Game og Thrones

GOT: Winter is here σε μια ανάλυση νέου teaser 8ης σεζόν.

Pen Μετά από όλον αυτό τον «Γολγοθά» αναμονής, το «ΗΒΟ» ανακοίνωσε επιτέλους την επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας της τελευταίας σεζόν του «Game of Thrones». Όπως καταλαβαίνετε ένα ταξίδι μετά από 8 χρόνια έφτασε στον τελικό προορισμό του.

Στις 14 Απριλίου ξεκινάει η τελική μάχη και από ότι ακούγεται αυτά τα τελευταία επεισόδια του «Game of Thrones» θα είναι σαν έξι ταινίες.

Η ύπαρξη του GOT πλέον είναι γνωστή παγκοσμίως. Ένα ξεχωριστό σενάριο  με ένα συγκλονιστικό γεγονός  ανατρέπει  ολόκληρη την πολιτική κατάσταση. Βέβαια, μετά από αυτό ξεκινάει να πυροδοτεί τον «Πόλεμο των Επτά Βασιλέων» σε ένα θανατηφόρο παιχνίδι, το «Παιχνίδι του Στέμματος». Δεν γίνεται να περιμέναμε χρονιές και χρονιές και να φωνάζαμε «Winter is Coming» και αυτό να περνούσε απαρατήρητο! Τώρα λαμβάνει το τέλος του επισήμως με μια ανακοίνωση που έγινε μέσω ενός νέου teaser trailer, το οποίο διαδραματίζεται στις κρύπτες του «Winterfell.» Ένα μέρος, ίσως, συμβολικό που κρύβει το καθορισμένο μέλλον ολόκληρου του «Westeros» στο οποίο βρίσκονται οι τάφοι όλων των μελών της οικογένειας «Stark.»

Το Teaser που θα δούμε παρακάτω φέρνει στον αέρα προηγούμενες σεζόν που οδηγούν στην αποκάλυψη που όλοι περιμέναμε.

Τα τρία γνωστά  αδερφάκια, Jon, Sansa και Arya συναντιούνται στις κρύπτες στις οποίες θα αντικρίσουν ένα απρόσμενο θέαμα, τα αγάλματα από τους δικούς τους τάφους.

Τα χαρακτηριστικά στοιχεία που εντοπίσαμε στο trailer και υποδήλωναν την μοίρα των Stark (και όχι μόνο), ήταν:

1.Η φωνή της Lyanna Stark.

Ο Τζον κρατώντας έναν πυρσό, περπατάει στις κρύπτες του Γουίντερφελ. Περνώντας μπροστά από το άγαλμα της μητέρας του διακρίνουμε ένα φτερό το οποίο πέφτει στο πάτωμα. Αμέσως μετά ακούμε τα τελευταία λόγια της μητέρας του προς τον αδερφό της και αγαπημένο μας Ned Stark… Αν θυμάστε το δείχνει στο φινάλε της έκτης σεζόν στην σκηνή που ανέβηκε στο κάστρο αντικρίζοντας την Lyanna σε άσχημη κατάσταση να του δίνει τον Jon και να του λέει «Πρέπει να τον προστατέψεις».

2.Φτερό!

Το φτερό όπως βλέπουμε στο teaser ήταν εκείνο που άφησε o Robert Baratheon στην 1η σεζόν στο πρώτο κιόλας επεισόδιο, όταν επισκέφτηκε τις κρύπτες για να τιμήσει την Lyanna. Το φτερό εμφανίζεται ξανά στην 5η σεζόν, όταν θα βρεθούν στις κρύπτες η Sansa και ο Μικροδάχτυλος.

 3.Sansa και Arya.

Εδώ ακούμε ξανά μια φωνή που θυμίζει τη φωνή της άλλης μάνας Catelyn Stark με τα κορίτσια Sansa και Arya να περπατάνε στις κρύπτες.

4.Συνάντηση 3 αδερφών.

Λίγο πριν πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση των τριών Stark, ο Jon περνά μπροστά από το άγαλμα του Ned και ακούει τα λόγια του «πατέρα» του. Όλα αυτά τα λόγια που ακούμε αφορούσαν τον Τζον και την αληθινή καταγωγή του. Έχει φτάσει η στιγμή, όμως, που θα το μάθει. Οι τρεις τους φτάνουν μπροστά στα αγάλματά τους. Τα αγάλματα αφήνουν να εννοηθεί η θύμηση των 3 Stark του παρόντος με εξαίρεση του Jon που μοιάζει αρκετά γερασμένος. Το γερασμένο άγαλμα του Jon θα μπορούσαμε να πούμε ότι δείχνει ότι μόνο αυτός θα επιβιώσει, αλλά θα δείξει… Αν και τα υπόλοιπα αγάλματα μέσα  στις κρύπτες έχουν μια μικρή αίσθηση των χαρακτήρων, χωρίς κάποια λεπτομερή απεικόνιση.

 5.Πού εξαφανίστηκε ο Βran Stark;

Η απουσία του Μπραν από το teaser trailer έχει απαντηθεί… Τότε στο επεισόδιο που η Meera Reed τον αποχαιρετά λέγοντάς του ότι είχε πεθάνει στην σπηλιά. Ο Bran είπε πως είναι κάτι άλλο πια από αυτό που ξέραμε. Καθώς τον βλέπουμε να θυμάται τον παλιό του εαυτό, πλέον είναι το νέο Κοράκι.

 Ο Πυρσός θα σβήσει, σπαθιά θα τραβηχτούν στο βάθος και ένα φτερό προειδοποιεί… Η μεγάλη παγωμένη απειλή έφτασε και παραμονεύει…

Πηγή φωτογραφίας: www.hdqwalls.com

ΝΟW Winter is here

Φτάσαμε στην τελική ευθεία του Game of Thrones. Λέγαμε ανυπομονώντας « Winter is coming» και δεν ερχόταν ποτέ. Στην τεράστια αναμονή του, παραλίγο να γίνουμε και εμείς «White Walkers», όμως δεν γίναμε!Τώρα, «Winter is here». Οι  White Walker μας προετοίμασαν και από το νέο τους ποτό γι’ αυτό!

White Walker by Johnnie Walker 

Πηγή φωτογραφίας: https://netplus.agency/

Αφού επεξεργαστήκαμε όλα αυτά, μια ψύχρα φαίνεται να καταφθάνει στις κρύπτες… Η ζοφερή έκπληξη όταν θα ανακαλύψουν οι 3 Stark ότι τα αγάλματα καθενός από αυτά στην κρύπτη υπονοούν ότι ο θάνατος είναι γύρω από τη γωνία και κοντεύει… Το φτερό της Catelyn παγώνει και ένα τεράστιο κρύο καταφθάνει. Ο καθένας έχει τα σπαθιά του και φυσικά το HBO κόβει το τρέιλερ εκεί.

  • Μήπως οι Starks θα περάσουν από την εισβολή των White Walker κατά κάποιο τρόπο;

  • Λέτε ακόμα να πεθάνουν και να επανέλθουν στη ζωή ως White Walker κι αυτοί;

 Θα υπάρξει ένα οριστικό τέλος, πράγμα που στεναχωρεί πολλούς fans, αλλά τουλάχιστον θα δούμε μια επική μάχη!!

Ας απαντήσουμε σε γνωστά και γενικά ερωτήματα.

Πόσα επεισόδια θα περιλαμβάνει η 8η σεζόν του «Game Of Thrones»;

Από όσο είναι γνωστό ξέρουμε ότι θα περιλαμβάνει 6 επεισόδια.

Πόση διάρκεια θα έχουν αυτά τα επεισόδια;

Ίσως κάτι όχι συνηθισμένο, αλλά όλα τα επεισόδια θα διαρκούν παραπάνω από 60 λεπτά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Nutter».

Πότε θα είναι η πρεμιέρα;

Στις 14 Απριλίου του 2019 θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο από τα 6 επεισόδια της σειράς. Με διάρκεια μεγαλύτερη της μιας ώρας που το HBO χαρακτηρίζει ως μια εξαλογία ταινιών.

Τι ισχύει από όσα έχουν ακουστεί;

Σίγουρα η πρεμιέρα στο κοινό θα προκαλέσει ενθουσιασμό και το τέλος της σεζόν θα αφήσει μια ικανοποίηση. Αυτό διακρίνεται από αυτά που έχει πει ο Nutter και  έχει συμπληρώσει για τους δημιουργούς. Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι όλα αυτά ισχύουν, μπορεί απλά να θέλει να κάνει ντόρο. Υπομονή και η αλήθεια θα φανεί στα επεισόδια. Οπωσδήποτε, όμως, θα υπάρξει κάτι special, μια ανατροπή γεγονότων και ίσως νέοι χαρακτήρες, αλλά θα παραμείνουν οι κλασσικοί θάνατοι που περιμένουμε πάντα. Τώρα θα μου πεις πιο special από τον ντόρο των δράκων με White Walker δεν υπάρχει, αλλά θα σου πω μόνο ότι άξιζε η αναμονή και να μην προτρέχεις…

Πόσο καιρό προετοιμάζονταν η σεζόν και γιατί τέτοια καθυστέρηση;

Για να φτάσουμε στο σημείο να έχουμε τέτοια εφέ, ήθελε τουλάχιστον 2 χρόνια. Σύμφωνα με τον Nutter απαιτούταν πολύς χρόνος δημιουργίας, κάτι που καθυστερούσε και τις σεζόν. Άλλωστε «μικρό το αντίτιμο αν σκεφτείς την εξαιρετική ποιότητα της σειράς» συμπλήρωσε.

 Μήπως όλα να είναι τελικά μια παραπλάνηση;

«Αγαπητοί Fans οτιδήποτε άλλο σας ενδιαφέρει να μάθετε θα πρέπει να περιμένετε για  περισσότερες λεπτομέρειες την  8η σεζόν, μην χάνετε την απόλαυση»

Πηγή φωτογραφίας: http://parched.asia

Κάθε Απρίλη περιμέναμε το Πάσχα! Όμως τώρα θα κάνουμε μια τεράστια εξαίρεση (θυσία θα έλεγα), επειδή πρώτα υποδεχόμαστε το GOT και μετά το μεγάλο τραπέζι!!

Θα τα ξαναπούμε μετά την μεγάλη αποκάλυψη της πρεμιέρας για την 8η σεζόν που θα είναι 14/04/19!!

«Cheers»

 

Σύνταξη: Μαριάννα Οικονόμου

Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: https://hdqwalls.com/

Follow & Like Nancy’s Blog & @nancysblogspot

Περί Μαριάννα Οικονόμου

Οι ονειροπόλοι ποτέ δεν εγκαταλείπουν τα όνειρά τους. Η παιδικότητα είναι τόσο σπάνια που δεν προδίδεται, αλλά ούτε σε εγκαταλείπει. Μεταδίδεται με γρήγορους ρυθμούς για να θυμίζει σε όλους την μικρή αθωότητα που κρύβουν μέσα τους. Αν είχα μια ευχή σε όλη την διάρκεια της ζωής μου, θα επέλεγα όλοι να ξαναγινόντουσαν μια μέρα παιδιά.

Δείτε Επίσης

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Η Χρύσα Ηλιάδου είναι ένα κορίτσι 20 χρονών, που είχα τη χαρά να γνωρίσω μέσα από …

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

(Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ορεστιάδας) Μετά τη …

νοσοκομείο

Προσευχήσου για αυτούς που κάνουν Χριστούγεννα στο νοσοκομείο!

Δεν είναι όλα δεδομένα στην ζωή. Όπως δεδομένο δεν είναι ότι όλοι κάνουν γιορτές στα …

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Verified by ExactMetrics