ArtWalk ξενάγηση στην υπαίθρια γκαλερί της Πάτρας για 4η χρονιά!
Artist: Millo, photo: Penny Theodosiou

ArtWalk- ξενάγηση στην υπαίθρια γκαλερί της Πάτρας για 4η χρονιά!

Pen

Το 4ο Διεθνές φεστιβάλ της υπαίθριας τέχνης στην Πάτρα ολοκληρώθηκε και προσκαλεί τους λάτρεις της υπαίθριας εικαστικής τέχνης να παρευρεθούν στις 21 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή, στην υπαίθρια ξενάγηση που θα γίνει και στις 10 νέες τοιχογραφίες που ομορφαίνουν τα κτίρια της πόλης μας. Την ξενάγηση αναλαμβάνει ο καλλιτεχνικός διευθυντής  Kleomenis Kostopoulos.

Όσοι ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σημείο συνάντησης, αλλά και το πρόγραμμα της υπαίθριας εικαστικής ξενάγησης δείτε την παρακάτω ανακοίνωση: 

To 4o International Street Art Festival Patras│ ArtWalk 4 ολοκληρώνεται και μας προσκαλεί στο Art WALK, τον μεγάλο περίπατο στις τοιχογραφίες της πόλης!

Θα γνωριστούμε μεταξύ μας και όλοι μαζί θα γνωρίσουμε, μέσα από τα μοναδικά τους έργα, τους καλλιτέχνες διεθνούς φήμης που είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε φέτος!

10 νέες τοιχογραφίες με διαφορετικές προσεγγίσεις και τεχνικές φωτίζουν ήδη τον ιστό της πόλης και η υπαίθρια γκαλερί street art της Πάτρας μεγαλώνει και γίνεται σημείο αναφοράς εντός και εκτός Ελλάδας!

Εμείς διατηρούμε αμείωτο τον ενθουσιασμό μας για συνεργασίες, νέες ιδέες και επιπλέον δράσεις για τη διάδοση της σύγχρονης τέχνης!

Έτσι λοιπόν,

? Την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 στις 18.00 δίνουμε ραντεβού στην Ελευθ. Βενιζέλου στο ύψος της Γοργοποτάμου (parking LIDL) για να ξεκινήσουμε την μεγάλη μας βόλτα!

??‍♂️ Στις 18.10 ο δικός μας καλλιτεχνικός διευθυντής KLE Kleomenis Kostopoulos, μας ξεναγεί στο Heart Whole στην οδό Ιωνίας 113 – 115.

??‍♀️ Στις 18.30 θα είμαστε μπροστά από τον μαγικό κήπο του Αυστραλού Mike Makatron Art (Ελευθ. Βενιζέλου και Αλ. Λασκάρεως) με τίτλο Yayas Garden.

??‍♂️ Λίγο πριν τις 19.00 θα μας βρείτε στην Χαριλάου Τρικούπη 32-36 μπροστά από το έργο του Αμερικανού Bumblebee Loves You που ξύπνησε το παιδί μέσα μας.

??‍♀️ Λίγο μετά τις 19.00 θα μας βρείτε στην Κυρίλλου Αρχιεπισκόπου 26 όπου θα θαυμάσουμε από κοντά το έργο της Ολλανδής JDL Street Art με τίτλο Alone Together που άνοιξε τις εργασίες του φεστιβάλ για φέτος.

??‍♂️ Στις 19.15 θα είμαστε μπροστά από το έργο του Zamie στην οδό Μαιζώνος 271.

??‍♀️ Στις 19.20 θα είμαστε μπροστά από το έργο του Markosian στην συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Σαχτούρη.

??‍♀️ Στις 19.25 σταματάμε μπροστά από το έργο του Νορβηγού AFK Street Art με τίτλο Float που αποτελεί μία από τις τοιχογραφίες με σαφή κοινωνικοπολιτική αναφορά και έναν συμβολικό αριθμό γροθιά στο στομάχι του σύγχρονου κόσμου.

??‍♂️ Στις 19.35 επιβιβαζόμαστε στο τρένο με προορισμό την Αγυιά! Χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε τη διαδρομή!

??‍♀️ Στις 20.00 κάνουμε στάση στην οδό Στρυμώνος στον αριθμό 6 στην εκπληκτική τοιχογραφία του Millo με τίτλο Blue Τrail.

??‍♂️ Στις 20.35 γνωρίζουμε το έργο του KLE στην Αγίας Σοφίας στον αριθμό 18 με τίτλο Mediterranean με αναφορά στους Μεσογειακούς παράκτιους Αγώνες II Mediterranean Beach Games, Patras 2019 που διοργανώνει η Πάτρα στα τέλη Αυγούστου.

?‍♀️ Στις 20.50 θα είμαστε μπροστά στην εκπληκτική τοιχογραφία του ecb hendrik beikirch που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα Germany in Greece και του Goethe Zentrum Patras.

? Η βόλτα μας ολοκληρώνεται λίγο μετά τις 21.00 στην Κορίνθου στο ύψος της Βαλτετσίου μπροστά από το 10ο έργο του φετινού Φεστιβάλ.

Εκεί οι νικητές του διαγωνισμού μας θα παραλάβουν τα δώρα τους και θα σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις!
Θα κλείσουμε την αυλαία με χαμόγελα και ιδέες για το ArtWalk 5!
Σας περιμένουμε όλους! ?
Art In Progress

Θαυμάστε μερικά από τα έργα τέχνης που κοσμούν τους τοίχους της Πάτρας!

https://www.facebook.com/StreetArtFestivalPatras/videos/706421623134766/

Χρώμα, αντιθέσεις και μία μοναδική τοιχογραφία από τον ταλαντούχο GERA 1 κλέβουν το βλέμμα μας στην οδό Κορίνθου! 

https://www.facebook.com/StreetArtFestivalPatras/videos/480994365972859/

Ο Τάλως ήταν μυθικός χάλκινος γίγαντας, το πρώτο ρομπότ στην ιστορία, που φτιάχτηκε με εντολή του Δία από τον Ήφαιστο, θεό της φωτιάς και του σιδήρου. Για όλες τις φορές που διηγηθήκαμε τι ακριβώς συμβολίζει αυτό το mural στους περαστικούς και για όσες ακόμα θα το διηγηθούμε τα επόμενα χρόνια σε ευχαριστούμε πολύ a Squid called Sebastian. Εξαιρετική δουλειά! Καλή επιστροφή!

https://www.facebook.com/StreetArtFestivalPatras/videos/2094625767505925/

Ο Millo δημιούργησε ένα εξαιρετικά σπάνιο κοχύλι! Για να ταξιδεύουμε στον ήχο του ωκεανού και τους νυχτερινούς ουρανούς!

https://www.facebook.com/StreetArtFestivalPatras/videos/462958657803451/

Ο πιο μαγικός κήπος της πόλης από τον ταλαντούχο Αυστραλό καλλιτέχνη Mike Makatron Art!!! 

https://www.facebook.com/StreetArtFestivalPatras/videos/987080714830127/

“Για τα μάτια ενός παιδιού που ψάχνει γη…” από τον AFK Street Art για το ArtWalk 4. Σε ευχαριστούμε AFK Street Art συνέχισε να μας “ενοχλείς” όλους όσοι κοιμόμαστε ήσυχοι. To timelapse της τοιχογραφίας είναι γοητεία. 

 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους καλλιτέχνες και τους εθελοντές που βοήθησαν ώστε να ομορφύνει η όψη της Πάτρας. Ανυπομονούμε να θαυμάσουμε και τις επόμενες τοιχογραφίες στο ArtWalk 5. Εις το επανιδείν!

 

Βίντεο & φωτογραφία: StreetArtFestivalPatras

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Η Χρύσα Ηλιάδου είναι ένα κορίτσι 20 χρονών, που είχα τη χαρά να γνωρίσω μέσα από …

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

(Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ορεστιάδας) Μετά τη …

νοσοκομείο

Προσευχήσου για αυτούς που κάνουν Χριστούγεννα στο νοσοκομείο!

Δεν είναι όλα δεδομένα στην ζωή. Όπως δεδομένο δεν είναι ότι όλοι κάνουν γιορτές στα …

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Verified by ExactMetrics