Χαρακτηριστικά του διδύμου

Δίδυμος: Τα χαρακτηριστικά του πιο παρεξηγημένου ζωδίου!

Pen 21 ΜΑΪΟΥ – 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ο Δίδυμος, ως ζώδιο του αέρα χαρακτηρίζεται από ανεξαρτησία, πρωτοπορία και προσαρμοστικότητα. Είναι ίσως το πιο προσαρμοστικό ζώδιο από όλα τα υπόλοιπα. Μπορεί κυριολεκτικά να αγαπήσει τα πάντα και προσαρμόζεται με τα πάντα. Το τονίζω αυτό, διότι είναι το κύριο χαρακτηριστικό του και μπορεί να θεωρηθεί και θετικό, αλλά και αρνητικό.

Ένα ιδιαίτερα κοινωνικό ζώδιο.

Αντικοινωνικός και Δίδυμος δεν πάνε μαζί! Επίσης είναι ιδιαίτερα ομιλητικός και μπορεί να κάνει ακόμα και τον πιο κλειστό άνθρωπο να του ανοιχτεί. Εμπνέει μια οικειότητα γι’ αυτό και είναι πάρα πολύ καλός φίλος. Είναι το ζώδιο που θα σε συμβουλέψει πάντα με μια δόση χιούμορ, διότι λατρεύει να σε κάνει να γελάς ακόμα και αν είσαι στις μαύρες σου.

Διαθέτει όλων των ειδών χιούμορ και σε κάθε παρέα θα χρησιμοποιήσει το ανάλογο. Είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός με όλους και συμπαραστέκεται σε κάθε στιγμή. Επειδή είναι άνθρωπος της επικοινωνίας θα σου πει γλυκόλογα (εντάξει και ας μην ισχύουν όλες τις φορές), αλλά θέλει να νιώθεις υπέροχα για τον εαυτό σου. Πιστέψτε με, ένας Δίδυμος μπορεί με τα λόγια του να σας κάνει να νιώσετε μοναδικοί και ξεχωριστοί.

Πως είναι ένας Δίδυμος στη σχέση του;

Όσον αφορά τις ερωτικές του σχέσεις είναι ιδιαίτερα δοτικός και του αρέσει να του δίνουν αρκετή σημασία. Δεν θέλει να τον παραμελούν, θέλει αγάπη και συχνή επιβεβαίωση. Θα σου εκφράσει με έντονο τρόπο την αγάπη του και εννοείται θα σου πει τα πιο όμορφα λόγια.

Πως να κερδίσεις ένα Δίδυμο!

Για να κλέψεις την καρδιά ενός Διδύμου πρέπει να επικοινωνήσεις εγκεφαλικά μαζί του. Τι πάει να πει αυτό; Θα σας πω αμέσως… Αυτό σημαίνει πως αν ο Δίδυμος διακρίνει διακατέχεσαι από οξυδέρκεια και πνεύμα ή αλλιώς αν διαθέτεις εξυπνάδα, τότε τον κέρδισες. Ναι, δεν λέμε ότι δεν κοιτά και την εμφάνιση, αν μη τι άλλο, όμως, τον εξιτάρει το να του κρατάς το ενδιαφέρον και να τον ενθουσιάζεις με τις γνώσεις σου.

Η επικοινωνία είναι άκρως τονίζω σημαντική για μια σχέση με ένα Δίδυμο και γενικώς με τα ζώδια του Αέρα.

Μπορεί να μην φημίζεται για τις μακροχρόνιες σχέσεις του, αλλά με την σωστή επικοινωνία τον έχεις κατακτήσει.Απλά το θέμα είναι πόσο πρωτοποριακός μπορείς να γίνεις  έτσι ώστε να τον/την κρατήσεις!

Ο Δίδυμος λατρεύει να φλερτάρει ακόμα και όταν είναι σε σχέση για να καταρρίψουμε και τα στερεότυπα δεν απατάει πάντα. Όταν ένας Δίδυμος απατήσει, τότε σημαίνει ή ότι υπήρχε μονοτονία στη σχέση ή δεν λάμβανε την απαραίτητη προσοχή… Απλά θέλησε να δει αν περνάει η μπογιά του.

Έχει ο Δίδυμος αρνητικά;

Μόνο ένα; Αρχικά δεν μπορείς να πεις ότι χαρακτηρίζεται από πάθος ή τρομερό αισθησιασμό, αλλά υπάρχει το φλερτ στις σωστές δόσεις. Δεν είναι υπερβολικός στα συναισθήματά του και ας έχετε υπόψη σας ότι, όταν εκφράζει τα συναισθήματά του δεν τα εννοεί πάντοτε. Είναι απλός ενθουσιασμός, γι’ αυτό όταν δημιουργεί ερωτικές σχέσεις εκφράζεται πολύ γρήγορα και σε μικρο χρονικό διάστημα.

Χαρακτηρίζεται από επιπολαιότητα και αυτό γιατί ποτέ δεν σκέφτεται ούτε επεξεργάζεται αυτά που θα πει. Είναι άνθρωπος των λογιών και όχι πάντα των πράξεων. Διακρίνεται από ανευθυνότητα και δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στις συνέπειες των πράξεών του ακόμα και αν πληγώσουν τους γύρω του. Είναι υπερόπτης, αλαζόνας και εγωιστής. Προτιμά  όλα να λειτουργούν με τον δικό του τρόπο και δεν προσαρμόζεται πάντα στις ερωτικές του σχέσεις. Γενικώς χαρακτηρίζεται από ανωριμότητα αναποφασιστικότητα και ασυνέπεια.

Τα γενικά θετικά του χαρακτηριστικά!

Είναι πρόσχαρος , καλοσυνάτος και πάντοτε ευδιάθετος. Ο Δίδυμος πολύ συχνά αφήνει τα δικά του προβλήματα στην άκρη για να παρηγορήσει κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο που τον χρειάζεται. Έχει διάφορες πτυχές προσωπικότητας και αυτό τον κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους. Για κάθε άνθρωπο υπάρχει και μια διαφορετική προσωπικότητα, η οποία όπως αναφέραμε είναι συμβατή με τα δεδομένα κάθε ατόμου. Τέλος με την αισιοδοξία που διαθέτει κάνει τον καθένα να δει την όμορφη πλευρά της ζωής

Να σημειωθεί ότι, ως Δίδυμος μπορεί να προσαρμοστεί με οποιοδήποτε ζώδιο, όμως, δεν θα υπάρξει μακροχρόνια σχέση με τα μη ιδανικά ζώδια!

Ταιριάζει ιδανικά με: Υδροχόο και Ζυγό, Τοξότη

Ταιριάζει λιγότερο με: Λέων, Κριό, Δίδυμο.

Δεν ταιριάζει με: Παρθένο, Αιγόκερω, Ιχθύ, Καρκίνο, Ταύρο, Σκορπιό.

 

Σύνταξη: Μαρίλια Λιαποπούλου

Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & Like Nancy’s Blog & @nancysblogspot

Περί Μαρίλια Λιαποπούλου

Είμαι η Μαρίλια Λιαποπούλου και λατρεύω να ασχολούμαι με τα ζώδια. Αγαπώ τα ταξίδια και οτιδήποτε vintage . Έμπνευσή μου; Τα συναισθήματά μου!

Δείτε Επίσης

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Η Χρύσα Ηλιάδου είναι ένα κορίτσι 20 χρονών, που είχα τη χαρά να γνωρίσω μέσα από …

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

(Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ορεστιάδας) Μετά τη …

νοσοκομείο

Προσευχήσου για αυτούς που κάνουν Χριστούγεννα στο νοσοκομείο!

Δεν είναι όλα δεδομένα στην ζωή. Όπως δεδομένο δεν είναι ότι όλοι κάνουν γιορτές στα …

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Verified by ExactMetrics