Τρίτη , 5 Δεκεμβρίου 2023
χωρισμός

Top 10 τραγούδια χωρισμού. Αφού και οι χωρισμένοι έχουν ψυχή!

PenΣε πλήγωσε όταν σου ζήτησε να χωρίσετε, εσύ δεν θα χωρίσεις όπως πρέπει; Με τραγούδια πόνου φυσικά, πως αλλιώς θα το νιώσεις;

Αλίμονο σε αυτούς που πονάνε με ξένα τραγούδια, αν δεν ακούσεις το λαϊκό σου και δεν πάρεις τηλέφωνο την κολλητή και τον κολλητό σου δεν νιώθεις χωρισμό. Η Άντζελα είχε πει: «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ». Εμείς όμως θα το γιορτάσουμε, η ζωή είναι μικρή!

top 10.

Ήρθε το τέλος της σχέσης σας, δεν σε κράτησε στα δύσκολα και σε άφησε να πέσεις. Μην τον συγχωρήσεις και γυρίσεις πίσω. Όταν τελειώνει μια αγάπη δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Το μόνο που μπορείς, είναι να τραβήξεις μια μεγάλη «Κόκκινη γραμμή»…

Top 9.

Σου είπε να μείνετε φίλοι και εσύ έπεσες στα πατώματα από την υποκρισία που σου έδωσε απλόχερα. Έτσι είπε και η Νατάσα στον Πασχάλη και έγινε σουξέ. Βάλτο τέρμα και τραγούδησε το… Όχι δεν θέλουμε τέτοιους φίλους.

 

top 8:

Του τα έδωσες όλα και εσύ έμεινες στον άσσο, δεν σε σκέφτηκε ούτε εσένα, ούτε όσα του έδωσες. Μην στεναχωριέσαι το είπε και η Βανδή και έγινε επιτυχία. 

Top 7.

Έναν εαυτό έχεις και σου αξίζει. Μην το χαραμίζεις, φύγε για σένα να νιώσεις καλά. Έτσι κ αλλιώς όλα τα λάθη, τα έριχνε σε σένα. 

top 6.

Σε απάτησε και χωρίσατε, βρήκε άλλη και σε ξέχασε. Δεν θα του ευχηθείς τα «χειρότερα»; Επίσης, να του εύχεσαι να θυμάται τις ωραίες σας στιγμές και να πονάει διπλά από εσένα. 

Top 5.

Δεν μπορείς να δεχτείς ότι τελειώσατε, νομίζεις πως είναι για λίγο και μετά θα είστε ξανά όπως πριν. Μα εξαφανίστηκε από την ζωή σου και εσύ έμεινες εκεί να κλαις παρέα με την μουσική. Βάλε, λοιπόν, τον Αντώνη Ρέμο και θα νιώσεις την ταύτιση.

Top 4.

Σε συγκρίνει και μετά σε πετάει από την ζωή της με το έτσι θέλω. Πως τολμάει να συγκρίνει εσένα που της έδωσες τα πάντα; Αν δεν ακούσεις Βέρτη χωρισμό δεν θα νιώσεις. Πες τα Νικόλα…

Top 3.

Αισθάνεσαι ότι πλέον δεν έχεις θέση εδώ και δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις. Καλύτερα να φύγεις και να χωρίσετε, αφού δεν μπορείς ούτε ένα λεπτό να μείνεις δίπλα στο άλλο σου μισό. Βάλε τέρμα Οικονομόπουλο και θα καταλάβεις μια ώρα νωρίτερα τον χωρισμό σας.

Top 2.

Όλα ξεπερνιούνται, δεν θα μπορέσεις να ξεπεράσεις αυτόν τον άνθρωπο; Ο Γιάννης μας έμαθε ότι και να πονέσουμε και να κλάψουμε, τελικά θα του πούμε: «Σε ξεπέρασα», μην ρωτήσεις ποιος Γιάννης, ο Πλούταρχος φυσικά. Αν πονάς, στον Πλούταρχο να πας!

Top 1.

Μας τα έλεγε η Άντζελα και εμείς δεν το πιστεύαμε. Ναι δεν γιορτάζουν οι χωρισμένοι όσο πονάνε, αργότερα όμως ανοίγουν σαμπάνιες. 

 

Τι λέτε, πάμε στα μπουζούκια; 

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Follow & Like: Nancy’s Blog & @nancysblogspot

Περί Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Είμαι η Χαρά Παναγιωτακοπούλου, κατάφερα να κάνω ένα μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα, να γίνω παιδαγωγός! Αγαπώ τα ταξίδια και ό ,τι με κάνει να νιώθω ελεύθερη, δημιουργική και ευτυχισμένη. Ζω με ό,τι γεμίζει την ψυχή μου και με κάνει να είμαι ο εαυτός μου!

Δείτε Επίσης

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Πόσα όμορφα συναισθήματα, έχουμε «θάψει», άραγε, κάτω από ηλίθιους εγωισμούς; Όταν είμαστε θυμωμένοι με …

Ο σεβασμός προς τους άλλους είναι ένδειξη αυτοσεβασμού

Ο σεβασμός προς τους άλλους είναι ένδειξη αυτοσεβασμού

Σπουδαία λέξη ο σεβασμός. Σπουδαίο πράγμα ο αυτοσεβασμός. Ο σεβασμός προς τον εαυτό μου είναι …

Σκλήρυνση κατά Πλάκας: 4η Ενημερωτική Ημερίδα ΣαμΣΚΠ Χίου [Βίντεο]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Ημερίδα Ενημέρωσης για την σκλήρυνση κατά πλάκας Χίου που διοργάνωσε …

Verified by ExactMetrics