Σάββατο , 8 Αυγούστου 2020
Αρχική / Κοινωνικά / Επιβεβαιώθηκε: Φεύγει ο Νίκος Μουτσινάς από το OPEN
Φεύγει από το OPEN Ο Νίκος Μουτσινάς

Επιβεβαιώθηκε: Φεύγει ο Νίκος Μουτσινάς από το OPEN

Pen Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν σήμερα το μεσημέρι η αγαπημένη ηθοποιός και κολλητή φίλη του Νίκου Μουτσινά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Στο κλείσιμο της συνέντευξή της, ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Κώστας Τσουρός, την ρώτησε αν τελικά φεύγει ο Νίκος Μουτσινάς από το OPEN και η ηθοποιός με αυθορμητισμό απάντησε «Ναι φεύγει».

Επικράτησε μια γενική αμηχανία στο πλατό, με την Ελισάβετ Κωσταντινίδου να ρωτάει αν δεν έπρεπε να το πει, αν δεν ήταν γνωστό. Η οικοδέσποινα της εκπομπής, Ναταλία Γερμανού, προσπάθησε να την βγάλει από την δύσκολη θέση, λέγοντας ότι για αυτό μιλούσαν στην αρχή της εκπομπής και ότι δεν είναι κάτι που δεν ξέρουμε.

Εκτός OPEN TV λοιπόν ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος έσκισε την τηλεοπτική σεζόν που πέρασε. Το κοινό τον αποθέωσε και οι καναλάρχες τον εκτίμησαν κάπως παραπάνω.

Το ρεπορτάζ λέει ότι ο Νίκος Μουτσινάς έχει δώσει τα χέρια με τον ΣΚΑΙ.

Εμείς να του ευχηθούμε καλό καλοκαίρι και με το καλό να επιστρέψει ακόμα πιο δυναμικά στην νέα του τηλεοπτική στέγη για να μας φτιάχνει τα μεσημέρια, όπως μόνο αυτός ξέρει!

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Nancy Avramopoulou

Nancy Avramopoulou
Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Οι τοξικοί άνθρωποι είναι λουλούδια που δεν ανθίζουν

Οι τοξικοί άνθρωποι είναι λουλούδια που δεν ανθίζουν

Σαν εκείνα τα λουλούδια που δεν έχουν μυρωδιά. Που δεν βγάζουν κάτι όμορφο στο πέρασμά …