Ποια χαρακτηριστικά έχει ο Ταύρος;

Είναι ταύρος; Δες τι πρέπει να προσέξεις αν θες να κρατήσει η σχέση σας!

Pen Ο Ταύρος ανήκει στα ζώδια της γης για αυτό και χαρακτηρίζεται από σταθερότητα, πραότητα και ισχυρογνωμοσύνη. Είναι ένα ζώδιο που απολαμβάνει την πολυτέλεια και την καλή ζωή. Αγαπάει το καλό φαγητό και την καλοπέραση. Είναι λάτρης των υλικών αγαθών και φιλοχρήματος. Έχει πρακτικό μυαλό για αυτό και δεν είναι σπάταλος.

Προτιμά την ποιότητα και όχι την ποσότητα. Είναι ένας άνθρωπος προσγειωμένος και ενεργεί πάντα με τον σωστό τρόπο.  Πάντα επεξεργάζεται και εξετάζει οποιοδήποτε θέμα προτού πράξει αναλόγως. Θεωρείται πολύ προσεκτικός σε όλα τα θέματα ακόμη και στον έρωτα.

Όσον αφορά τις ερωτικές του σχέσεις!

Είναι θερμός, υποστηρικτικός, τρυφερός και γενναιόδωρος. Προτιμά τις σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις και δεν θα αναζητούσε ποτέ μια περιστασιακή σχέση. Από την άλλη είναι υπερβολικά κτητικός και προτιμά να είναι με το ταίρι του παντού. Διακρίνεται για την καχυποψία του, γι’ αυτό και μερικές φορές μπορεί να γίνει καταπιεστικός. Είναι υπερβολικά πεισματάρης και είναι δύσκολο κάποιος να του αλλάξει την γνώμη ακόμα και ο/η σύντροφός του.

Είναι τρομερά επίμονος και δεν εγκαταλείπει ή δεν υποχωρεί ποτέ. Προτιμά τις γυναίκες/άντρες με ποιότητα και δεν θα σπαταλήσει τον χρόνο του για ανθρώπους χωρίς εκλεπτυσμό ή φινέτσα. Γι’ αυτό και όποιος  επιλέξει ερωτική σχέση με ταύρο θα περάσει από πολλά τεστ.

Στην αρχή θα έχει μια ουδέτερη στάση απέναντι στον σύντροφό του και η συμπεριφορά του θα είναι ψυχρή για να δει αν είστε αρκετά υπομονετικοί μαζί του. Αν δει ότι μπορείτε να υπομείνετε τα πάντα, τότε θα αρχίσει να γίνεται πιο τρυφερός .

Ένας Ταύρος δεν ανοίγεται εύκολα και δεν εξωτερικεύει τα συναισθήματά του με μιας. Θέλει αρκετό χρόνο να προσαρμοστεί σε μια καινούργια σχέση, όταν όμως νιώσει οικειότητα με σας θα το αντιληφθείτε από τον τρόπο που σας μιλάει και από τον τρόπο συμπεριφοράς του. Θα δείτε ότι δεν φοβάται να μοιραστεί τις φοβίες του, τα θέλω του και τα συναισθήματά του.

Ο Ταύρος επιθυμεί ρομαντισμό στη σχέση του, κυρίως τον παλιομοδίτικο ρομαντισμό. Του αρέσουν οι μικρές, αλλά και ευγενείς κινήσεις. Αγαπά πολύ τα δώρα (ιδίως αν είναι σοκολάτες, διότι λατρεύει οτιδήποτε φαγώσιμο), εκτιμά όμως και τα μικρά, αλλά με συναισθηματική αξία δωράκια

Επίσης θα εκτιμήσει πολύ την χειρονομία, διότι του αρέσει πολύ να νιώθει ξεχωριστός με οποιονδήποτε τρόπο και λατρεύει όταν ο/η σύντροφός του, τον φροντίζει ιδιαίτερα. Πιστεύει πως η αγάπη αποδεικνύεται μέσω της πράξης και δεν πιστεύει στα λόγια. Οι κινήσεις ή οι εκπλήξεις τον συναρπάζουν και τονώνουν τον εγωισμό του καθώς νιώθει ιδιαίτερος και σημαντικός.

Ο Ταύρος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο παρελθόν του!

Ο Ταύρος θεωρείται ιδιαίτερα προσκολλημένος με το παρελθόν του, αλλά διστάζει να μιλήσει για οποιαδήποτε σχέση τον πλήγωσε. Συνήθως κρατάει επαφές με πρώην σχέσεις του, διότι δεν μπορεί να αφήσει το παρελθόν πίσω και έχει τρομερό εγωισμό. Προτιμά να έχει έστω φιλικές σχέσεις με πρώην συντρόφους και θέλει πάντα να μαθαίνει πως κυλά η ζωή τους μετά από αυτούς.

Δυσκολεύεται πολύ με τις αλλαγές τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα ερωτικά του, γι’ αυτό και όταν εγκαταλείπει ή εγκαταλειφθεί από μια σχέση, του είναι δύσκολο να προχωρήσει σε επόμενη.

Όσον αφορά έναν γάμο!

Οι ταύροι δεν είναι ιδιαίτερα προσαρμοστικοί! Θα λέγαμε μάλιστα ότι ο ταύρος είναι παραδοσιακός και πιστεύει πως πάντα πρέπει να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Ως σύζυγος ενός Ταύρου πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για πολλά, Ως καλοφαγάς ο ταύρος θέλει έναν σύζυγο νοικοκύρη και να ξέρει να εκτιμάει το καλό φαγητό.

Στον γάμο του είναι τρυφερός, αλλά και απαιτητικός και θέλει να ασκεί τον έλεγχο στα πάντα. Ως γονιός πιστεύει στην περιορισμένη ατομική ελευθερία και προσδοκά την επιτυχία σε όλους τους τομείς. Ως ζώδιο της γης βάζει σε προτεραιότητα οτιδήποτε πρακτικό απαιτεί ένα σπίτι και έχουν ανάγκη να ζουν σε ένα όμορφο περιβάλλον.  Τέλος έχει υψηλές προσδοκίες και επιθυμεί την τέλεια οικογένεια. Αγαπά την τάξη και την σειρά, είναι σχολαστικός , μισεί την ακαταστασία και τις «μισές δουλειές.»

 

Σύνταξη: Μαρίλια Λιαποπούλου

Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & Like Nancy’s Blog & @nancysblogspot

Περί Μαρίλια Λιαποπούλου

Είμαι η Μαρίλια Λιαποπούλου και λατρεύω να ασχολούμαι με τα ζώδια. Αγαπώ τα ταξίδια και οτιδήποτε vintage . Έμπνευσή μου; Τα συναισθήματά μου!

Δείτε Επίσης

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Η Χρύσα Ηλιάδου είναι ένα κορίτσι 20 χρονών, που είχα τη χαρά να γνωρίσω μέσα από …

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

(Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ορεστιάδας) Μετά τη …

νοσοκομείο

Προσευχήσου για αυτούς που κάνουν Χριστούγεννα στο νοσοκομείο!

Δεν είναι όλα δεδομένα στην ζωή. Όπως δεδομένο δεν είναι ότι όλοι κάνουν γιορτές στα …

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Verified by ExactMetrics