Τα κατάφερε και πάλι η Marvel: Oι Αvengers επέστρεψαν και σπάνε ρεκόρ.

PenΜετά την επιτυχία του Ιnfinity War, την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας ένα συγκλονιστικό ρεκόρ της Μarvel καταγράφεται. Καθώς, 289 εκατομμύρια fans των υπερηρώων είχαν συντονιστεί σύμφωνα με την Walt Disney για να παρακολουθήσουν το καινούριο trailer της συνέχειας του Ιnfinity War. Αυτή την φορά όμως επέστρεψε ως Εndgame!

Η Walt Disney ευχαρίστησε το πιστό κοινό της λέγοντας:

«Σας ευχαριστούμε γιατί είστε εκεί για εμάς από την αρχή μέχρι το Endgame και κάνατε το τρέιλερ της ταινίας το πιο επιτυχημένο στην ιστορία με 289 εκατ. views τις πρώτες 24 ώρες»

Αν, λοιπόν, δεν έχεις ιδέα τι πάει να πει Avengers, τότε ίσως είναι μια περιπέτεια που πρέπει να ζήσεις. Όσα είχαν προβλεφθεί για το Infinity War και μας είχε υποσχεθεί η Μarvel, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Μια υπερταινία γεμάτη ανατροπές η οποία χαρακτηρίστηκε ως η μοναδική Villain ταινία της Μarvel.

ταινία
Φωτογραφία από: www.wall.alphacoders.com

Για να βοηθήσουμε όσους δεν γνωρίζουν…

Σύμφωνα με την Μarvel Studios:

Oι γνωστοί εκδικητές και οι σύμμαχοί τους συνέχισαν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές πολύ μεγάλες. Προέκυψε όμως, ένας νέος κίνδυνος από τις κοσμικές σκιές που ονομάζεται Θάνος. O Θάνος είναι ένας δεσπότης της δια γαλαξιακής αναστάσεως που έχει ως στόχο να συγκεντρώσει και τα έξι Infinity Stones. Ορίζονται ως αντικείμενα αδιανόητης εξουσίας τα οποία και θέλει να χρησιμοποιήσει για να επιβάλει τη στριμμένη θέλησή του σε όλη την πραγματικότητα. Τα πάντα για τα οποία οι Αγωνιστές πολέμησαν.

 Το Εndgame, λοιπόν, όπως μπορούμε να καταλάβουμε βασίζεται στην συνέχεια της ταινίας του Infinity War των Αvengers. Οι Εκδικητές είναι πρόθυμοι να αντιμετωπίσουν τον ισχυρό Θάνο, πριν από το φως της καταστροφής  που θέτει τέλος στο σύμπαν.

Τι λέτε; Θα τα καταφέρουν;

aven
Φωτογραφία από: www.wall.alphacoders.com

Φήμες λένε ότι υπάρχουν  παραπλανητικές σκηνές για να μην αποκαλυφθούν τα σπόιλερς. Όπως για παράδειγμα εκείνη του Hulk…

 

Η ταινία θα προβληθεί στους Κινηματογράφους στις 26 Απριλίου 2019.

Δείτε παρακάτω το νέο Τrailer:

 

Y.Γ. : Μην ξεχνάτε να βλέπετε τα Αfter Credits διότι θα σας φαίνονται όλα Spoilers!!!

 

 

Σύνταξη: Μαριάννα Οικονόμου

Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: screenrant.com

Follow & Like: Nancy’s Blog & @nancysblogspot

Περί Μαριάννα Οικονόμου

Οι ονειροπόλοι ποτέ δεν εγκαταλείπουν τα όνειρά τους. Η παιδικότητα είναι τόσο σπάνια που δεν προδίδεται, αλλά ούτε σε εγκαταλείπει. Μεταδίδεται με γρήγορους ρυθμούς για να θυμίζει σε όλους την μικρή αθωότητα που κρύβουν μέσα τους. Αν είχα μια ευχή σε όλη την διάρκεια της ζωής μου, θα επέλεγα όλοι να ξαναγινόντουσαν μια μέρα παιδιά.

Δείτε Επίσης

Ένα κορίτσι αποδρά από την κλειτοριδεκτομή – Αποφασίζει να ξεφύγει από τη σκληρή μοίρα του

Στην Τανζανία ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που «κόβουν» τις γυναίκες. Δεν έχει καμία σημασία …

Ποιοι θυσιάστηκαν για το καλό μας

Ποιοι άνθρωποι αυτοθυσιάστηκαν για το καλό και ποιοι για το κακό μας;

Τι να πει κανείς για όσους αυτοθυσιάστηκαν για μια Ελλάδα Ελεύθερη και τι να πει …

Πάτρα: H στιγμή που το περιπολικό φτάνει στο Ρίο με το 20 μηνών κοριτσάκι- ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Η στιγμή που αστυνομικοί σώζουν 20 μηνών κοριτσάκι- ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία νωρίτερα σήμερα το πρωί στην Πάτρα για τη γρήγορη μεταφορά ενός κοριτσιού 20 …

Μαθήματα ζωής που μας διδάσκουν τα παιδιά μας!

Μαθήματα ζωής που μας διδάσκουν τα παιδιά μας!

Μαθήματα ζωής που μας διδάσκουν τα παιδιά μας! Όταν φέρνουμε μία νέα ζωή στον κόσμο, …

Verified by ExactMetrics