Πώς είναι η σχέση μεταξύ ενός Αιγόκερου κι ενός Παρθένου

Παρθένος με Αιγόκερω: Ο έρωτας αυτός δεν εκφράζεται με λόγια, αλλά με πράξεις

PenΟ Παρθένος με τον Αιγόκερω είναι ίσως από τα πιο ταιριαστά  ζευγάρια και θα με ρωτήσεις γιατί άλλα όπως θα δεις και παρακάτω αυτοί οι δυο μοιράζονται τις ίδιες απόψεις από τον έρωτα μέχρι και την εργασία (να τονίσω ότι η εργασία είναι άκρως σημαντική και για τους δυο).

Πως είναι ο Παρθένος με τον Αιγόκερω στη σχέση τους;

Αρχικά να αναφέρουμε ότι και οι δυο ανήκουν στα ζώδια της Γης. Μοιράζονται την ίδια αγάπη για την εργασία και για την καθαριότητα. Έτσι λοιπόν κατανοούμε ότι ταιριάζουν πολύ, ιδιαιτέρως στο θέμα της καθαριότητας. Ακούει ο Παρθένος ότι ο Αιγόκερως τακτοποιεί τα ρούχα του με χρωματική σειρά και εκστασιάζεται. Ναι ξέρω τι θα πεις «μα αυτοί είναι τελειομανείς» και ιδού η λέξη κλειδί στο σημερινό μας άρθρο. Η τελειομανία τους χαρακτηρίζει απόλυτα σαν λέξη, όμως με τόση εμμονή με την τακτοποίηση, την εργασία και την καθαριότητα πως τα καταφέρνουν στα αισθηματικά τους;

Η απάντηση είναι «τα καταφέρνουν εξαίσια, ο ένας κατανοεί σε μεγάλο βαθμό τον άλλο και σέβονται εξίσου την τάση για ελευθερία».

Δεν είναι υπέρ του αποπνικτικού συναισθήματος και δεν το εκφράζουν με λέξεις. Προτιμούν να δείξουν με πράξεις την αγάπη τους, χωρίς πολλά «σ’αγαπώ» και ούτω καθεξής. Σαν ζώδια διαθέτουν πολύ ωριμότητα, γνωρίζουν τι επιθυμούν από τη ζωή. Ξέρουν τον προορισμό τους και ποτέ δεν αποτυγχάνουν ακόμη και στον έρωτα.

Για εκείνους, ο έρωτας είναι ένα «task», αν θέλετε, το οποίο πρέπει να επιτευχθεί με επιτυχία.

Και επειδή δεν αντέχουν τα λάθη, όποιο σφάλμα γίνει (τύπου απάτη) τότε κανείς από τους δυο δεν θα επιστρέψει για να διορθώσει την κατάσταση. Και ναι, όπως καταλάβατε είναι πολύ απόλυτοι, ίσως και ξεροκέφαλοι. Όσον αφορά τις σχέσεις τους είναι και οι δυο διακριτικοί, όμως γνωρίζουν ότι θέλουν μακροχρόνιες σχέσεις. Ειδικά έναν Αιγόκερω ποτέ δεν θα τον δεις να κάνει περιστασιακές σχέσεις. Ο Παρθένος ίσως, αλλά σπάνια.

Στη ζωή πορεύονται προς την επιτυχία, διότι ο κύριος στόχος και των δυο είναι το χρήμα.

Για όσους δεν γνωρίζετε… ο Παρθένος και ο Αιγόκερος είναι πολύ φιλοχρήματοι σαν ζώδια. Τέλος, αυτοί οι δυο μαζί είναι ένα ισχυρό ζευγάρι με μακρά διάρκεια. Και για όσους αμφιβάλλουν, αν αυτή η σχέση θα αντέξει στον χρόνο… θα σας πω το εξής, ο δεσμός αυτός είναι «αλύγιστος» σαν ατσάλι.

Πόσο ταιριάζουν στο σεξ;

Μα τι γίνεται όταν αυτοί οι δύο έρχονται μαζί; Αρχικά να πω ότι το σεξ αυτό διαθέτει υψηλό συναίσθημα και επίδοση. Έχεις τον Παρθένο που αν το κρεβάτι έχει ζάρες δεν μπορεί να συνεχίσει. Και έχεις και τον Αιγόκερω από την άλλη που σκέφτεται το πρόγραμμα της βδομάδας. Και τις εργασίες που του έχει αναθέσει το αφεντικό του.

Παιδιά κάντε focus στον έρωτά σας και αφήστε το άγχος για την δουλειά ή τις ζάρες στο κρεβάτι (έλεος Παρθένε μου λιγάκι έλεος).

Για να ρίξεις έναν Αιγόκερω στο κρεβάτι πρέπει να παίξεις πολύ με το μυαλό του και πρέπει να ξέρεις πώς να τον χειριστείς. Να ξέρεις είναι πολύ δύσκολο… για να μην σου πω ότι θα σου ζητήσει και βιογραφικό να δει αν αξίζεις. Αν έχεις επαγγελματική καριέρα και λίγο τουπέ, τότε τον έχεις κατακτήσει.

Ο Παρθένος δεν θέλει και πολλά… είναι εύκολος. Απλά πες του τι καθαριστικά χρησιμοποιείς για να καθαρίζεις την σκόνη και τον έχεις ρίξει. Πέραν της πλάκας και οι δυο θέλουν τρόπο, δεν τα πηγαίνουν εύκολα καλά με κάποιον. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, έχουν και οι δύο υψηλά στάνταρ και εκπλήσσονται ο ένας από τον άλλον, οπότε φωτιά στα σεντόνια. Αχ τσουρουφλιστήκαμε.

Παρθένος με Αιγόκερω στον γάμο 

Πάντως μη ρωτήσετε πως έγινε η πρόταση γάμου. Ίσως ο Παρθένος να τακτοποίησε τις αποδείξεις του Αιγόκερου με αλφαβητική σειρά και εκείνος να τον ερωτεύτηκε; Ίσως ο Αιγόκερως να έκανε δώρο στον Παρθένο μια πρέσα ατμού για να μην ζαρώνουν τα ρούχα; Θα σε γελάσω, αλλά για το μόνο που είμαι σίγουρη είναι ότι πριν φτάσουν στον γάμο είχαν μακροχρόνια σχέση και ήταν καλά οικονομικά προτού κάνουν αυτό το σοβαρό βήμα στη ζωή τους.

Να τονίσω πως αυτός ο γάμος είναι και ο καλύτερος διότι δεν θα υπάρξουν ζήλιες και αν υπάρξουν από τον Αιγόκερω μόνο, αλλά όχι υπερβολικά πράγματα.

Θα υπάρχει ηρεμία και γαλήνη στο σπίτι, όλα θα είναι στη σειρά τους και δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσεις τη φράση «Παρθένε που είναι οι κάλτσες μου»; Ποτέ των ποτών. Οποιοδήποτε πρόβλημα και να έχουν είτε οικονομικό είτε επαγγελματικό, το δουλεύουν μεθοδικά και προσπαθούν να το λύσουν με ηρεμία.

Κοινό χαρακτηριστικό και τον δυο ως γονείς είναι πως και οι δυο είναι λίγο Σκρούτζ και δεν δίνουν χρήματα εύκολα.

Έτσι τα παιδιά τους θα εργάζονται από νωρίς… δεν έχει χαρτζιλίκια και τέτοια, «να πας να δουλέψεις». Δεν μπορούμε να πούμε πως θα είναι μια οικογένεια που θα ταξιδεύει συνέχεια, όμως κάθε εκδρομή τους θα είναι και επιμορφωτική. Τέλος στα παιδιά τους μαθαίνουν την ηθική, τις αξίες της ζωής και τη σημασία της σκληρής εργασίας. Διότι «χωρίς χρήματα και χωρίς κόπο δεν επιβιώνεις σε αυτόν τον κόσμο», λένε και οι δύο.

 

Διαβάστε εδώ κατά πόσο ταιριάζουν δύο Αιγόκεροι σε μια σχέση!

 

Σύνταξη: Μαρίλια Λιαποπούλου

Επιμέλεια: Γεωργία Μαυρίδου

Like us on facebook& follow us on instagram

Περί Μαρίλια Λιαποπούλου

Είμαι η Μαρίλια Λιαποπούλου και λατρεύω να ασχολούμαι με τα ζώδια. Αγαπώ τα ταξίδια και οτιδήποτε vintage . Έμπνευσή μου; Τα συναισθήματά μου!

Δείτε Επίσης

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Η Χρύσα Ηλιάδου είναι ένα κορίτσι 20 χρονών, που είχα τη χαρά να γνωρίσω μέσα από …

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

(Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ορεστιάδας) Μετά τη …

νοσοκομείο

Προσευχήσου για αυτούς που κάνουν Χριστούγεννα στο νοσοκομείο!

Δεν είναι όλα δεδομένα στην ζωή. Όπως δεδομένο δεν είναι ότι όλοι κάνουν γιορτές στα …

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Verified by ExactMetrics