαχία είναι ό,τι πρέπει για να του κερδίσεις την προσοχή.

Τους Κριούς τους εξιτάρει η αντίσταση και με αυτό εννοώ το κυνηγητό. Αν του αντιστέκεσαι και δεν τον αφήνεις να σε αγγίξει, τότε τον φούντωσες και όταν σε πιάσει δεν φεύγεις από τα χέρια του. Επίσης τον εξιτάρει η σοβαροφάνεια και επειδή οι θηλυκές Κριοί διαθέτουν αυτό το χαρακτηριστικό, τότε έχει γίνει η αρχή για να του εξάψεις την ερωτική του διάθεση. Τέλος η γυναίκα Κριός νιώθει προστασία και σιγουριά  στην αγκαλιά του, κάτι που είναι απαραίτητο στο σεξ. Εκείνος λατρεύει την αυτοπεποίθηση της και τον αισθησιασμό της.

Μπορεί να στεριώσει ένας γάμος μεταξύ δύο Κριών;

Ένας Κριός δεν λέει εύκολα το ναι, όμως, εδώ έρχομαι εγώ να καταρρίψω τα στερεότυπα. Ο Κριός θα πει εύκολα το ναι σε έναν Κριό, διότι κυριολεκτικά παντρεύεται τον εαυτό του. Εντάξει θα υπάρχουν πολλά αρνητικά, αλλά σε πληροφορώ και πολλά θετικά. Δε λέω θα έχουν τα σκαμπανεβάσματά τους, αλλά θα περιποιούνται ο ένας τον άλλον και ο άντρας Κριός θα είναι πολύ ρομαντικός, θα εκτιμά και θα αγαπά πολύ την γυναίκα Κριό. Θα της κάνει δώρα,  δεν θα της χαλάει χατίρι και δεν θα σταματάει να την διεκδικεί.

Εκείνη από την άλλη θα διατηρήσει την έντονη προσωπικότητά της, αλλά αυτό αρέσει πολύ στον άντρα Κριό. Με την περιποίησή της θα τον κάνει να νιώθει ιδιαίτερο, θα τον γοητεύει με τις γνώσεις της και την οξυδέρκειά της.

Δυστυχώς όλα αυτά θα είναι στην αρχή! Μετά η γυναίκα Κριός δεν θα αντέξει την καταπίεση και τον εγωισμό του άνδρα Κριού. Ο άνδρας Κριός δεν θα αντέχει την γκρίνια της  και την κτητικότητά της και εδώ ξεκινούν οι τσακωμοί, οι  οποίοι θα είναι συχνοί . Η γυναίκα Κριός, επειδή είναι ιδιαίτερα κυκλοθυμική θα ξεσπά εύκολα στον σύντροφό της Κριό, κάτι που θα του κακοφανεί διότι ο Κριός επιδιώκει έναν ήρεμο και χωρίς εντάσεις γάμο.

Οι πιθανότητες απιστίας στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι υψηλές. Ειδικά, εαν παραλειφθούν οι κολακίες και η επιβεβαίωση και εισέλθει η μιζέρια  και η γκρίνια. Όμως, παρ’ όλα ταύτα αν προσαρμοστούν και σεβαστούν ο ένας τις επιθυμίες του άλλου, τότε αυτός ο γάμος μπορεί να είναι επιτυχημένος.

 

Σύνταξη: Μαρίλια Λιαποπούλου

Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & Like Nancy’s Blog & @nancysblogspot

Περί Μαρίλια Λιαποπούλου

Είμαι η Μαρίλια Λιαποπούλου και λατρεύω να ασχολούμαι με τα ζώδια. Αγαπώ τα ταξίδια και οτιδήποτε vintage . Έμπνευσή μου; Τα συναισθήματά μου!

Δείτε Επίσης

Πάτρα: H στιγμή που το περιπολικό φτάνει στο Ρίο με το 20 μηνών κοριτσάκι- ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Η στιγμή που αστυνομικοί σώζουν 20 μηνών κοριτσάκι- ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία νωρίτερα σήμερα το πρωί στην Πάτρα για τη γρήγορη μεταφορά ενός κοριτσιού 20 …

Μαθήματα ζωής που μας διδάσκουν τα παιδιά μας!

Μαθήματα ζωής που μας διδάσκουν τα παιδιά μας!

Μαθήματα ζωής που μας διδάσκουν τα παιδιά μας! Όταν φέρνουμε μία νέα ζωή στον κόσμο, …

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Η Χρύσα Ηλιάδου είναι ένα κορίτσι 20 χρονών, που είχα τη χαρά να γνωρίσω μέσα από …

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

(Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ορεστιάδας) Μετά τη …

Verified by ExactMetrics